Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی در پاسخ به این سوال که اگر در مراسمی سخنران معلول باشد آیا میتواند از سکو سالن بالا برود افزود: فرد معلولی که نمی تواند از سکو بالا برود و باید چند نفر زیر ویلچر آن را بگیرند تا فرد معلول را در جایگاه بگذارند و افراد فکر میکنند به معلول احترام گذاشته اند در حالی که دقیقا بی احترامی به شخص جانباز و یا یک معلول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی قدس خبر، غلامرضا یاوندعباسی مشاور وزیر امور ایثارگران کشورصبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما در دفاع مقدس گنجی به دست آوردیم که با آن مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی را یاد گرفتیم با دست خالی هشت سال جنگ را اداره شد و تمام دنیا را به زانو درآوردیم و حتی یک وجب از خاک کشور را هم از دست ندادیم.

وی افزود: فرماندهان لشکرها میانگین سنی زیر 28 سال داشتند، یعنی ما جوانگرایی هم در جنگ آزمودیم و اعتماد به جوانان شعار امروز ما نیست ما در هشت سال دفاع مقدس این مسئله را تجربه کردیم.

یاوندعباسی ادامه داد: در زمان هشت سال دفاع مقدس شعار معنی نداشت و تنها عمل گرایی بود اما در حال حاضر ما هیچ راهی نداریم به غیر از نوسازی معنوی و نوسازی فرهنگ ایثار و شهادت و اگر ما امروز نوسازی کنیم و عمل و شعار ما با هم هماهنگ شود شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت به کمکمان می آید.

مشاور وزیر کشور در رابطه با شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت براساس ماده 63 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تاسیس شده است و ریاست این شورای عالی برعهده رئیس جمهوری و دبیر این شورا رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران است که بسیاری از دستگاه ها در آن شورا عضو هستند.

یاوند عباسی بیان کرد: شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت یک آیین نامه و دستورالعمل استانی دارد که در تمام استانداری ها درحال اجرا می باشد و رئیس این شورا استاندار دبیر این شورا مدیرکل بنیاد شهید است و در شهرستان ها نیز موضوعات مربوط به فرهنگ ایثار و شهادت باید پیگیری شود و فرمانداران، استانداران مسئول هماهنگی تمامی حوزه های سیاسی، فرهنگی هستند و موضوع ایثارگران به عنوان یک موضوع برجسته و فرابخشی در تمامی حوزه ها تعریف شده است.

مشاور وزیر کشور بیان کرد: مشاوران فرمانداران و استانداران باید با تمامی دستگاه های اجرایی تعامل داشته باشند و قانون مقررات را شرح داده و رفع ابهام کنند بر حسن اجرای قوانین و مقررات ایثارگران در شهرستان و استان نظارت داشته باشند.

یاوند عباسی در پاسخ به این سوال که چگونه فرهنگ ایثار و شهادت باید وارد جامعه شود اظهار داشت: یک بخشی با المان سازیست که در حال حاضر تعدادی از یادگاران جنگ در کنار ما حضور دارند اما فردا شاید این یادگاران حضور نداشته باشند، نسل های آینده چگونه باید نقش ایثار و شهادت در جامعه ببینند و با یک نگاه زمان جنگ و فرهنگ ایثار شهادت را حس کنند و یاد آن دوران در ذهن ها تداعی شود، باید یک نماد و یا المانی از هشت سال دفاع مقدس داشته باشیم.

یاوند عباسی عنوان کرد: فرهنگ ایثار و شهادت باید وارد جامعه شود تا در با نفوذ در لایه های مختلف جامعه آمار طلاق را کاهش دهد و حتی فرهنگ سازی کند در بخش ترافیک، انقلاب اسلامی برای حرکت دادن به نظام نیاز به فرهنگ ایثار و شهادت دارد.

یاوند عباسی در رابطه با معارف انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی که حاصل مجاهدت ها، شکنجه ها و اتفاقات بسیاری بود و پس از آن هشت سال دفاع مقدس اتفاق افتاد انقلاب اسلامی در هشت سال دفاع مقدس گم شد و ما نتوانستیم معارف انقلاب اسلامی را استخراج کنیم.

وی در پاسخ به این سوال که اگر در مراسمی سخنران معلول باشد آیا میتواند از سکو سالن بالا برود افزود: فرد معلولی که نمی تواند از سکو بالا برود و باید چند نفر زیر ویلچر آن را بگیرند تا فرد معلول را در جایگاه بگذارند و افراد فکر میکنند به معلول احترام گذاشته اند در حالی که دقیقا بی احترامی به شخص جانباز و یا یک معلول است که نمیتواند به راحتی در جایگاه قرار بگیرد به دلیل عدم مناسب سازی فضای داخلی و یا معابر شهری که این خود ضعف بزرگی در جامعه می باشد.

یاوند عباسی به این سوال که آیا رزمندگان ارتش و سپاه باهم فرق دارند پاسخ داد: در سند راهبردی که یکی از مصوباتی که به تمامی مراکز ابلاغ هم شده است، سه چهارم حضور رزمندگان کادر نیروهای مسلح سپاه و ارتش داوطلبی محسوب شده و کارت برای آنها نیز صادر گردیده و نیز یکسان هستند.

مشاور وزیر کشور در پایان در ارتباط با حق بیمه و درمان خانواده شهدا  تصریح کرد: ابتدا قرارداد بنیاد شهید با بیمه ایران بوده است که به دلیل بدهی سنگین بنیاد شهید به بیمه ایران، بیمه قرارداد را لغو میکند و در حال حاضر بنیاد شهید با بیمه دی که بسیار خدمات کمتری دارد قرارداد دارد و امیدواریم این موضوع در آینده رفع و خدمات مطلوبی ارائه گردد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۵۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ پیکر بیست شهید گمنام و تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس، در روز‌های ۱۴ , ۱۵ و ۱۷ اردیبهشت، همزمان با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۹ استان تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   در استان قم، مراسم وداع با پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود. پیکر این شهدا، جمعه ۱۴ اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) از ساعت ۱۶:۳۰ در مسجد مقدس جمکران تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   مردم استان تهران هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) پیکر ۶ شهید گمنام را در شش نقطه تشییع و به خاک می‌سپارند. خاکسپاری پیکر‌های شهدا در شهرک شهید خرازی، هوافضای سپاه، سازمان زندان‌ها، شهرک دریا، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و ناحیه فناوری رازی (شهر ری) انجام خواهد شد.   در استان البرز همزمان با سالروز شهادت امام ششم شیعیان، پیکر شهید "محمدرضا غضبان احمدی" تشییع و خاکسپاری می‌شود. محمدرضا غضبان احمدی سال ۱۳۵۹ در خرمشهر شهید و جاویدالاثر شده بود.   در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , مردم استان خوزستان پیکر منصور عزیزپور محمدی و غلامعلی عشیری لیوسی از شهدای تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس را بدرقه خواهند کرد. غلامعلی عشیری لیوسی سال ۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی (منطقه فکه) و منصور عزیزپور محمدی سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نائل آمده بودند.   پیکر بسیجی شهید محمدمهدی فانی هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در استان خراسان جنوبی تشییع و خاکسپاری خواهد شد. محمدمهدی فانی سال ۶۲ در منطقه شرهانی شهید و جاویدالاثر شده بود.   مردم استان اصفهان هم در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , پیکر عباس رمضانی، جواد مراثی و مجتبی نادر تهرانی از شهدای تازه شناسایی شده را تشییع و به خاک خواهند سپرد. عباس رمضانی ۲۷ اردیبهشت سال ۶۵ در منطقه کله قندی مهران، جواد مراثی، سال ۱۳۶۰ در چزابه و مجتبی نادر تهرانی سال ۶۳ در عملیات بدر (شرق دجله) به شهادت رسیده و پیکرشان در منطقه باقیمانده بود.    پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس سید علاءالدین اسدپور هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در زادگاهش روستای آقا جلو شهرستان زرقان استان فارس تشییع و خاکسپاری می‌شود. این رزمنده دوران دفاع مقدس ۲۳ خرداد سال ۱۳۶۷ در عملیات بیت المقدس ۷ (منطقه شلمچه) به شهادت رسیده بود.   همدانی‌ها نیز در سالروز شهادت امام ششم شیعیان پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس، محمد رنجنوش را تشییع خواهند کرد. محمد رنجنوش ۱۲ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ (شلمچه) به شهادت رسیده بود.   پیکر شهید محمد شفیع فیضی‌زاده هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در ایلام تشییع خواهد شد. این رزمنده دوران دفاع مقدس سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۳ به شهادت رسیده بود.   پیکر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس هم دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش واقع در بزرگراه شهید بابایی تهران تشییع و خاکسپاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشییع دو شهید گمنام دفاع مقدس در مسجد مقدس جمکران
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است