Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان گفت: سال گذشته ۴۳۶ میلیارد تومان در طرح رونق تولید و ۵۱۴ میلیارد تومان به صورت مستقیم و در مجموع مبلغ ۹۵۰ میلیارد تومان به واحدهای تولیدی پرداخت شد که حائز رتبه پنجم کشور شدیم. ۳۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حسینقلی قوانلو ظهر امروز در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن با اشاره به رشد برخی از شاخص‌های حوزه صنعت در استان اظهارداشت: استان گلستان در جهت حمایت از تولید و اشتغال، بهبود فضای کسب و کار را در دستور کار قرار داده و برهمین اساس در فضای کسب و کار در سال 95 دارای رتبه 23 با شاخص 6.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

47 بوده که این میزان در سال گذشته با شاخص 5.73 به رتبه 13 کشور ارتقاء یافت.

وی افزود: همچنین در شاخص بهبود فضای کسب و کار صنعتی در حوزه وزارت صنعت، معدن و تجارت در بین 31 استان کشور از رتبه 7 در سال 95 به رتبه 4 با امتیاز 72 درسال گذشته دست یافته است.

قوانلو بیان داشت: شاخص میانگین زمان صدور جواز تاسیس از 4.5 روز در سال 95 به 3 روز در سال قبل و شاخص میانگین زمان صدور پروانه بهره‌برداری واحد صنعتی از 14.5 روز به 9 روز در سال گذشته ارتقاء یافت.

وی در خصوص سرمایه‌گذاری و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در دولت تدبیر و امید گفت: بیش از 25 هزار طرح نیمه تمام ایجادی و توسعه‌ای در کشور که منجر به تحقق سرمایه‌گذاری بیش از 106 هزا میلیارد تومان و اشتغال مستقیم بیش از 416 هزار نفر، تکمیل شده که در این بین سهم استان گلستان اجرای 486 طرح نیمه تمام ایجادی، توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری 865 میلیارد تومان و اشتغال 5 هزار و 364 نفر بوده است.

رئیس صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: در استان گلستان تعداد یک‌هزار و 387 مجوز اجرای طرح سرمایه‌گذاری با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری 8 هزار و 840 میلیارد تومان و اشتغال مستقیم 29 هزار و 24 نفر صادر شده است.

وی به بخشی از ظرفیت سازی‌های جدید در صنایع مهم و استراتژیک اشاره کرد و افزود: در زمینه کشتارگاه طیور، تولید رب گوجه‌فرنگی، تصفیه روغن نباتی، روغن‌کشی از دانه‌های روغنی، تولید انواع پنیر، شیر پاستوریزه و استریلیزه، آرد گندم، سموم دفع آفات، سیمان و کلینکر، فولاد و محصولات فولادی، ساخت وسایل خانگی و ید در این سال‌ها ظرفیت‌سازی‌های جدید اتفاق افتاده است.

قوانلو در خصوص اجرای طرح رونق تولید در استان بیان داشت: تحریک تقاضای داخلی، افزایش سرمایه صندوق‌های تحت پوشش وزارت صنعت و ایجاد کارگروه‌های ملی و استانی زمینه اجرای این طرح بود. در همین راستا سال 95 مبلغ 477 میلیارد تومان به واحدهای تولیدی پرداخت شد که رتبه هفتم را داشتیم. سال گذشته نیز 436 میلیارد تومان در طرح رونق تولید و 514 میلیارد تومان به صورت مستقیم و در مجموع مبلغ 950 میلیارد تومان به واحدهای تولیدی پرداخت شد که حائز رتبه پنجم کشور شدیم.

انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۹۴۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌

ایسنا/زنجان مدیر امور اجتماعی اداره‎‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: تاسیس خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی در سال گذشته به ۱۴۵ واحد رسید که نسبت به سال پیش از آن رشد ۷ درصدی داشت.

سجاد اوجاقلو در گفت‌‍وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیش از ۹۵ درصد واحدهای تولیدی واجد شرایط در استان دارای خانه های بهداشت کارگری هستند، اظهار کرد: هم اکنون تعداد کمی از واحدهای تولیدی که مشمول راه‌اندازی خانه بهداشت هستند در استان باقی مانده است که تاسیس خانه بهداشت در آنها نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۲۳ هزار و ۵۰۰ کارگر از خدمات خانه‌های بهداشت، ادامه داد: ارائه خدمات رفاهی و استراحتگاهی برای کارگران در شهرهای سیاحی و زیارتی جزو برنامه‌ها قرار دارد، چرا که ارائه خدمات رفاهی جزو نکات مورد تاکید است و در این راستا در سال گذشته به ۲۳۲۰ کارگر و خانواده‌هایشان خدمات ارائه شده است.
 
اوجاقلو با اشاره به ارائه خدمات ورزشی به کارگران نیز خاطرنشان کرد: تعداد خانه‌های فرهنگ کار افزایش داده شده است و امیدواریم این روند ادامه داشته باشند. داشتن جامعه کارگری با نشاط و پویا بهره‌وری را افزایش می‌دهد و این نکته باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل