Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : معاون سازمان غذا و دارو خراسان رضوی گفت: درحال حاضر اطلاعی از لیست جدیدی از حذف‌شدن داروهای سرطانی نداریم و اگر موردی هست به ما بدهید که پیگیری‌ها را انجام دهیم.

عباس اخگری ، با اشاره به اینکه «بحث حذف دارویی به صورت کلی در اختیار ما نیست و در اختیار شورای عالی بیمه است که دارویی را وارد این لیست می‌کند و یا از آن خارج می‌کند»، گفت: این زمینه در حیطه اختیارات معاونت غذا و دارو نیست و ممکن است یک‌سری داروها از این لیست خارج شود یا اضافه شود؛ اما در حال حاضر داروهای otc و داروهایی که پرمصرف هم هستند، بیمه تامین و سلامت این داروها را از لیست خارج کرده، با این هدف که بتواند یارانه داروهای شیمی‌درمانی را بیشتر کند که در تامین و پوشش بیمه‎ای این داروها مشکلی پیش نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: برای سازمان غذا و دارو و سازمان‌های بیمه‌گر، داروهای شیمی‌درمانی و بیماران سرطانی در اولویت هستند و اگر هم بحث خروج یک‌سری از داروها از فهرست بیمه باشد، تامین دارو برای بیماران شیمی‌درمانی در اولویت است؛ بنابراین در تلاشیم تا داروهای این بیماران از فهرست پوشش بیمه خارج نشود. در این راستا یارانه‌ای به بیمار پرداخت می‌شود تا توانایی تامین دارو داشته باشد.  اخگری با بیان اینکه «یارانه‌ای برای بیماری‌های سخت پرداخت می‌شود» گفت: این یارانه از سوی سازمان غذاودارو ارائه می‌شود، درواقع به  داروخانه‌های دولتی که مسئولیت تامین داروهای بیماران شیمی‌درمانی را دارند، این یارانه پرداخت می‌شود تا بیمار بتواند با قیمت کم‌تری دارو را تهیه کند. بنابراین در استان و در شهر مشهد، بیماران سرطانی از این امتیاز بهره‌مند می‌شوند و در زمینه هزینه، اعتراضی وجود ندارد. پرداخت یارانه برای داروهای بیماران خاص تا انتهای سال تمدید شده است. اخگری در رابطه با بحث کمبود دارو اظهار کرد: یک‌سری از کمبودهای دارویی مقطعی است و بخش دیگری از این کمبودها به بدهی‌های دارویی برمی‌گردد. درواقع بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی به شرکت‌های تولیدکننده دارو بدهکار هستند. در این راستا سازمان غذا و دارو پیگیری‌های لازم را برای رفع این مشکل انجام می‌دهد به‌ویژه برای داروهای شیمی‌درمانی در تلاشیم تا این کمبود را برطرف کنیم. شرکت‌های واردکننده دارو داروها را با ارز 4200 تومانی وارد کشور می‌کنند، بنابراین نوسانات ارز تا پایان سال بر دارو هیچ تاثیری نخواهد گذاشت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیماران سرطانی کودکان سرطانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۳۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی

ایسنا/خراسان رضوی کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

یوسف گازران در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیش‌بینی میزان تولید گل محمدی طی فصل برداشت این محصول در خراسان رضوی اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی به دلیل خشکسالی‌ها و افت چاه‌های آبیاری در استان از ۱۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود ۱۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت.

وی افزود: این سطح در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۷۰۰ هکتار بوده که کشاورزان بدون آگاهی از اقلیم کاشت این گیاه که باید در کوهپایه‌ها توسعه یابد در دشت‌ها بدون در نظر گرفتن صنایع فرآوری اولیه مانند خشک‌کن‌ها و دستگاه‌های تقطیر اقدام به کاشت کردند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: به دلیل عدم تناسب هزینه‌ها با قیمت گل تر، آن تعداد از کشاورزانی که تنها گل تر می‌فروختند چون درآمد اقتصادی نداشتند، متاسفانه گلستان‌های چند ساله را از بین بردند.

گازران درباره پیش بینی تولید گل محمدی در سال جاری خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری حدود ۲۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

کارشناس‌ مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ jk گل محمدی در خراسان رضوی
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری