Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خزانه داری آمریکا که به ترکیه سفر کرده بود تا با مقامات این کشور درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران صحبت کند در کنفرانس خبری گفت ممکن است که ایران همسایه ترکیه باشد اما متحد یا دوست این کشور نیست.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، "مارشال بیلینگسلیا" معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تامین مالی تروریسم روز جمعه و پس از دیدار با مقامات ترکیه درباره تحریم‌های آمریکا علیه ایران گفت: واشنگتن درباره پیامدهای خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران بر روی اقتصاد ترکیه حساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیلینگسلیا در ادامه سخنانش با اعلام این موضوع که مهمترین دلیل سفر وی به ترکیه بحث درباره بدترین حامی تروریسم در جهان یعنی ایران است، گفت: آمریکا ارزیابی هایی درباره فعالیت های مختلف رژیم ایران انجام داده که تهدید مستقیمی علیه آمریکا، ترکیه و دیگر متحدان ناتو است.

وی همچنین گفت که مهمترین موضوع که میان مقامات ترکیه و آمریکا مورد بحث قرار گرفته عملیات مشترک علیه تامین مالی تروریسم است.

معاون وزیر خزانه داری آمریکا درباره خارج شدن این کشور از توافق هسته ای با ایران گفت: ما درباره تاثیراتی که این موضوع می‌تواند بر اقتصاد ترکیه داشته باشد بسیار حساس هستیم. این چیزی بود که ما مذاکره کردیم.

بیلینگسلیا افزود: در پی خروج آمریکا از توافق هسته‌ای با ایران نخستین تحریمی که اعمال خواهد شد در اوایل آگوست خواهد بود و پس از آن تحریم تجارت نفت و بانک مرکزی ایران است که در ماه نوامبر خواهد بود.

وی گفت: تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا بسیار فراگیر خواهد بود چون رفتار ایران بسیار نگران کننده شده و خطر آغاز یک بحران در سرتاسر خاورمیانه را بوجود آورده است.

این مقام آمریکایی اضافه کرد: اقدامات ایران جهان را مکانی بسیار خطرناکی کرده است. چه اتفاقی خواهد افتاد اگر موشک های آنها در ریاض فرود آید و چه اتفاقی خواهد افتاد که گروه های مسلح مورد حمایت ایران یک اشتباه محاسباتی در سوریه در قبال اسرائیل مرتکب شوند.

وی گفت: بنابراین ما احساس می کنیم که فشار اقتصادی شیوه مناسبی برای مقابله با این چالش بوده تا ماع از هرگونه محاسبات اشتباه شویم. بنابراین شما انتظار دارید که ما بسیار فعالتر از گذشته باشیم.

بیلینگسلیا اضافه کرد: دولت ترکیه موضع آمریکا در قبال این موضوع را درک می‌کند. ایران ممکن است که همسایه ترکیه باشد اما آنها دوست یا متحد ترکیه نیستند.

وی افزود: شرکت های ترکیه ای باید بدانند که در صورتی که به تجارت با ایران بپردازند قادر نخواهند بود که در بازار آمریکا فعالیت کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ترکیه توافق هسته ای خزانه داری آمریکا تحریم آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۶۶۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.
وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • الدفاعی: وعده صادق، پایان‌بخش توهم ارتش شکست‌ناپذیر اسرائیل
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور