Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ مسعود کاظمی در گفت و گویی افزود: به استناد ماده 9 شیوه نامه سرمایه گذاری مصوب شورای اسلامی شهر لاهیجان و در اجرای بند 2 مصوبه شماره 6078/19مورخ 97/2/6 هیئت عالی سرمایه گذاری و مصوبه شماره 33 مورخ 97/3/19شورای محترم اسلامی شهر لاهیجان، شهرداری در نظر دارد تعداد 24 پروژه در سطح شهر لاهیجان را از طریق فراخوان عمومی به یکی از روشهای مشارکت (مشارکت مدنی BOT ، BOLT ، .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) شریک انتخاب نماید.

مسعود کاظمی با بیان اینکه امیدواریم سرمایه‌گذاران با اخذ آگهی مورد نظر و تهیه مدارک مندرج در فراخوان علاقه‌مندی خود را به مشارکت با شهرداری در انجام پروژه‌های شهری اظهار کنند، بیان کرد: سرمایه گذاران برای دریافت اسناد و اطلاعات اولیه پروژه ها می توانند درخواست های کتبی خود را مبنی بر تمایل به شرکت در فراخوان و ثبت در دبیرخانه شهرداری به امور پیمان و رسیدگی شهرداری لاهیجان مراجعه نمایند.

شهردار لاهیجان گفت: افراد متقاضی در صورت نیاز به اطلاعات تکمیلی می توانند با شماره تلفن( 42248407-013) مدیریت سرمایه گذاری شهرداری لاهیجان تماس حاصل نمایند.

کاظمی افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر لاهیجان به منظور تامین درآمد پایدار برای شهرداری‌، حرکت به سوی سرمایه‌گذاری و جذب مشارکت‌های مردمی در شهر زیبای لاهیجان، شهر فرصت های سرمایه گذاری را اولویت برنامه‌های خود قرار داده است.

او اضافه کرد: شهرداری لاهیجان بستر سازی لازم جهت استقبال از سرمایه گذاران را با هدف توسعه شهر لاهیجان که یکی از شهرهای گردشگری مهم کشور می باشد، انجام داده است.

کاظمی گفت: فراخوان سرمایه گذاری شهرداری لاهیجان فرصتی برای حضور سرمایه گذاران و رونق اقتصادی این شهر می باشد.

او افزود: اینجانب با تعهدی که به شهروندان لاهیجان دارم با هدف آبادانی این شهر و کم کردن بدهی های معوقه و اجرای پروژه های زیرساختی با حمایت اعضای شورای شهر و تلاش کارکنان زحمتکش شهرداری و پشتیبانی مسئولان استان و شهرستان همه تلاش خود را بکار خواهیم بست تا مردم فهیم لاهیجان از عملکرد خادمان خود در شهرداری راضی باشند و خبرهای خوبی را برای شادی شهروندان به زودی اعلام خواهیم کرد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: درآمد سرمایه سرمایه گذاری شهرداری گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود کمانی معاون وزیر نیرو رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی (ساتبا)، در نشست آنلاین با رضا افلاطونی، رئیس سازمان امور اراضی کشور و در جمع مدیران ستادی دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و وزارت نیرو که به منظور تبیین، بررسی و رفع موانع موجود در تأمین ساختگاه‌های نیروگاه‌های تجدیدپذیر برگزار شد، اقدام مشترک دو وزارتخانه نیرو و جهاد کشاورزی برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را نتیجه بخش دانست و خاطرنشان کرد: تصویب آئین نامه رفع موانع تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیأت وزیران و پرداختن به نکات مورد توجه در مصوبه هیأت وزیران برای تسهیلگری در تخصیص اراضی ساخت نیروگاه‌ها قابل تقدیر است.

وی بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر تاکید و تصریح کرد: ناترازی برق و گاز وجود دارد و بنابراین به دلایلی همچون آلایندگی، توسعه نیروگاهی از طریق سوخت‌های فسیلی امکان پذیر نیست، بنابراین در سطح کشور و بر اساس مصوبات، نیروگاه‌های تجدیدپذیر با ظرفیت مجموع ۱۵ هزار مگاوات در حال توسعه است که شامل بسته‌های توسعه نیروگاه‌های خورشیدی ۴۵۰۰ مگاواتی برای طرح ویژه و ۴۰۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی ذیل ماده ۱۲ رفع موانع تولید و ۳۲۰۰ مگاوات برای نیروگاه‌های حوزه صنعت و بسته توسعه نیروگاه بادی ۳۰۰۰ مگاواتی است.

کمانی با بیان اینکه روند اجرا و مسائل اقتصادی طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در ارگان‌های مختلف، بررسی و در نهایت در شورای اقتصاد تصویب شده که این روند در طول یک تا سه سال به طول انجامیده است، تاکید کرد: سرمایه گذاران مجری طرح‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به صورت کامل توسط ساتبا ارزیابی شده‌اند؛ به عنوان نمونه سرمایه گذاران مجری طرح ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، شناخته شده هستند و ارزیابی این سرمایه گذاران انجام شده، ضمن اینکه ضمانت‌های لازم برای شرکت آنها در فرایند برگزاری مناقصه دریافت شده است. علاوه بر آن، در هنگام عقد قرارداد، ضمانت نامه‌های سنگین از سرمایه گذاران اخذ شده و از سوی وزارت نیرو اطمینان داده می‌شود که ارزیابی‌های سرمایه‌گذاران به درستی انجام شده است.

وی، خطاب به مسئولان ذیربط در سازمان امور اراضی کشور اطمینان داد که ارزیابی‌های سرمایه گذاران به درستی انجام شده است و گفت: نظارت بر روند اجرای پروژه‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر مهم است که در حال رصد شدن هستند؛ این امر توسط گروه‌های کنترل پروژه در ساتبا در حال پیگیری است؛ این نظارت‌ها از زمان آغاز قرارداد شروع می‌شود و برای قراردادهای منعقد شده شروط گذاشته شده و از جمله «دوره پیشبرد» آنان بررسی می‌شود. از آن سو درخواست می‌شود با همکاری سازمان امور اراضی در اجرای طرح ویژه ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در ۹۰ ساختگاه کشور تسریع شود.

لازم به یادآوری است، از قطعه زمین‌هایی که پیش از این در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته، حدود ۱۵۰ نیروگاه به بهره‌برداری رسیده و نیروگاه‌هایی با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت در حال احداث هستند.

کد خبر 6099677

دیگر خبرها

  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • ثبت‌نام و رسیدگی به تقاضای سرمایه‌گذاران در طرح‌های پایداری تأمین گاز طبیعی آغاز شد
  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • شهردار مرند بازداشت شد
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • بازداشت شهردار مرند با اتهامات مالی
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • جلسه استیضاح شهردار ساری برگزار شد
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز