Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ «حسین کنعانی مقدم»، دبیر کل حزب سبز، در گفت و گو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص اظهارات دبیر کل اتحاد ملت مبنی بر اینکه احزاب برای تجمع قدرت ریسک ندارند، گفت: کار حزبی و سیاسی کردن در همه جای دنیا ریسک و هزینه خاص خود را دارد و هر فردی که می پذیرد حزبی را تاسیس کند، باید بداند در هر کشوری متناسب با شرایط ریسک وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به نظر می رسد، دوستان فکر می کنند تجمع یعنی مخالفت علیه نظام و یا دولت در صورتی که این گونه نیست و مطالبات مردم توسط همین تجمات شکل گرفته و مطرح می شود. در جمهوری اسلامی ندیده ام که کسانی برای مطالبات و تفکر خود اجتماع کنند و مورد مخالفت قرار گیرند.

کنعانی مقدم افزود: نکته دیگر این است که تجمع کردن با تظاهرات متفاوت است. تجمع می تواند در یک سالن بزرگ و محدود باشد که این بسته به اعضای احزاب است. گاهی این تجمعات کارنامه احزاب را نشان می دهد که چقدر می توانند در جامعه و کف خیابان مقبولیت داشته باشند.

او گفت:  تظاهرات بحث دیگری است. ممکن است در برابر حضور مردم در صحنه سیاسی راهکاری را انتخاب کنید تحت عنوان تظاهرات و عناصر معاند و اغتشاش گر هم ورود پیدا و لطمه هایی به امنیت ملی وارد کنند و احزاب تبعاتش را بپردازند.

دیبر کل حزب سبز در پاسخ اینکه ایا حزب متبوعش قدرت ریسک برای برگزاری تجمع را دارد یا خیر، گفت: اگر بخواهیم تجمع داشته باشیم باید ریسک های آن را بپذیریم و هیچ کاری حتی در سیاست بدون ریسک نیست. نحوه بیان آقای شکوری راد به این معنا است که حاکمیت مخالفت کرده و ریسک ایجاد می شود، اما اینگونه نیست. حاکمیت درصدد این است که راه را باز و موانع را بردارد. البته منکر این نمی شوم که بعضی دولت ها صد گرایی کردند و باعث شدند که هرگونه تجمعی، ریسک خاص خود را داشته باشد.

کنعانی مقدم ادامه داد: باید تعریف مشخصی از گروه های معارض، معاند، ضد انقلابی، تروریستی، همگرا و واگرا داشته باشیم. این طبقه بندی کار را تسهیل می بخشد اما  این احزاب هستند که باید این کار را انجام دهند. متاسفانه شاهد هستیم برخی احزاب مواضعشان نسبت به آمریکا و رژیم صهیونیستی مواضع غیر شفافی است.

او در پاسخ به این سوال که آیا تهدید ها انقدر قوی است که  به قدرت ریسک نیاز است، گفت: مردم در تظاهرات به خوبی می توانند صفوف خود را جدا کنند. در سال هایی که تظاهرات قدس را در لندن برگزار می کردیم در عین حال که پلیس از اقدامات خرابکارانه نژاد پرستان و مخالفین حمایت می کرد، خود مجموعه تظاهرات کننده دارای نیروی نظم و انظباط بودند و نمی‌گذاشتند هیچ اخلالی شکل گیرد. باید مسئولیت حزبی خود را در تظاهرات داشته باشم و اینطور نباشد که شعاری بدهیم و اخلال گران بتوانند از آن بهره ببرند.

دبیر کل حزب سبز با بیان اینکه شرایط سیاسی و امنیتی در تظاهرات بسته به احزاب است، گفت: شرایط سیاسی امنیتی بسته به خود احزاب است و خود احزاب باید این کار را انجام دهند. دولت می تواند مجوز صادر کند و انتظامات محل برگزاری و بخشی از انتظامات تجمع را برعهده گیرد اما این  احزاب هستند که نباید بگذارند فرصت طلبان به صفوف شان رخنه کنند. اگر حزبی انقدر قدرت نداشته باشد که جلوی معارضین، مخالفین و نفوذ ضد انقلاب را بگیرد، پس بهتر است آن حزب تجمع برگزار نکند.

خبرنگار: محبوبه رستمی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ریسک تظاهرات احزاب تجمع منافقین حاکمیت معاند فتنه88

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۰۲۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از اسکای نیوز، «دیوید کامرون»، وزیرخارجه انگلیس قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی را رد کرد.

در این گزارش گفته شده که از آنجا که کامرون می خواهد روابط دیپلماتیک خود را با تهران حفظ کند، با قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست تروریستی مخالفت کرده است.

این موضع گیری را وزیر امور خارجه انگلیس در حضور اعضای کمیته روابط بین الملل و دفاع پارلمان این کشور تشریح کرده است.

کامرون در عین حال در ادامه مواضع خصمانه و ضدایرانی خود، تحریم‌ها علیه ایران را قدرتمند و کافی عنوان کرده و گفت: «همه کارهایی که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم که می‌توانیم علیه آنها عمل کنیم، از طریق تحریم‌ها وجود دارد. ما سپاه را به طور کامل تحریم کرده‌ایم. وقتی از سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم، آیا اقدامات بیشتری انجام دهیم، پاسخ منفی است.»

کامرون ادامه داد: «در مورد ممنوعیت بیشتر علیه سپاه پاسدارن یک عیب وجود دارد، و آن این است که این اقدامات به طور موثر به روابط دیپلماتیک ما با ایران پایان می دهد. در حالی که روابط دیپلماتیک ما در حال حاضر نیز بسیار محدود است.»

وزیرخارجه انگلیس در ادامه درباره لزوم رابطه دیپلماتیک لندن با تهران گفت: «وقتی صحبت از تلاش برای توقف درگیری به میان می‌آید، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود… من خودم می‌خواهم آن گفتگو را داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم که آیا می توانید با این پیام به ایرانیان پیام دهید؟ من فکر می کنم که این به نفع بریتانیا نیست، این رویکرد ما را تقویت نمی کند و از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

پیش از این نیز یک منبع بلند پایه انگلیسی اعلام کرده بود که دیوید کامرون وزیر خارجه انگلیس شخصاً یک پیام به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و اسرائیل کاتز وزیر خارجه این رژیم تحویل داده است. بر اساس این گزارش، مفاد پیام مذکور به این نکته اشاره دارد که انگلیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار نمی‌دهد. در این گزارش تاکید شده بود که نتانیاهو و کاتز از کامرون در جریان نشست مشترک ماه گذشته در اراضی اشغالی خواسته بودند این اقدام را انجام دهد. بهانه آنها این بود که عملیات تنبیهی ایران ثابت کرده اتخاذ چنین اقدامی ضروری است!

با این وجود منبع انگلیسی مذکور تصریح کرد که کامرون تاکید کرده با این اقدام مخالف بوده و بهتر است لندن به مذاکرات خود با تهران ادامه دهد.

ماه گذشته نیز وزیر خارجه انگلیس از رژیم صهیونیستی خواسته بود به تنش ها در منطقه خاورمیانه دامن نزد و به تلافی جویی ضد ایران نپردازد و ایده حمله به ایران را کنار بگذارد.

وزیر خارجه انگلیس همچنین اعلام کرد که رژیم صهیونیستی همکاری با متحدانش، اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران را مورد بررسی قرار خواهد داد. کامرون به این رژیم توصیه کرد تمرکز خود را بر توافق آتش بس با حماس قرار دهد.

دیگر خبرها

  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه
  • خیزش دانشجویی حمایت از غزه به کشور عربی رسید
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • وضعیت متشنج در خیابان‌های تل آویو + فیلم
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود