Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص و روانشناس کودک گفت: مهدکودک در رشد و افزایش رشد اجتماعی و اجتماعی شدن کودکان موثر خواهد بود.


به گزارش شریان نیوز،سمیه بابایی متخصص و روانشناس کودک و نوجوان  نقش مهدکودک را درتربیت اجتماعی کودکان انکار ناپذیر دانست و گفت: نقش مهدکودک ها در رشد و پرورش شخصیت اجتماعی کودکان موضوعی انکار ناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تصور اشتباه است که اگر مادری توانایی نگهداری کودک را تا 6 سالگی دارد، بهتر است او را به مهدکودک نفرستد و تنها مادری که شاغل است باید کودک خود را به مهد بسپارد؛ زیرا مهدکودک، کلاس های های مهارتی و آموزشی برای رشد اجتماعی کودک لازم است.

وی در ادامه عنوان کرد: اگر کودکی تا قبل از دو سالگی با مادرش بیشتر احساس امنیت می کند لازم است به مرور زمان یاد بگیرد که در حضور افراد نا آشنا و غریبه هم احساس امنیت کند. مهدکودک این موضوع  که کودک با همسالان خودش چگونه رفتار کند و اینکه بتواند با فردی به غیر از پدر و مادرش ارتباط برقرار کند را به کودک آموزش می دهد.

 

این روانشناس با تاکید بر اینکه محیط مهدکودک ها باید برای کودک محیطی امن و سالم باشد، گفت: مهدکودک در راستای اجتماعی کردن کودک و مستقل شدن شخصیت او از والدین نقش موثری خواهد داشت. خانواده ها باید از محیط مهدکودک اطمینان حاصل کنند. اگر قرار است کودک به مهدکودکی با محیطی نا امن و آسیب زا برود، بهتر است که به مهد کودک نرود.

بابایی تشریح کرد: والدینی هستند که به دلیل شاغل بودن و دلایل دیگر مجبور هستند نگهداری کودک را از بدو تولد به مهدکودک ها بسپارند. این در حالی است که بهترین سن برای رفتن به مهدکودک در شرایط معمولی برای کودکان بین دو تا سه سالگی است؛ اما نه به صورتی که هر روز به مهدکودک برود؛ دو الی سه روز در هفته کافی است که به مرور این بازه زمانی بیشتر می شود.

وی در خصوص اصلاح سیستم مهدکودک ها اظهار کرد: کودک به محبت پدر و مادر بیشتر از هر سن دیگری احتیاج دارد؛ به همین دلیل باید مهدکودک هایی در نزدیکی محل کار پدر و مادر وجود داشته باشند تا والدین بتوانند در طول روز به کودک سر بزنند.

بابایی  تاکید کرد: متاسفانه امروزه مهدکودک ها بیشتر به سمت خصوصی سازی رفته اند و غالب مهدکودک ها خصوصی هستند؛ بنابراین باید نظارت های بیشتری بر نحوه کار آنها وجود داشته باشد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۵۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی

در جریان جدیدترین جنایت صهیونیست ها در یورش به نوار غزه، بمباران پارک کودکان در اردوگاه پناهجویان المغازی واقع در منطقه دیرالبلح، به شهادت ۱۴ کودک و مجروح شدن چندین نفر دیگر منجر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش سایت عربی خبرگزاری تسنیم، اشغالگران صهیونیست حتی به کودکان غزه نیز اجازه نمی‌دهند چند دقیقه در روز برای فرار از واقعیت دردناک جنگ، مشغول بازی شوند. ارتش صهیونیستی در جدیدترین جنایت خود محوطه بازی کودکان در اردوگاه المغازی، واقع در منطقه دیرالبلح را هدف قرار داد و دست کم 14 کودک فلسطینی را به شهادت رساند.

 

.

 

حمله موشکی ارتش رژیم صهیونیستی به خیابانی مملواز جمعیت و کودکان مشغول بازی باعث شد این هیاهوی کودکانه به یکباره خاموش شود. همه کودکان بجز چند نفر که در این حادثه مجروح شدند، به شهادت رسیدند.

رجاء رضوان،کودک ساکن اردوگاه المغازی در تشریح جزئیات این جنایت به خبرنگار تسنیم در نوار غزه گفت: می خواستم وسائلی بخرم، همین که آماده شدم و میخواستم به بیرون از اردوگاه بروم، ناگهان بمباران شروع شد و دقیقاً یک موشک جلوی من به زمین اصابت کرد. محمد، پسر عمویم هم آسیب دید و روی زمین افتاد.

«فهد صیدم»، یکی دیگر از کودکان ساکن اردوگاه المغازی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: داشتم درخیابان راه می رفتم، شاهد بودم که بچه ها با خوشحالی در حال رفت و آمد و بازی بودند که ناگهان بمباران اتفاق افتاد. دست و پای بچه ها قطع شد و همه روی زمین افتاده بودند تا اینکه نیروهای امدادی آمدند و همه بچه ها را بردند.

این جنایت که در روز روشن در اردوگاه آوارگان المغازی در مرکز نوار غزه رخ داد و جان 14 کودک را گرفت، نشانگر پافشاری اشغالگران بر ارتکاب جنایات شان علیه کودکان غزه است. کودکان مهم‌ترین و آسیب‌پذیرترین قشری هستند که در این جنگ هدف قرار گرفته و تا کنون بیش از 14 هزار کودک بی گناه توسط اشغالگران به شهادت رسیده اند.

باسم العثامنه، که دخترش ملاک در جریان این تجاوز زخمی شد به خبرنگار تسنیم گفت: خدا رحم کرد که جراحت‌های دخترم ملاک، در مقایسه با دیگر کودکان سطحی بود. خدا به همسایه ها و خانواده هایی که پسران و دخترانشان را از دست دادند صبر دهد. خدا را شکر ملاک جراحت هایش سطحی است، همین طور محمد، فرزند برادرم نیز جراحت هایش سطحی است. خدا رحم کرد.

 

 

جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شدبرنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه 80 سال طول می‌کشد

 

 مردم و کودکان غزه حتی در این شرایط دشوار نیز در برابر تجاوز و اشغال تسلیم نمی شوند. جنگ نه تنها آنها را می کشد، بلکه آنها را از داشتن مادرانشان نیزمحروم می کند. گزارش سازمان ملل از شهادت دست کم 10 هزار زن از جمله 6 هزار مادر در خلال جنگ غزه حکایت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • جزئیات جدید از پیدا شدن دختر صحرا؛ پشت‌پرده دزدیده شدن «یسنا» فاش شد!
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • پارک بازی کودکان المغازی؛‌ بانک جدید حملات رژیم صهیونیستی