Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل > آمریکا - دیپلماسی ایرانی نوشت: تیم کین نوشت: من صدای زنگ خطر را میشنوم. ما دیگر نمی توانیم از پس یک جنگ غیر ضروری دیگر بر بیاییم و کنگره و مردم باید هشیار باشند و جلوی این اقدامات را بگیرند.


وی در نوشته خود آورده است:

 تصمیم آمریکا برای جنگ با عراق در سال ۲۰۰۳،یکی از بدترین اشتباهات طول تاریخ کشورمان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا صدام حسین یک دیکتاتور بی رحم بود؟ بله، اما او سلاح های کشتار جمعی نداشت و سرنگونی رژیم اش پیامدهای بسیار شدیدی داشت؛ مرگ هزاران آمریکایی و صدها هزار عراقی، ایجاد بی ثباتی عمیق در منطقه، وارد کردن خدشه ای ماندگار به اعتبار امریکا و تحمیل هزینه های هنگفت به مالیات دهندگان آمریکایی.

زمانی که من به عنوان عضوی از کمیته های خدمات مسلحانه و روابط خارجی، در سال ۲۰۱۳ در سنا حضور پیدا کردم، عهد بستم که از اشتباهات درس بگیرم. اولویت اول من این است که آمریکا در امنیت باشد، این امر مستلزم این است که از احتمال وقوع جنگ های غیر ضروری جلوگیری شود. من این را به مردم آمریکا و سربازانمان بدهکارم.

آمریکا اکنون کورکورانه، در شرف وارد شدن به جنگ غیرضروری دیگر با همسایه ی عراق، ایران است و این موضوع من را می ترساند. همان علائم هشدار دهنده را پیش رویمان می بینیم و من امیدوارم از این مسیر احمقانه ای که انگار می خواهیم واردش شویم، بازگردیم.

اولین علامت هشدار، این است که دولت ترامپ راهکار دیپلماسی را برای کاهش تنش کنار گذاشته است. در سال ۲۰۱۵، آمریکا بسیاری از کشور ها را به سوی امضای برجام هدایت کرد، توافقی که پاراگراف اولش تاکید کرده است که ایران هرگز “به دنیال توسعه و یا دستیابی” به سلاح هسته ای نخواهد بود. این توافق دارای تعهدات خاصی بود از جمله پروتکلی برای بازرسی که به منظور کسب اطمینان از پایبندی ایران، طراحی شده بود. دولت ترامپ از توافق خارج شده است هرچند که رئیس آژانس بین المللی بازرسی هسته ای و متحدانمان، پایبندی کامل ایران را تایید می کنند. با خروج آمریکا، ایران ممکن است از تعهداتش پا پس بکشد و برنامه ی سلاح های هسته ای اش را از سر بگیرد. ما اکنون درگیر مهار کره ی شمالی هسته ای هستیم و با توجه به این مسئله، دادن هر گونه بهانه به دست ایران برای ادامه ی برنامه ی هسته ای اش، به طرز احمقانه ای خطرناک است.

دومین علامت هشدار، این است که لفاظی های جنگ طلبانه ی دولت ترامپ علیه ایران افزایش پیدا کرده است. ترامپ در آخرین نشست ناتو گفته است که احتمالا تنش بین آمریکا و ایران افزایش پیدا کند. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه، زمانی که عضو کنگره بود، مخالف هر گونه توافق دیپلماتیک برای پایان دادن به جاه طلبی هسته ای ایران بود و گفته بود با یک سری حملات می توانیم ظرفیت هسته ای ایران را از بین ببریم. پومپئو اخیرا گفته که اگر ایران برنامه ی ساخت سلاح هسته ای را از سر بگیرد، “خشم جهان” را برای خود خریده، اما به این موضوع اشاره نکرد که رئیسش توافقی را پاره کرده است که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای می شد. نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل، جان بولتون، مشاور امنیت ملی و رودی جولیانی، وکیل شخصی ترامپ، نظرات جنگ طلبانه ی مشابهی را علیه ایران بیان کرده اند. اسرائیل و عربستان نیز از افزایش اقدامات آمریکا علیه ایران حمایت می کنند و اسرائیل کار گروه مشترکی را به منظور ایجاد ناآرامی و اعتراضات داخلی برای تحت فشار قرار دادن رژیم ایران، به وجود آورده است.

سومین علامت هشدار این است که تنش بین اسرائیل و ایران در سوریه و احتمال وقوع درگیری مستقیم، رو به افزایش است. ایران مدت ها است که حامی بشار اسد است. در حال حاضر ایران و روسیه از رژیم اسد حمایت می کنند و هر دو کشور در سوریه حضور نظامی دارند. در اواسط ژوئن، یک حمله ی هوایی از جانب اسرائیل، بسیاری از شبه نظامیان تحت حمایت ایران را در خاک سوریه و در نزدیکی مرز عراق کشت.

دولت با بدتر کردن این علائم هشدار، نشان داده که معتقد است می تواند حتی بدون رفتن به کنگره و کسب اجازه، دست به اقدام نظامی بزند.

امیدوارم که پیش بینی ام در مورد آینده غلط باشد. اما این دولت توافقی دیپلماتیک با ایران را پاره کرده است و از الفاظ جنگ طلبانه علیه این کشور استفاده می کند و فکر می کند بدون اجازه ی کنگره می تواند جنگی را آغاز کند. همه ی این ها باعث می شود که من صدای زنگ خطر را بشنوم. ما دیگر نمی توانیم از پس یک جنگ غیر ضروری دیگر بر بیاییم و کنگره و مردم باید هوشیار باشند و جلوی این اقدامات را بگیرند.

 

1717

کلید واژه‌ها : دونالد ترامپ - ایران و آمریکا - ایالات متحده آمریکا -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: دونالد ترامپ ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۵۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

تمام نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • آمریکا و عربستان در مسیر توافق هسته‌ای غیرنظامی؟
  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • چگونه «وعده صادق» جَو اعتراضات دانشگاهی آمریکا برای غزه را تغییر داد؟
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ذهن آمریکااندیش
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد