Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-03@02:02:42 GMT

خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۸۸۸۶۰

خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران

ساعت 24-لیست خطرناک ترین شهرهای دنیا برای گردشگران منتشر شد!

وقتی صحبت از خطرناک ترین شهرهای دنیا باشد، پس باید انتظار آمار بالای دزدی، قتل، شرارت و انواع و اقسام جرم را داشته باشیم. امروزه مسافرت به هرجای دنیا برای بیشتر افراد فراهم است اما بدیهی است که هرکسی قبل از سفر مقصدش را براساس چندین عامل انتخاب می‌کند و می‌توان گفت اولین عامل تعیین کننده امنیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نام برخی کشورها و مناطق به واسطه وقوع جنگ و نداشتن ثبات حکومت‌هایشان هر روز در اخبار شنیده می‌شود، اما شاید ندانید برخی شهرها در کشورهای با ثبات هم جزو خطرناک ترین شهرهای دنیا هستند. در ادامه، ۱۰ تا از خطرناک ترین شهرهای دنیا را مرور می‌کنیم.

۱. سن پدرو سولا، هندوراس 

چندین سال است که این شهر رتبه نخست را در میان خطرناک ترین شهرهای دنیا به خود اختصاص داده است چون بالاترین آمار قتل را در دنیا دارد. تجارت اسلحه در این شهر یک مشکل بزرگ است و حتی انواع سلاح غیر قانونی در این شهر بسیار متداول است و خرید و فروش می‌شود. سن پدرو سولا شهری است که گردشگران باید از رفتن به آن واقعا اجتناب کنند.

۲. کراچی، پاکستان

چندین سال است که پاکستان دچار بی‌ثباتی سیاسی است، جنایت و ترور در این کشور شایع است و قتل، انفجار انتحاری و راهزنی اخبار روزمره این کشور است. نام پاکستان برای ایرانیان هم همیشه با حملات تروریستی در مرزها و آدم‌ربایی همراه بوده و هست. کراچی یکی از مراکز عمده حضور تروریست‌ها و خشونت‌طلبان است و جزو خطرناک ترین شهرهای دنیا محسوب می‌شود.

۳. کابل، افغانستان

کشور افغانستان سالیان سال است درگیر جنگ، بی‌ثباتی، وضعیت بد اقتصادی و محل اختفای گروه‌های مختلف تروریستی است پس تعجبی ندارد که پایتخت این کشور در فهرست خطرناک ترین شهرهای دنیا دیده شود. بمب‌گذاری و جنایت در شهر کابل بسیار متداول است و از طرف دیگر، گروه‌های شورشی مختلفی همیشه در حال جنگ با نیروهای دولتی هستند.

۴. بغداد، عراق 

عراق هم مانند افغانستان چند جنگ را پشت سر گذاشته است و اخیرا هم سرزمین‌های آن از دست گروه تروریستی داعش نجات یافته است. با این که این کشور دارای تاریخی کهن و زیبایی‌های خاص خودش است اما همچنان سفر به برخی شهرهای آن برای گردش و تفریح توصیه نمی‌شود. بغداد با این که پایتخت عراق است اما همچنان دچار ناامنی‌های بسیاری است و افرادی که با این محیط آشنا نباشند بدون شک دچار مشکل خواهند شد.

۵. آکاپولکو، مکزیک

تا چند سال قبل این شهر ساحلی مکزیک یک شهر امن و آرام بود اما اکنون قاچاقچیان مواد مخدر این شهر را به تسخیر خود درآورده‌اند. طبق برخی آمارها این شهر بالاترین نرخ قتل عمد را دارد. به همه افرادی که به شهر آکاپولکو سفر می‌کنند توصیه می‌شود که بیهوده در شهر یا مناطق اطراف پرسه نزنند چون بیشتر جنایت‌ها در محیط‌های باز رخ می‌دهد.

۶. گواتمالاسیتی، گواتمالا

کشور گواتمالا مثل دیگر کشورهای امریکای مرکزی، مقصد بسیاری از افراد مرفه و ثروتمند امریکایی است. با این که گواتمالاسیتی هر سال پذیرای هزاران گردشگر است اما شهر ناامنی محسوب می‌شود. مواد مخدر، دزدی، قتل و راهزنی در این شهر متداول است و به گردشگران توصیه می‌شود شهرهای دیگر کشور گواتمالا را انتخاب کنند و قبل از سفر از امنیت محلی که می‌خواهند اقامت کنند مطمئن شوند.

۷. ریو دو ژانیرو، برزیل 

بسیاری از شهرهای برزیل نرخ بالای جرم و جنایت دارند و می‌توان گفت برخی شهرهای کوچک‌تر، از ریودوژانیرو هم ناامن‌تر هستند ولی چون این شهر مقصد بیشتر گردشگران است ما آن را در این فهرست قرار دادیم. در واقع ریو از ۱۰ سال قبل امن‌تر است اما هنوز هم وقوع جرم در این شهر متداول است به ویژه در شب‌ها. سفر به این شهر بسیار متداول است اما بهتر است موارد احتیاطی رعایت شود و سعی شود با تورهای شناخته شده وارد این شهر شد.

۸. کیپ‌تاون، آفریقای جنوبی

این شهر به دلیل فقر گسترده و مشکلات اجتماعی فراگیر، نرخ جرم بالایی دارد. آفریقای جنوبی طبیعت بسیار زیبایی دارد اما مناطق شهری به ویژه در هنگام شب بستر وقوع انواع کارهای خلاف قانون هستند. کیپ‌تاون از نظر امنیت در سطح بسیار بدی نیست اما توصیه می‌شود به قسمت‌های خطرناک نروید و تنها سفر نکنید.

۹. سیوداد خوارس، مکزیک

مکزیک در زمینه قاچاق انسان، سلاح و مواد مخدر مشهور است و به واسطه همین، دو شهر از این کشور در فهرست خطرناک ترین شهرهای دنیا قرار گرفته است. سیوداد خوارس هم به دلیل وقوع جرم و جنایت زیاد، کمتر برای سفر انتخاب می‌شود پلیس‌های این شهر با دریافت رشوه چشم‌ها را بر هرگونه جرمی می‌بندند و به همین دلیل بسیاری از اتفاقات در آمارها ذکر نمی‌شود.

۱۰. کاراکاس، ونزوئلا

ونزوئلا مدتی است که دچار مشکلات اقتصادی فراوانی شده و این زمینه افزایش جرم را در این کشور را فراهم کرده است. مواد مخدر، شرارت و دزدی در این شهر متداول شده و از تعداد گردشگران کاسته شده است. دیگر شهرهای ونزوئلا هم وضعیت مشابهی دارند.




منبع: escapehere.com

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۸۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی

مدیرکل توسعه امور مسکن شرکت عمران شهرهای جدید ایران، گفت: مکان‌یابی ۲۷ نقطه ساحلی برای احداث شهرهای جدید در کشور در حال انجام است، اولین مکان ساحلی در بندرعباس کلنگ‌زنی شده و به‌زودی شاهد نتایج آن خواهیم بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سید مهدی میرجوادی ظهر امروز در جریان بازدید از شهر جدید امیرکبیر، اظهار داشت: عملکرد شهرهای جدید با گذشته قابل قیاس نیست و عملکرد رو به رشد و پیشرفتی بوده است. در سطح کشور بالغ بر 170 هزار واحد پروژه فعال در طرح نهضت ملی وجود دارد که بیش از 12 هزار قطعه زمین در قالب انفرادی و جمعی و سه هزار قطعه زمین در قالب جوانی جمعیت در شهرهای جدید کشور در این طرح واگذار شده است.

وی با بیان اینکه رسالت ما شهرسازی است، افزود: بر اساس سیاست کلان کشور برای ساماندهی جمعیت کلان‌شهرها سیاست شهرهای جدید از دهه 60 در کشور اجرا شد و امروز بعد از گذشته سه دهه برخی از شهرها به اهداف خود نزدیک و برخی دیگر به هدف خود نرسیدند. طرح‌های حمایتی مسکن مهر و نهضت ملی سبب شد واگذاری مسکن در شهر جدید به شدت افزایش پیدا کند و جمعیت در این سکونتگاه‌ها بیشتر شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید تصریح کرد: ساختار شهرهای جدید کشور بسیار منظم است و بر اساس طرح جامع و اصول مهندسی شکل گرفته است اما قطعا نواقصی هم دارد، براساس آمایش سرزمینی اگر شهرهای جدید به عنوان توسعه شهر مد نظر باشند باید در برخی از طرح‌ها تجدید نظر داشته باشیم و در حوزه‌های اقتصادی فعال‌تر باشیم، توسعه کالبدی داشته باشیم و فضای شهری را فراهم کنیم همچنین کارکردهای اقتصادی اجتماعی و فرهنگی شهر را فعال کنیم که در این راستا نیازمند همکاری سرمایه گذاران برای کمک به شبکه دولت هستیم  همچنین برای رسیدن به توسعه اقتصادی نیازمند مشارکت مردم در حوزه ساخت هستم.

میرجوادی بیان کرد: دستور کاری که امروز در وزارتخانه به شدت دنبال می‌شود مکان‌یابی 27 نقطه شهرهای ساحلی در کشور است که در ماه‌های اخیر نخستین شهر ساحلی در بندر عباس کلنگ زنی شد و یک صفحه جدید بر اساس مطالعات علمی در کشور باز شد و به زودی نتایج آن را خواهیم دید، شهر جدید مهاجران امروز یک شهر شکل گرفته است بنابراین نگاه ما به این شهر باید به عنوان منبع خوب و اقتصاد محور باشد که تولید و درآمد به همراه داشته باشد نگاه کرد، اما شهر امیرکبیر با نقطه مطلوب فاصله دارد و برای شکل گیری شهر باید زیرساخت‌ها فراهم شود.

وی ادامه داد: 100 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور باقی مانده بود که دارای نواقصی بودند و رفع نواقص در دستور کار قرار گرفت تاکنون نواقص 70 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای جدید کشور رفع شده است و تنها 30 هزار واحد باقی مانده که باید سریع‌تر رفع شود چراکه انتظار نداریم پرونده مسکن مهر باز بماند، در دولت سیزدهم تاکید داریم پرونده مسکن مهر به طور کامل جمع شود، به متقاضیان مسکن مهر اطلاع‌رسانی شود تا قراردادهای خود را دریافت کنند و مابقی باقیمانده کارهای جزئی مساکن مهر امسال نهایی شود.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید افزود: یک هزار و 600 واحد مسکن مهر در شهر مهاجران توسط شرکت عمران ساخته شد اما در طرح نهضت ملی مسکن انتظار بیشتری از شهرهای جدید وجود دارد، به ویژه در شهر جدید امیر کبیر سیاست دولت بر ویلایی سازی و واگذاری قطعات زمین است و انتظار داریم طرح حمایتی نهضت ملی در شهر امیرکبیر به خوبی دنبال شود. همچنین انتظار داریم بانک‌ها بر مبنای قانون جهش مسکن 20 درصدی که مکلف هستند و سهیمه ای که بانک مرکزی تعیین کرده را پرداخت کنند.

میرجوادی عنوان کرد: بر اساس دستور وزیر راه و شهرسازی در سال جدید هر ماه افتتاح خواهیم داشت و ماه گذشته در سهند هزار واحد تحویل شد و در  پردیس، هشتگرد و غیره به زودی افتتاح پروژه‌های نهضت ملی را خواهیم داشت و هم مسکن مهر تحویل خواهند شد. در شهر جدید امیرکبیر مقرر شد اقدامات 200 واحد نهایی شود همچنین در پروژه ستاد اجرایی فرمان امام  قدم‌های نهایی برداشته شود و به‌زودی شاهد افتتاح باشیم.

وی ادامه داد: در سایر پروژه‌ها نیازمند همکاری بانک‌ها در تامین مالی هستیم همچنین مردم باید در بحث آورده کمک کنند تا روند ساخت پروژه‌‌ها شتاب گیرد. میانگین پیشرفت در شهر مهاجران و امیر کبیر طی سال گذشته 35 درصد بوده که نشان از رشد فعالیت‌های عمرانی در این شهر دارد. انتظار داریم هفته‌ای یک درصد پروژه‌ها پیشرفت داشته باشند تا پروژه‌ها به زودی تحویل شوند اما در تامین مالی مشکلاتی وجود دارد.

مدیرکل دفترتوسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: 4500 واحد در شهر  مهاجران و حدود 2 یا 3 هزار واحد در امیرکبیر قرار داد مشارکت مدنی ندارد و همکاران در استان باید کمک داشته باشند و برای افزایش سطح رضایتمندی مردم استان هر یک از بانک‌ها باید عهده‌دار یک پروژه باشند. سال گذشته از سوی ریاست جمهور به شبکه بانکی ابلاغ شد که تسهیلات و تامین مالی 400 هزار واحد نهضت ملی انجام شود و در شهر امیرکبیر باید این مهم اجرا شود.

میرجوادی تصریح کرد: طبق آخرین وضعیت در طرح نهضت ملی مسکن بیش از 2 میلیون و 500 هزار واحد در کل کشور در حال ساخت است. دولت شیوه‌های مختلفی از جمله انبوه سازی، واگذاری انفرادی و گروهی و غیره را برای اجرایی شدن طرح نهضت ملی به کار گرفته است. وزارت راه و شهرسازی میدان‌دار کار است ولی ساخت مسکن صرفا با تلاش‌های شبکه وزارت راه و شهرسازی به نتیجه نمی‌رسد که یکی از مشکلات تامین مالی و خدمات‌رسانی است و انتظار داریم دستگاه‌های خدمات‌رسان برای تکمیل زیرساخت‌ها در شهرهای جدید همکاری داشته باشند تا با افتتاح پروژه‌ها با مشکلات زیرساخت مواجه نشویم و نارضایتی مردم را به همراه نداشته باشد. در کشور ظرفیت ساخت 4 میلیون مسکن وجود داشته که این طرح در دستور کار قرار گرفت بنابراین باید این امر با همکاری و مشارکت دستگاه‌ها محقق گردد.

وی اضافه کرد: امسال سال خوبی در حوزه مسکن خواهد بود‌، خوشبختانه در چند سال اخیر تا حدودی در کنترل قیمت‌ها موفق بودیم و سیاست‌های مختلفی در این دولت دنبال می‌شود تا مهم‌ترین بخش سبد خانوار که مسکن است و در هزینه‌های 50 تا 70 درصدی سبد خانوار ایفا نقش دارد را تامین کنیم. بالغ بر 400 هزار واحد شبکه بانکی کشور تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرده‌اند، سیاست رشد مسکن در دولت سیزدهم دنبال شده است و در تمام شهرهایی که امکان تامین زمین وجود داشته باشد هم واگذاری زمین انجام می‌شود، شهرهای پردیس، بهارستان و پرند با مشکل زمین مواجه‌اند اما در باقی شهرهای جدید کشور نیز که زمین وجود دارد هدف ما ویلایی سازی است.

مدیرکل دفتر توسعه امور مسکن شهرهای جدید بیان کرد: در عصر هوش مصنوعی دولت باید به سمت الکترونیکی شدن پیش برود، خوشبختانه شرکت‌های عمران امروز می‌توانند خدمات خود را در بستر خدمات الکترونیک در قالب عرصه، فروش اقساطی، تحویل واحدها حتی شکایات و دیدار مردم با مدیرعامل و هیئت مدیره انجام دهند حتی این سامانه پشتیبانی دارد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • خطرناک‌ ترین استان در بحران فرونشست
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • ۱۷۰ هزار طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید کشور فعال است
  • رفع مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی
  • حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران
  • شرایط جدید ورود وسایل نقلیه اتباع خارجی به ایران
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی رفع شد