Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-04@03:59:24 GMT

دلار 8 هزار تومانی و کار سخت برای حفظ بازیکن

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۵۰۶۹۵

دلار 8 هزار تومانی و کار سخت برای حفظ بازیکن

نباید فراموش کرد که رشد قیمت دلار و دیگر ارزهای خارجی، تاثیر زیادی در فصل نقل و انتقالات داشته و کار مدیران را برای حفظ بازیکنان سخت کرده است.

به گزارش "ورزش سه"، این روزها قیمت دلار پایین تر از 8-9 هزار تومان نمی آید و این در حالی است که همین چند ماه پیش ارزش دلار در بازار آزاد حدود 4 هزار تومان بود! این رشد دوبرابری سبب شده تا کار باشگاه برای جلب رضایت بازیکنان جهت تمدید یا عقد قرارداد و همچنین پرداخت حقوق به بازیکنان و مربیان خارجی سخت و سخت تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

پس از پایان لیگ هفدهم، بسیاری از بازیکنان داخلی با پیشنهادات مختلف از لیگ های خارجی روبرو شدند. این اتفاق پس از جام جهانی نیز افتاد و اکثر بازیکنان حاضر در روسیه، پیشنهادات زیر و درشت خارجی را از مدیربرنامه ها و واسطه ها دریافت کردند. اکثر تیم های خارجی همچنان با رقمی کمتر از یک میلیون دلار به سراغ بازیکنان ایرانی آمدند اما کاهش عجیب ارزش ریال سبب این شد که پیشنهادهای چند صد هزار دلاری نیز نجومی به نظر برسند.

 

به طور مثال اگر قبلا پیشنهاد 300 هزار دلاری، معادل یک میلیارد تومان (با کسر مالیات) بود، حالا به حدود 2 میلیارد و پانصد میلیون تومان رسیده و هیچ بعید نیست تا پایان فصل بیشتر هم شود! همچنین لژیونر شدن و پیوستن به تیم های خارجی ممکن است بازیکنان را به پیراهن تیم ملی نیز برساند.

 

نباید فراموش کرد که پیشنهاد 300 هزار دلاری برای بازیکنان غیر ملی پوش و البته از سوی باشگاه های اروپایی است و باشگاه های عربی به ملی پوشان ایرانی پیشنهادهای چند میلیون دلاری نیز داده اند که اکنون معادل نیم یا کلِ بودجه برخی از باشگاه های داخلی است.

 

حال در شرایطی که باشگاه ها به ریال از اسپانسر و دیگر منابع مالی پول دریافت می کنند، برآورده کردن خواسته چنین بازیکنانی سخت و سخت تر می شود. این را هم باید در نظر گرفت که میزان نقدینگی باشگاه های خارجی بسیار بیشتر از تیم های ایرانی است.

 

بنابراین فارغ از بی تدبیری های پرشمار مدیران فوتبالی و ورزشی در ایران، نباید رشد قیمت دلار را نیز در تنش های موجود بین بازیکنان و باشگاه ها از یاد برد.

 

روز گذشته سیدرضا افتخاری مبلغ قرارداد شفر و دستیاران را 1 میلیون دلار عنوان کرد که معادل 8 میلیارد تومان است. این موضوع در خصوص برانکو ایوانکوویچ، جان توشاک و دیگر مربیان خارجی شاغل در ایران نیز صدق می کند و در این وضعیت، شاید انتظار تحقق یافتن تمام خواسته های هواداران کمی سخت به نظر بیاید.

 

البته نباید از یاد برد که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا حاضر هستند و طبیعی است که حداقل انتظار هواداران، تمدید یا جذب بهترین بازیکنان ایرانی باشد.

نقل و انتقالات 1397

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: نقل و انتقالات 1397

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳

به گزارش گمرک ایران، از مجموع صادرات و واردات کشور ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

براساس این گزارش، ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه ۳ قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این ۷ کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

این گزارش می افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

این گزارش در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری می افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار ۳ قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب‌گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، ۷ کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد