Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از اعضای ائتلاف انتخاباتی فتح عراق، شروط احزاب سیاسی منطقه کردستان این کشور برای تشکیل فراکسیون بزرگ در پارلمان را مردود دانست.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، ائتلاف الفتح عراق می‌گوید درخواست و شروط احزاب کردی برای تشکیل فراکسیون بزرگ در پارلمان این کشور غیر قابل قبول است.

به گزارش وبگاه خبری «اباء» عراق، «عامر الفایز»، از اعضای ائتلاف الفتح به ریاست «هادی العامری» جمعه با بیان اینکه شروط کردهای عراق برای تشکیل فراکسیون بزرگتر «مردود» است، گفت که «ائتلاف الفتح با هیچ شرطی که به ضرر منافع ملی باشد، موافقت نمی‌کند؛ کما اینکه این ائتلاف با هرگونه پیش‌شرطی برای تشکیل فراکسیون بزرگتر مخالف است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فایز افزود: «الفتح موافق این است که برنامه مشخصی [برای تشکیل فراکسیون] باشد؛ به ویژه اینکه این برنامه دولتی باشد و بعد از تدوین آن به سار ائتلاف‌ها ارائه شود تا از این طریق، هرکسی موافق فراکسیون بزرگتر بود، به آن ملحق شود و مخالفان نیز به سمت [ائتلاف] مخالف بروند».

این عضو ائتلاف الفتح که بعد از ائتلاف سائرون، بیشترین کرسی پارلمان را به دست آورده، در مورد شروط کردها گفت که پیش‌ شرط کردها مبنی بر بازگشت پیشمرگه به مناطق مورد مناقشه از طرف بسیاری از ائتلاف‌های سیاسی عراق مردود است.

عامر الفایز افزود: «دیگر کردها وزنه مهمی [در تشکیل فراکسیون پارلمانی] نیستند، به ویژه اینکه نتایج انتخابات پارلمانی ائتلاف‌های متعددی را ایجاد کرد؛ از طرفی ائتلاف‌های کردی از اختلافات بین خود رنج می‌برند و این مسئله برخلاف سابق منجر به دو دستگی‌ آن‌ها شده است».

عضو ائتلاف الفتح پیش‌بینی کرد که سایر ائتلاف‌های شیعیان مانند النصر، دولة القانون و سائرون در مخالفت با شروط کردها در خصوص بازگشت پیشمرگه به مناطق مورد مناقشه هم رأی باشند.

بعد از همه‌پرسی غیر قانونی جدایی منطقه کردستان عراق در مهر ماه سال گذشته، اوضاع مناطق مورد مناقشه بین اربیل و بغداد از جمله استان کرکوک که نیروهای پیشمرگه از سال ۲۰۰۳ آن را به اشغال خود درآورده بودند، متشنج شد؛ چرا که ترکمن‌ها و عرب‌های این استان مخالف این همه‌پرسی بودند.

نیروهای فدرال عراق برای بازگرداندن امنیت به این مناطق وارد صحنه شد و در بیست و چهارم مهر ماه توانستند وارد شهر کرکوک شده و اوضاع این شهر را به دست بگیرند. دولت فدرال عراق پیشمرگه‌ را مجبور کرد به مرزهای قبل از اشغال عراق به دست آمریکا در برگردند.

چهارمین انتخابات پارلمانی عراق ۲۲ اردیبهشت برگزرا شد و به رغم گذشت بیش از دو ماه، احزاب سیاسی و ائتلاف‌های انتخاباتی موفق به تشکیل دولت نشده‌اند.

ائتلاف سائرون به ریاست مقتدی الصدر با کسب ۵۴، الفتح به ریاست هادی العامری ۴۷ و النصر به ریاست حیدر العبادی ۴۲ بیشترین کرسی‌های پارلمان عراق را کسب کرده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عراق احزاب کرد هادی العامری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: سال‌هاست غرب ادعای دموکراسی دارد؛ حالا ببینید همین دموکرات‌ها چطور استاد دانشگاه را روی زمین می‌کشانند و مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند؛ سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با کارکنان عقیدتی سپاه امام رضا(ع) که ظهر امروز به مناسبت فرارسیدن هفته عقیدتی سیاسی سپاه برگزار شد، با اشاره به آیات سوره مبارکه احزاب گفت: خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «وَلَمَّا رَأَى الْمُؤْمِنُونَ الْأَحْزَابَ قَالُوا هَٰذَا مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَصَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَمَا زَادَهُمْ إِلَّا إِیمَانًا وَتَسْلِیمًا» و این فراز از سوره مبارکه احزاب، حجت بالغه الهی برای همه کسانی است که دوران پیروزی انقلاب اسلامی را درک کرده‌اند زیرا مسلمانان در جنگ احزاب از نظر تجهیزات نظامی و توانمندی‌های مالی در بدترین شرایط ممکن بودند و در مقابل، جریان استکبار نیز از این نظر در بهترین شرایط به سر می‌برد.

وی افزود: در نهایت هم تمام قبایل ضداسلام با هم متحد شدند تا قدرتشان مضاعف شود و به سر مسلمانان ریختند اما قرآن کریم روایت می‌کند که چطور جمعیت غرق در آهن و تسلیحات در مقابل ایمان اقلیتی از مسلمین به زانو درآمدند و نه‌تنها بساط اسلام برچیده نشد بلکه این ارزش‌ها زمینه توسعه مضاعف پیدا کرد.

 آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: در اثنای ماجرای احزاب دستاوردهای بی‌شماری نصیب مسلمانان شد، اما شاید شاخص‌ترین دستاورد جنگ را بتوان در نمایان شدن چهره واقعی مومنان و منافقان دانست؛ همانطور که ذات اقدس پروردگار می‌فرماید برخی با مشاهده ساز و برگ دشمن گفتند «صَدَقَ اللَّهُ وَرَسُولُه» و برخی که در قلب‌هایشان مرض بود، گفتند «مَا وَعَدَنَا اللَّهُ وَرَسُولُهُ إِلَّا غُرُورًا» یعنی وعده خدا و رسولش جز دروغ و فریب نبود.

تشابه دقیق انقلاب اسلامی با جنگ احزاب

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تصویر جامعه ما از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون، دقیق‌ترین مصداق تشابه با همان واقعه احزاب است؛ تا جایی که شما در سال‌های اخیر به چشم می‌توانستید ببینید کسانی بودند که شاید حتی سوابق درخشان انقلابی هم داشتند اما در مقابل ساز و برگ اردوگاه دشمن به صرافت افتادند تن به سازش دهند، مذاکره کنند و تسلیم شوند.

وی ادامه داد: در مقابل این افراد، دسته دیگری بودند که ایستادند و در صدر آن‌ها رهبر معظم انقلاب بود. اینها همان کسانی بودند که گفتند «وَ صَدَقَ الله وَ رَسوله» و تا به امروز نیز همه کار نظام و اسلام و انقلاب و کشور را با همین مبنا به پیش برده‌اند. خداوند عالم نیز وعده داده کسانی که مستقیم در صراط حق استوار باشند، هیچ اجری هم اگر کسب نکنند در نهایت «وَ ما بَدَّلوا تَبدیلا» می شوند‌ یعنی ذات اقدس پروردگار از تبدیل و تغییر آنان جلوگیری می‌کند.

وجهه دموکراتیک غرب نابود شد

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تحولات اخیر آمریکا و سرکوب گسترده دانشجویان و اساتید معترض تصریح کرد: استقامت بر این منطق، همان دلیل و علتی بوده که امروزه دیگر نه‌فقط ملت ایران و امت‌های مسلمان بلکه مردمان هر کشوری در دنیا را علیه اشرار عالم منسجم کرده و به میدان آورده است. ده‌ها سال است که هم‌تراز با وحی مُنزل در جامعه اسلامی، فرهنگ غرب به دنبال دموکراسی بوده و شعار مردم‌سالاری دموکراتیک سر داده است. حالا ببینید همین دموکرات‌ها چطور استاد دانشگاه را روی زمین می‌کشانند، مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و داخل ماشین می‌اندازند، در حالی که نه فقط چشم ملت ایران بلکه نگاه همه مردم دنیا به دانشگاه‌هایشان دوخته شده است.

وی با بیان این مطلب که سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است تأکید کرد: ضربه‌ای که این وقایع اخیر به وجهه دموکراتیک جهان استکبار وارد کرده، حتی در خلال جنگ‌های جهانی و جنایات جنگی و ضدبشری آن‌ها نیز مثل و مانند نداشت. اینها نشانه‌های صادق همان افولی است که از سال‌ها قبل، رهبر معظم انقلاب وعده آن را داده بودند و اکنون نشانه‌های تصدیق این وعده صادق بر همگان آشکار می‌شود.

ضرورت اولویت‌بندی در فرآیند تبلیغ

امام جمعه مشهد خطاب به مدیران و کارکنان عقیدتی سیاسی در رده‌های مختلف سپاه استان گفت: عزیزان من، به نسبت همه مجاهدت‌ها و فداکاری‌هایی که در بدنه سپاه پاسداران صورت می‌گیرد، ابعاد و راهکارهای تبلیغ شما نیز باید توسعه‌یافته و گسترده باشد. باید در جریان تبیین و تبلیغ اولویت بندی‌هایی صورت بگیرد.

وی با اشاره به آیه 214 سوره مبارکه شعرا بیان کرد: اینکه خداوند عالم در قرآن کریم می‌فرماید «وَأَنْذِرْ عَشِیرَتَكَ الْأَقْرَبِین» و به پیامبرش تأکید می‌کند که تبلیغ را اول از نزدیکان آغاز کند، این برای هر فرآیند تبلیغ حجت شرعی می‌شود. در عرصه تبلیغ و تبیین باید ابتدا به سراغ خودی‌ها برویم. برادران سپاه و توده اقشار مختلف بسیج، دو بستر مستعد کار فرهنگی هستند. به خصوص بسیج طلاب و دانشجویی که این عزیزان می‌توانند هم سوژه تعلیم و تبلیغ باشند و هم ابزار آن. مجامع خانوادگی، پاتوق‌های صمیمانه، اینها فرصت‌هایی است که می‌توان خیلی از مسائل فرهنگی و برنامه‌های تربیتی را به کمک خلوص ذاتی این فضا نهادینه کرد. باید قدر این فرصت‌ها را بدانید.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • عقب‌نشینی تل‌آویو از شروط خود در توافق پیشنهادی با مقاومت فلسطین
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • سرکوب دانشگاهیان، نشانه سقوط وجهه دموکراتیک غرب است
  • سخنگوی وزارت خارجه: تکرار ادعاهای یک‌جانبه و بی اساس در مورد میدان «آرش» از سوی طرف کویتی مردود و مایه تاسف است
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم برگزار شد + اسامی اعضا
  • اولین جلسه هیات اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار شد + اسامی اعضا
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن