Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش فرج زاده، عصر دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر هر چه زودتر با کمک همه دستگاه های اجرایی برای حل این مشکل اقدام نشود این موضوع می تواند منجر به بروز فاجعه ای عظیم شود.
وی بیان داشت: در پی ریزش بخشی از کوه در کوچه 12 بلوار جمهوری اسلامی شیراز، 2 ترک در سه لایه مختلف در دامنه کوه ایجاد شده که احتمال ریزش هر کدام از این لایه ها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرج زاده ادامه داد: در لایه نخست، شکافی به طول 80 متر و عمق 20 سانتی متر تا چهار متر ایجاد شده که در مجموع مساحتی حدود چهار هزار و 400 متر مربع را در بر می گیرد که اگر ریزش کند تقریبا حدود 13هزار متر مکعب خاک به پایین فرو خواهد ریخت.
وی اضافه کرد: با ریزش متاثر از ترک دوم که در قسمتی بالاتر از ترک اول ایجاد شده، حدود 50 هزار متر مکعب خاک از دامنه کوه ریزش خواهد کرد که بدون تردید می تواند حادثه ای هولناک را رقم بزند.
فرج زاده اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده، کمیته بحران در عصر روز حادثه (بیست و ششم تیر 97) تشکیل شد و ماموریت های محوله نظیر پُرکردن حد فاصل 2 ساختمان که به آنها خسارت وارد شده بود، جلوگیری از ریزش دوباره و تثبیت وضعیت انجام شد.
وی، با اشاره به اینکه در اقدامات انجام شده از تجربیات استادان برتر دانشگاه و مهندسان خبره استفاده شده، گفت: هم اینک حدود سه هزار و 500 تن مخروط و مصالح سنگی در این محل ریخته و محدوده نیز شیب بندی شده است.
معاون شهردار شیراز اظهار داشت: در حال حاضر تیم هایی به صورت شبانه روزی در محل یاد شده مشغول فعالیت هستند و اکنون نگرانی ها در خصوص ریزش کوه، نسبت به هفته گذشته کمتر و شرایط نیز مناسب تر شده است.
وی افزود: با وجود این اقدامات نیاز است که هر چه زودتر با کمک همه دستگاه ها اقدامات کافی برای جلوگیری از ریزش ترک دوم که در دامنه کوه ایجاد شده، انجام شود.
فرج زاده اضافه کرد: اگر تا قبل از آغاز فصل بارندگی، چاره ای برای این مشکل اندیشیده نشود فاجعه ای بزرگ در انتظار بلوار جمهوری اسلامی شیراز خواهد بود.
به گفته وی، تا کنون هیچ کدام از دستگاه های متولی در استان فارس نظیر راه و شهرسازی اقدامی مفید برای حل این مشکل انجام نداده اند.

**به جای مقصر پیدا کردن به فکر حل مشکل باشید
شهردار شیراز نیز دوشنبه در نشست شورای اسلامی شهر در خصوص خطر ریزش بخش های دیگری از کوه در بلوار جمهوری شیراز هشدار داد و گفت: متاسفانه در روزهای نخست بعد از بروز این حادثه، برخی مسئولان به جای مدیریت بحران، دنبال پیدا کردن مقصر بودند.
حیدر اسکندر پور افزود: اسناد ساختمان سازی در این محدوده موجود و حاکی از این است که مجوزها براساس ماده 148 و بر مبنای طرح تفصیلی است و شهرداری نیز بر این اساس پروانه ساخت را صادر کرده است.
وی ادامه داد: 2 راه برای عبور از بحران ایجاد شده وجود دارد، یکی اینکه یا کل خاک این محدوده که ریزش کرده و یا احتمال ریزش آن وجود دارد، تخلیه و یا اینکه محل ریزش با اقدامات لازم، تثبیت و مقاوم سازی شود.
اسکندرپور بیان کرد: تصمیم مدیریت بحران استان فارس مبتنی بر تثبیت و مقاوم سازی محوطه ای است که خطر ریزش کوه در آن وجود دارد.
او گفت: تثبیت این محوطه به ویژه در ترک دوم که محیط بیشتری را شامل می شود، کار پیچیده و دشواری است که حتما باید قبل از آغاز فصل بارندگی انجام شود اما با توجه به اینکه فرصت چندانی تا زمان بارش ها نداریم، ضروری است که حتی یک روز را هم به هدر ندهیم.
شهردار شیراز با اشاره به اینکه، نهادهای ذی ربط دیگر، شهرداری را در حل این مشکل تنها گذاشته اند، اظهار داشت: لازم است که در این شرایط بحرانی مجموعه دستگاه های تصمیم گیر با همکاری و تلاش یکدیگر برای رفع این مشکل کمک کنند.

**بارندگی شود جان مردم در خطر است
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این نشست بیان کرد: هنوز خطر ریزش بخش های دیگری از کوه در بلوار جمهوری اسلامی وجود دارد و اگر بارش ها در این شهر آغاز شود، حادثه ای جدی جان شهروندان را تهدیدی می کند.
احمدرضا دستغیب نیز خواستار بهره گیری از توان تمام دستگاه ها برای حل این مشکل شد.

**قبل از وقوع فاجعه در شیراز دستگاه ها پای کار بیایند
عضو دیگر شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این نشست بیان داشت: قبل از اینکه فاجعه ای برای شیراز رخ دهد ضروری است که ستاد بحران و همه دستگاه های ذی ربط برای حل مشکل بلوار جمهوری اسلامی پای کار بیایند و از بروز حادثه جلوگیری کنند.
نوذر امامی با اشاره به اینکه خطر رانش و ریزش کوه در این محدوده همچنان وجود دارد، افزود: شهرداری به تنهایی قادر به مهار این مشکل نیست و باید همه دستگاه های مربوطه از جمله استانداری، ستاد بحران و اداره کل راه و شهرسازی فارس به این موضوع ورود کنند.
بخشی از دامنه کوه در بلوار جمهوری اسلامی شیراز در انتهای خیابان کوهستان که در حوزه منطقه یک شهرداری این شهر واقع شده، عصر روز بیست و ششم تیرماه 97 ریزش کرد.
9873 /6118
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اداره کل راه استان فارس راه و شهرسازی شهرداری همه دستگاه های اجرایی نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۱۷۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند

نهادهای دولتی در نوار غزه اعلام کردند که بیش از ۱۰ هزار نفر از مردم غزه زیر آوار مفقود شده‌اند و در سایه عدم وجود امکانات لازم برای نجات آنها جانشان را از دست داده‌اند و با وجود تلاش‌های زیاد امدادگران امکان بیرون آوردن اجساد از زیر آوار وجود ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که هر روز ابعاد جدیدی از جنایت‌های شنیع رژیم اشغالگر علیه غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه فاش می‌شود و جدیدترین مورد آن مربوط به کشف گورهای دسته جمعی و پیدا شدن اجساد تکه تکه شده مردم غزه در این گورها بود، اداره کل دفاع مدنی نوار غزه امروز اعلام کرد که هنوز بیش از 10 هزار نفر زیر آوار صدها ساختمان ویران شده در نوار غزه در سایه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی مفقود شده‌اند و تیم‌های تخصصی نیز نمی‌توانند اجساد آنها را از زیر آوارها بیرون بکشند.

این نهاد دولتی نوار غزه گزارش داد که این مفقودان به دلیل عدم ثبت آمار آنها در بیمارستان‌ها در آمار شهدای اعلام شده در وزارت بهداشت لحاظ نشده‌اند. بنابراین تعداد شهدا از مرز 44000 نفر عبور کرده است.

بر اساس بیانیه اداره دفاع مدنی غزه، در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی بعد از گذشت بیش از 200 روز از جنگ و با وجود کمبود شدید امکانات و تجهیزات، تیم‌های دفاع مدنی و سایر گروه‌های مربوطه به انجام وظایف انسانی خود در قبال مردم ادامه می‌دهند و همچنان در تلاش برای جستجوی افراد مفقود شده در زیر آوار خانه‌ها و ساختمان‌های تخریب شده هستند.

در ادامه این بیانیه آمده است که از ابتدای تجاوز دشمن اشغالگر به نوار غزه تاکنون هزاران نفر از شهروندان فلسطینی به دلیل عدم وجود امکانات لازم برای نجات آنها زیر آوار مانده و جان خود را از دست داده‌اند و اجساد آنها هنوز هم زیر آوار است. با همه این وجود کمپین‌های مردمی برای یافتن افراد مفقود شده و دفن پیکر شهدا با احترام ادامه دارد و مردم غزه با وجود همه رنج‌ها و مصائبی که درگیر آن هستند مسئولیت انسانی و ملی خود را در قبال دیگران انجام می‌دهند.

اداره دفاع مدنی غزه اعلام کرد که تیم‌های امدادی با ابزارهای ساده دستی در تلاش برای بیرون کشیدن اجساد شهدا از زیر آوارها هستند و در سایه عدم وجود تجهیزات تخصصی و سنگین مانند بولدوزر و بیل مکانیکی تلاش‌ها برای یافتن مفقودان فایده چندانی ندارد.

سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً 14 سال طول می‌کشدکشف 140 گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌هاافشای ابعاد تازه از جنایات صهیونیست‌ها در گورهای جمعی غزه

بر اساس این گزارش در صورت عدم ورود تجهیزات تخصصی برای بیرون آوردن اجساد از زیر آوارها این روند 2 تا 3 سال طول خواهد کشید، به ویژه اینکه مقامات سازمان ملل تخمین می‌زنند در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی علیه غزه حداقل 37 میلیون تن آوار بر جای مانده است.

این نهاد دولتی در نوار غزه هشدار داد که تداوم تجمع هزاران جسد در زیر آوارها باعث گسترش انواع بیماری‌ها شده و با شروع فصل تابستان و گرما روند تجزیه اجساد سریع‌تر می‌شود و در سایه فروپاشی سیستم بهداشت غزه مردم با مشکلات بسیار زیادی مواجه خواهند شد.

اداره کل دفاع مدنی غزه مجدداً از همه طرف‌های مربوطه از جمله سازمان ملل، سازمان جهانی بهداشت، کمیته بین المللی حفاظت مدنی و همه سازمان‌های حقوق بشری و جهانی خواست تا مسئولیت خود را در قبال غیرنظامیان بر عهده گرفته و اقدامات لازم را جهت ورود تجهیزات سنگین لازم برای نجات جان مجروحان در زیر آوار و همچنین بیرون کشیدن اجساد شهدایی که در حال تجزیه هستند انجام دهند.

این درحالی است که چند روز قبل «پیر لودامار» مسئول ارشد واحد مین‌روبی سازمان ملل متحد با اشاره به حجم ویرانی گسترده‌ای که رژیم صهیونیستی در نوار غزه به وجود آورده است اعلام کرد: عملیات آواربرداری در غزه در پی جنگ ویرانگر اسرائیل علیه این منطقه احتمالاً حدود 14 سال طول بکشد.

به گفته این مسئول سازمان ملل حدود 37 میلیون تن آوار در غزه که یک منطقه بسیار پرجمعیت است به‌جای مانده است و با وجود اینکه نمی‌توان تعداد دقیق مهمات منفجرنشده در این منطقه را ارزیابی کرد اما انتظار می‌رود در شرایط مشخص آواربرداری در غزه حدود 14 سال به طول بیانجامد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • تخمین زده می شود 10 هزار فلسطینی در غزه زیر آوار مدفون باشند
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • زندگی زیر آوار جنایات رژیم صهیونیستی
  • ۱۵۵ کشته و زخمی در سیل و رانش زمین در کنیا
  • بازدید شبانه خبرنگاران از خط ۲ مترو شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است