Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشگاه‌ها باید به دنبال این باشند به جای اینکه کمیت‌ها را مورد توجه قرار دهند کیفیت آموزش را ارتقا دهند. به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صبح دیروز نشست کلان منطقه ۶ آمایش کشور با حضور روسای ۷ دانشگاه علوم پزشکی در اراک آغاز شد.  
حسن طاهراحمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در مراسم افتتاح این نشست اظهار کرد: تمام دانشکده‌های علوم پزشکی کشور به ۱۰ قطب تقسیم شده‌اند که استان مرکزی به همراه استان‌های قم، قزوین، البرز، زنجان و دانشکده علوم پزشکی ساوه و خمین قطب ششم کشور را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
طاهراحمدی افزود: این همایش با حضور مسئولین آموزشی پژوهشی و روسای دانشگاه‌ها در محل دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می‌شود که قرار است طی این نشست مشکلات آموزشی و پژوهشی در کلان منطقه ۶ مورد بررسی قرار گیرد.  
وی تصریح کرد: اصلی‌ترین هدف این همایش پیدا کردن مشکلات و در کنار آن ارتقای مسائل آموزشی و پژوهشی، کیفی‌سازی مسائل آموزشی است.  
طاهراحمدی بیان داشت: دانشگاه‌ها باید به دنبال این باشند به جای اینکه کمیت‌ها را مورد توجه قرار دهند کیفیت آموزش را ارتقا دهند.  
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه امروزه مسائل آموزشی پژوهشی و ارتقای آن‌ها بیش از گذشته مدنظر است، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته به کمیت توجه کردیم و تعداد رشته‌ها را افزایش دادیم و امروز به این نتیجه رسیدیم که فقط افزایش تعداد رشته‌ها را نباید مد نظر بگیریم، بلکه باید دنبال کیفی‌سازی باشیم.  
وی در پایان با تاکید بر اینکه پژوهش و تحقیقات کاربردی از نیاز‌های مهم حوزه سلامت و از راهبرد‌های ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، اظهار کرد: تحقیق و پژوهش حرکت در مسیر واقعی را میسر ساخته و در کاهش بسیاری از هزینه‌ها موثر است. منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استان مرکزی اراک علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آموزش و پژوهش وزارت بهداشت کیفیت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در دیدار ریاست و هیئت رئیسه دانشگاه آفاق با ایشان ضمن تبریک سال جدید با اشاره به اینکه،مراکز عالی کشور بستر رشد و توسعه فکری جوانان می باشد، توجه به دانشجویان را یکی از مهم ترین و محوری ترین مباحث و از ارکان پویا و بالنده مسیر توسعه و پیشرفت جامعه دانستند.

وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروزه به لطف خداوند و تلاش و استمرار مراکز دانشگاهی و آموزشی حتی در روستاها و بخش های ارومیه قشر زیادی از جوانان دارای تحصیلات عالی و دانشگاهی میباشند واین مسیر جز با تلاش های دانشگاه های کشور   هموار نمی شد.

دکتر عماری در خصوص اهمیت و جایگاه دانشگاه در جامعه اظهار داشتند : دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در جوامع امروزی به عنوان کلیدی ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه به شمار می رود چرا که در پرتو آموزش است که انسان ها متحول می شوند. بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می کنند.

در ادامه این دیدار بستر های توسعه همکاری های مشترک دانشگاه آفاق با مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های تابعه  مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • سرمایه گذاری انسانی در ساماندهی نظام تعلیم و تربیت
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی