Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر نقش مهم روابط عمومی‌ها در سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها گفت: ارتباط فعال و مستمر با رسانه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و روابط عمومی‌ها باید در ارتباط با آنها رعایت عدالت را در نظر داشته باشند. ۳۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۴ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا، به نقل از روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌، سیدعباس صالحی امروز در آیین تکریم و معارفه سرپرست پیشین و رئیس جدید مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر این مطلب، افزود: روابط عمومی در هر سازمانی از اهمیت زیادی برخوردار است اما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل گستره ارتباطی که با اهالی فرهنگ، هنر و رسانه دارد از اهمیت بیشتری نسبت به دیگر حوزه‌ها برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روابط عمومی‌ها پل ارتباطی بین هر دستگاه و سازمان با نهادها و مخاطبان بیرونی محسوب می‌شوند که باید از این طریق تفاهم و ارتباط را با جامعه مخاطب خود فراهم کنند. روابط عمومی نقطه اتصال تفاهم و اعتماد هر سازمان است که اگر این اتصال به خوبی انجام شود به معنای این است که روابط عمومی‌ها به خوبی عمل کرده‌اند.

وی تاکید کرد: روابط عمومی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با توجه به حوزه‌های مختلف و متنوعی که این وزارتخانه از لحظ کمی و کیفی و مرجعیت و اثرگذاری آن‌ها دارد، باید راهی به دل و جان و ذهن مخاطبان خود از طریق تفاهم و اعتماد ایجاد کند. روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سهم بسیاری برای انتقال به هنگام و سریع به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه دارد.

صالحی تصریح کرد: پردازش و تجزیه و تحلیل اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به درستی به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه منتقل شود و این امر وظیفه روابط عمومی این وزارتخانه است که در عین انجام این کار باید انتقادات و پیشنهادهای درست را نیز رسیدگی و در جهت حل و رفع آن اقدامات لازم را انجام دهد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: نقش روابط عمومی در ارتباط با دیگر مخاطبان که نقش اثرگذار نیز دارند مهم است که از آن جمله می توان به ارتباط با مجلس شورای اسلامی، ائمه جمعه، نهادهای مختلف دولت و ... اشاره کرد که باید روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری معاونت ها و دیگر روابط عمومی های زیرمجموعه در مسیر تفاهم و اعتماد و انتقال اخبار و اطلاعات درست به این نهادها گام بردارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: کارکنان سازمان، مخاطبان دیگر روابط عمومی محسوب می شوند که این بخش باید به گونه ای عمل کند که در میان آن ها انگیزه ایجاد کند. روابط عمومی باید به توجیه کارکنان و ایجاد رابطه فعال بین آن ها و سازمان ایجاد کند.

وی در بخش دیگر ضمن تقدیر از زحمات محمدمهدی احمدی سرپرست پیشین مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهرداد آگاهی رئیس سابق این مرکز به ویژگی های شخصیتی و تجربیات همایون امیرزاده اشاره کرد و گفت: امیدوارم با حضور آقای امیرزاده در این مرکز قدم‌های مثبتی در جهت ارتباط با مخاطبان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه‌های فرهنگ، هنر و رسانه برداشته شود.

وی با اشاره به نقش کارکردی روابط عمومی در حوزه‌های مختلف ادامه داد: کارکرد رسانه‌ای روابط عمومی از اهمیت زیادی برخوردار است. رسانه رکن چهارم مدیریت محسوب می‌شود. ارتباط فعال با رسانه‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است و روابط عمومی باید رابطه سریع و خوب همراه با عدالت با رسانه‌ها داشته باشد. تبعیض رسانه‌ای اختلالات رسانه‌ای ایجاد می‌کند.

صالحی افزود: از دیگر کارکردهای روابط عمومی کاهش هزینه‌های مراسم و همایش‌ها است. روابط عمومی‌ها باید کنترل کننده هزینه‌ها باشند نه اینکه منجر به افزایش آن شوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این آیین ضمن تقدیر از خدمات و تلاش‌های محمدمهدی احمدی سرپرست پیشین مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی، حکم همایون امیرزاده به عنوان رئیس جدید این مرکز را به وی اعطا کرد.

انتهای پیام/

R1013198/P1013197/S4,35/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت ارشاد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارشاد وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی ایمانیه، در دیدار با اسماعیل قزل‌سفلی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری و عباس فرج‌زاده مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری از کسب رتبه اول استان فارس در شاخص کلان اطلاع‌رسانی و تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت و اقناع افکار عمومی در سطح کشور خبر داد.

استاندار فارس افزود: طبق ارزیابی‌های چند شاخص کلان که هر سال، توسط نهاد ریاست جمهوری در زمینه‌های مختلف و با ارزیابی شاخص‌های متعدد انجام و نتایج آن به استانداران ابلاغ می‌شود، در سال گذشته استان فارس موفق به کسب رتبه اول در امر اطلاع‌رسانی و تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت و اقناع افکار عمومی در بین استان‌های کشور شده است.

محمدهادی ایمانیه این موفقیت را مرهون هم افزایی و تلاش‌های همه مجموعه‌های اطلاع رسانی استان از جمله روابط عمومی دستگاه‌ها، صدا و سیما و رسانه‌های مجازی و مکتوب با محوریت اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس دانست و خاطرنشان داشت: بی شک تلاش‌هایی که در ابتدا برای هم افزایی و همکاری فعالین رسانه با روابط عمومی دستگاه‌ها شکل گرفت باید منجر به کسب موفقیت‌های چشمگیر می‌شد؛ از این باب خدا را شاکریم که این مُهِم به دست جوانانی باانگیزه، خوش فکر، انقلابی و صاحب‌سبک در دولت سیزدهم محقق شد و سند دیگری مبنی بر در قله بودن استان فارس را نشان داد.

وی در ادامه بر ضرورت توجه به آینده و ترسیم دقیق مسیر پیش رو سخن گفت و بر داشتن عزم راسخ، اعتقاد قوی به ظرفیت‌های استانی و افزایش فعالیت‌ها نسبت به قبل تاکید و تصریح کرد: کسب این عنوان نباید منجر به ایجاد حس تکبر و خودبرتربینی شود؛ بلکه باید با تاسی به سیره ائمه اطهار، تلاش و کوشش را نسبت به قبل بیشتر کرد تا شاهد حفظ این جایگاه برای استان باشیم.

روایت درست و به موقع وقایع مهمترین رکن اطلاع‌رسانی است

استاندار فارس اصلی‌ترین و مهمترین جنبه اطلاع‌رسانی را روایت صحیح و درست وقایع و ایجاد انگیزه و امید در بین مردم دانست و افزود: تجربه ثابت کرده که هر اقدامی که دارای پیوست رسانه‌ای باشد و هنرمندانه و متعهدانه نسبت به انجام آن اقدام شود در سطح جامعه بازخورد مثبت و اثرگذاری داشته است.

وی عصر حاضر که با دنیای مجازی به شدت گره خورده را مورد توجه قرار داد و از تلاش‌های دشمنان و بدخواهان برای ناامید کردن مردم سخن گفت و خاطرنشان ساخت: دستگاه‌های اجرایی با محوریت روابط عمومی‌ها و با همکاری اصحاب رسانه وظیفه قانونی و اخلاقی و شرعی دارند با دروغ پردازی‌ها، اختلاف افکنی‌ها، شبهه پراکنی‌های دشمنان و بدخواهان ملت عزیز ایران مبارزه و مقابله کنند که یکی از اصلی‌ترین شیوه‌های این مبارزه، روایت اول و صحیح از وقایع با تولیدات متنوع، هنرمندانه، جذاب و کارشناسی شده است.

نماینده عالی دولت در استان فارس در پایان ضمن قدردانی از پرسنل اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری فارس، از همه مدیران و کارکنان روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، صدا و سیمای مرکز فارس، صاحبان جراید، مجلات، پایگاه‌های خبری، خبرگزاری‌ها و همه فعالان رسانه‌ای استان فارس به پاس همکاری، همراهی و هم افزایی با دولت مردمی سیزدهم که هدفی جز خدمت به مردم ندارد، قدردانی کرد.

کد خبر 6090423

دیگر خبرها

  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • صابری فومنی طنز را با رعایت مرزهای اخلاقی وارد جریان رسانه‌ای کرد
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد