Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:22:42 GMT

ایران دومین کشور دنیا در اجرای بزرگترین درمان اعتیاد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۰۲۱۸۰

ایران دومین کشور دنیا در اجرای بزرگترین درمان اعتیاد

عضو هیأت علمی مرکز مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: ایران دومین کشور دنیا پس از چین در اجرای بزرگ‌ترین درمان اعتیاد با متادون است.

خبرگزاری مهر: عضو هیأت علمی مرکز مطالعات اعتیاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: ایران دومین کشور دنیا پس از چین در اجرای بزرگ‌ترین درمان اعتیاد با متادون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  حامد اختیاری، در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد، اظهار داشت: این کنگره یکی از بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین گردهمایی‌های علمی در حوزه اعتیاد و بیماری‌های مرتبط با آن است که هر سال شهریورماه با حضور دو هزار نفر از فعالان این حوزه اعم از درمانگران، پژوهشگران، سیاست‌گذاران و فعالان جامعه مدنی حوزه اعتیاد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این کنگره از بزرگ‌ترین کنگره‌های حوزه اعتیاد در سطح ملی و بین‌المللی است گفت:‌در ایران در طی سال‌های گذشته در دانش اعتیاد پیشرفت‌های جدی داشتیم و همه درمان‌هایی که در جهان می‌شود در ایران وجود دارد و حتی برخی از این برنامه‌ها بزرگ‌تر از کشور‌های منطقه و دنیا است.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد ادامه دا د: درمان با متادون دومین برنامه دنیا در ایران بعد از چین بوده و درمان پرهیزمدار ۱۲ قدمی نیز از دیگر برنامه‌های بزرگ در خاورمیانه و شمال آفریقا به شمار می‌رود.

اختیاری تأکید کرد: در حوزه اعتیاد در کشور ما به صورت جدی تلاش می‌شود که به جای پاک کردن صورت مسئله به فکر راه‌حل و همکاری بین‌بخشی بوده‌ایم و این مسئله رشد و توسعه را در حوزه دانش اعتیاد به همراه داشته است و شبکه بزرگی از افراد تولید دانش و ارائه خدمت را در این زمینه فراهم می‌کند.

مدیر آزمایشگاه عصبی‌شناختی مرکز مطالعات اعتیاد، عنوان کرد: دو هدف اصلی برگزاری این کنگره در بر دارد که اول این بوده که بتواند از حوزه‌های متفاوت که مرتبط با پیشگیری و درمان اعتیاد است بهره‌مند شویم لذا از مجموعه‌های قانون‌گذار، سیاست‌گذار و...، همچنین از مسئولان اجرایی در درمان و پیشگیری از اعتیاد همچون بهزیستی، ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت بهداشت جهت شرکت در این کنگره دعوت کرده‌ایم.

اختیاری گفت: هدف دوم حضور جوانان و ورود نخبگان جوان به حوزه اعتیاد بوده که برنامه‌های خاص و ویژه‌ای را در این زمینه در نظر گرفته‌ایم تا علاوه بر برقراری ارتباط با اساتید جلسات گفتگو و پرسش و پاسخ برگزار شود که جوانان در رشته‌های مختلف پزشکی، علوم شناختی، اعصاب، مهندسی و...، می‌توانند از طریق این کنگره ترغیب شوند که در حوزه اعتیاد فعالیت داشته باشند. همچنین جوایز متعددی برای دانشجویان جوان در نظر گرفته شده و باید توجه داشت که دانشجویان حتی اگر مقاله هم نداشته باشند شرکت در این کنگره می‌تواند فرصت آموزشی برایشان فراهم کند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003YTA

منبع: فردا

کلیدواژه: درمان اعتیاد ایران متادون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،یکی از بزرگترین رویداد‌های موسیقی جهان، مسابقات آواز یوروویژن، در هفته دوم ماه مه در سوئد با حضور نمایندگان ۳۷ کشور شرکت‌کننده برگزار می‌شود.

انتظار می‌رود در طول هفته منتهی به برگزاری شصت و هشتمین دوره مسابقات یورویژن، حدود ۱۰۰ هزار نفر از ۸۹ کشور جهان از مالمو شهر میزبان این رقابت‌ها بازدید کنند.

این در شرایطی است که همزمان با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری این مسابقات، نگرانی‌ها از امنیت برگزاری مراسم رو به افزایش است. در حالی که پلیس سوئد هدف اولویت‌دار خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند، مقامات از اعتراضات برنامه‌ریزی‌شده ضد اسرائیلی، حملات سایبری و تبعات عضویت سوئد در ناتو ابراز نگرانی کرده‌اند.

حملات تروریستی اسلام‌گرایان

پلیس سوئد اعلام کرده که اولویت نخست خود را «گروه‌های تروریستی اسلام‌گرا» می‌داند و گفته است که پروتکل‌های امنیتی «سختگیرانه‌ای» برای مسابقه آتی وضع خواهد شد.

سال گذشته به دنبال آتش زدن قرآن در این کشور که موجب اعتراضات در جهان اسلام شد، سوئد سطح تهدید تروریستی خود را یک پله بالاتر برد و از سطح ۴ به سطح ۵ افزایش داد.

حضور بحث‌برانگیز اسرائیل

یوروویژن امسال با جنجال‌هایی بر سر شرکت اسرائیل همراه بوده است. گروهی از حامیان فلسطین به خاطر جنگ در غزه خواستار تحریم یورویژن شده‌اند و درخواست‌هایی نیز برای حذف اسرائیل از این رقابت‌ها مطرح شده است. بسیاری از هواداران نیز از هنرمندان خواسته‌اند که علیه اسرائیل صحبت کنند.

اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا (EBU) که این مسابقه را برگزار می‌کند، در برابر درخواست‌ها مبنی بر حذف اسرائیل مقاومت کرده، اما به این کشور دستور داد متن آهنگ نماینده‌اش را (که ابتدا با اشاره به حمله ۷ اکتبر حماس «باران اکتبر» گذاشته شده بود)، تغییر دهد.

این تصنیف که اکنون به «گردباد» (Hurricane) تغییر نام داده شده است، توسط خواننده ۲۰ ساله «ادن گولان» اجرا خواهد شد.

عضویت سوئد در ناتو و خطر روسیه

سازمان دهندگان گفته‌اند که خطر افزایش تنش‌ها با روسیه پس از عضویت سوئد در ناتو بالا رفته است. روسیه تهدید کرده بود که در پاسخ به این تصمیم «اقدامات متقابل سیاسی و نظامی-فنی» نامشخصی را اتخاذ خواهد کرد.

یک گزارش ویژه پلیس سوئد که درباره تهدیدات احتمالی تهیه شده است، حملات سایبری و اختلال در برنامه‌های تلویزیونی را ممکن دانسته است.



اما زیر سایه همه این تهدیدات، این مسابقات چه تاریخچه‌ای دارد و برگزاری آن به چه صورت است؟ در زیر به شماری از مهم‌ترین سوالات در خصوص یورویژن می‌پردازیم:

مسابقات یوروویژن از سال ۱۹۵۶ همه‌ساله برگزار می‌شود. این مسابقه دارای اجرای موسیقی زنده از اکثر کشور‌های اروپایی و همینطور فراتر از آن، از جمله اسرائیل و استرالیا است.

یوروویژن در ابتدا برای پخش تلویزیونی در تنها هفت کشور هلند، سوئیس، بلژیک، آلمان، فرانسه، لوکزامبورگ و ایتالیا آغاز به کار کرد. اما به سرعت گسترش یافت تا جایی که بیننده‌های این مسابقه در سال گذشته با رشدی بی‌سابقه به ۱۶۲ میلیون نفر رسید.

مسابقات یوروویژن ۲۰۲۴ چه زمانی برگزار می‌شود؟

این رویداد در تاریخ ۷ مه در ساعت ۱۹ به وقت محلی در مرحله نیمه‌نهایی آغاز می‌شود. دو روز بعد در ۹ مه یک مسابقه نیمه‌نهایی دوم برگزار می‌شود و سرانجام فینال بزرگ این رقابت‌ها روز شنبه ۱۱ مه برگزار خواهد شد.

یوروویژن کجا برگزار می‌شود؟

این دوره مسابقات یوروویژن در مالمو، سومین شهر بزرگ سوئد با جمعیت ۳۶۲ هزار نفر جمعیت، و در سالن کنسرت «مالمو آرنا» با ظرفیت ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

سوئد در مجموع هفت بار میزبانی مسابقات یوروویژن را برعهده داشته که استکهلم (۳ بار در سال‌های ۱۹۷۵، ۲۰۰۰ و ۲۰۱۶)، گوتنبرگ (۱ بار در سال ۱۹۸۵) و مالمو (۲ بار در سال‌های ۱۹۹۲و ۲۰۱۳) از شهر‌های میزبان این رقابت‌ها بوده‌اند.

نمایندگان چه کشور‌هایی در نیمه‌نهایی‌ها رقابت می‌کنند؟

هنرمندان کشور‌های قبرس، صربستان، لیتوانی، ایرلند، اوکراین، لهستان، کرواسی، ایسلند، اسلوونی، فنلاند، مولداوی، آذربایجان، استرالیا، پرتغال و لوکزامبورگ در دور نخست نیمه‌نهایی به رقابت می‌پردازند.

هنرمندان کشور‌های مالت، آلبانی، یونان، سوئیس، چک، اتریش، دانمارک، ارمنستان، لتونی، سن مارینو، گرجستان، بلژیک، استونی، اسرائیل، نروژ و هلند نیز در دور دوم نیمه‌نهایی با هم رقابت می‌کنند.

چه کسی در فینال بزرگ شرکت می‌کند؟

۱۰ نفر برتر از هر دور نیمه‌نهایی در فینال شرکت خواهند کرد. علاوه بر این ده نفر نماینده کشور برنده سال گذشته و میزبان (یعنی سوئد) به همراه «پنج بزرگ» شامل بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا به طور خودکار به فینال راه پیدا می‌کنند.

در مجموع ۲۶ فینالیست وجود خواهد داشت.

چرا «پنج بزرگ»؟

پنج کشور بزرگ فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا بیشترین کمک مالی را به اتحادیه رادیو و تلویزیون اروپا می‌کنند. از همین رو و از سال ۲۰۰۰ بدین سو، این کشور‌ها به طور خودکار جایگاه خود را در فینال تضمین کرده‌اند.

چگونه می‌توان مسابقات را تماشا کرد؟

این مسابقات توسط تلویزیون‌های تمامی ۳۷ کشور شرکت‌کننده پخش خواهد شد. همچنین افراد می‌توانند در یوتیوب این رقابت‌ها را ببینند.

سیستم رای‌دهی چگونه است؟

تماشاگران در خانه نتیجه نفرات برتر دو مرحله نیمه‌نهایی را مشخص خواهند کرد. در فینال بزرگ، اما مخاطبان و هیئت داوران حرفه‌ای حق رای خواهند داشت.

کدام کشور‌ها برنده بیشترین یوروویژن شده‌اند؟

سوئد و ایرلند هر کدام با هفت برد پیشتاز هستند. فرانسه، لوکزامبورگ، بریتانیا و هلند هر کدام پنج بار قهرمان شده‌اند.

چه کسی سال گذشته برنده شد؟

لورین خواننده سوئدی با آهنگ «خالکوبی» سال گذشته برای دومین بار برنده مسابقه شد. او پس از جانی لوگان ایرلندی تنها کسی است که دو بار برنده این رقابت‌ها شده است.

دیگر خبرها

  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • سل تراپی معجزه نمی کند/ حداقل دو سوم سرطانی ها در ایران حتماً زنده می مانند
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • شهدا رفتند تا امروز بزرگترین مستکبران جهان جرئت تعرض به کشور را نداشته باشند
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • احداث بزرگترین پارک نوری موضوعی کشور در مجتمع گردشگری صفه اصفهان
  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا