Web Analytics Made Easy - Statcounter

درجه فقر و محرومت در شهرستان بشاگرد بیش از آن چیزی است که در تصور آید و نیاز است تا مسئولان هر چه سریع تر برای آن فکری اساسی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ شهرستان بشاگرد با جمعیتی بالغ بر 40 هزار نفر در شرقی ترین قسمت از استان هرمزگان قرار دارد و با مرکز این استان یعنی شهر سردشت، بیش از 270 کیلومتر فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه نشانه های فقر و محرومیت در بیشتر مناطق شرقی استان هرمزگان دیده می شود، اما به جرات می توان گفت درجه فقر و محرومت در شهرستان بشاگرد بیش از آن چیزی است که در تصور آید و نیاز است تا مسئولان هر چه سریع تر برای آن فکری اساسی کنند.

به گفته برخی از مسئولان و مردم منطقه در حال حاضر بیش از 92 درصد راه های ارتباطی بشاگرد خاکی و صعب العبور است و رفت و آمد در روستاهای آن جز با خودروی مجهز و شاسی بلند ممکن نیست و تردد در آن برای وسایل نقلیه به شدت خسارت بار است.

راه ارتباطی خطرناک و صعب العبور در بشاگرد

وضعیت راه های ارتباطی خاکی و صعب العبور بشاگرد سبب شده تا کمتر راننده ای حاضر شود برای روستاهای این منطقه مصالح ساختمانی ببرد و اگر هم فردی بخواهد برای بازسازی محل زندگی چنین کاری کند، هزینه های معمول مصالح ساختمانی هزینه استهلاک کامیون را پرداخت کند.

 

دست و پنجه نرم کردن 170 روستای بشاگرد با کم آبی

بالغ بر 170 روستای  در این منطقه وجود دارد که همه روستاها به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند و دست به دامان آب های غیر بهداشتی چشمه ها و رودخانه ها و تانکرهای سیار آبرسانی شدند و در برخی از  روستاها، اهالی مجبورند برای تامین آب چندین کیلومتر پیاده روی کنند.

دانشمند، رئیس شورای شهر سردشت بشاگرد در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، با اشاره به اینکه دو معضل اساسی بشاگرد بی آبی و نبود راه ارتباطی است، اظهار کرد: شهر سردشت و روستاهای آن با بی آبی دست و پنجه نرم می کنند و  92 درصد راه های ارتباطی بشاگرد خاکی و صعب العبور است.

گشت نامحسوس مرگ در جاده میناب-بشاگرد

رئیس شورای شهر سردشت بشاگرد بیان کرد: جاده بین شهری نیازمند تعریض و روکش آسفالت دارد که جاده بشاگرد – میناب در ۴۰ سال اخیر تنها یک بار روکش شده و همچنین جاده قعله گنج و جاده جاسک- بشاگرد از وضعیت نامطلوبی برخوردارند.

دانشمند گفت: آب و فاضلاب روستایی یک تانکر در اختیار روستاها قرار داده و شهر سردشت نیز با سه تانکر آبرسانی می شود که دو تانکر در روز و یک تانکر دیگر شبانه روزی آبرسانی را برای شهروندان این شهر انجام می دهند.

 تانکرهای آبرسان شهر سردشت بیشتر اوقات خرابند

وی ادامه داد: تانکرهای آبرسانی شهر سردشت اکثر اوقات خراب هستند و با توجه به اینکه تجهیزات آن در شهرستان وجود ندارد باید وسایل آن را به شهرستان میناب یا بندرعباس ببرند که این کار دو سه روز طول می کشد.

رئیس شورای شهر سردشت بشاگرد اضافه کرد: زمانی که تانکرها خراب می شوند مردم مجبورند آب مورد نیاز خودشان را خریداری کنند هر 1000 لیتری در حال حاضر 30 هزار تومان است که اکنون در وضعیت مناسبی قرار نداریم.

دانشمند افزود: با پیگیرهایی صورت گرفت که از دفتر مقام معظم رهبری 40 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه آبرسانی سد جگین مصوب شد که قرار است بزودی 20 میلیارد آن تخصیص پیدا کند و مابقی آن در سال آینده تامین شود.

وی گفت: 50 میلیارد اعتبار برای آبرسانی سد تنگه سهران از دفتر مقام معظم رهبری مصوب شد که این پروژه آب 55 روستا شهرستان بشاگرد را تامین می کند و با توجه به قول های داده شد فاز اول آن در تیرماه سال 98 به بهره برداری می رسد و این احتمال هم وجود دارد که پایان سال جاری فاز اول آن به بهره برداری برسد.

رئیس شورای شهر سردشت بشاگرد اظهار کرد: با توجه به اینکه شهر سردشت از جمعیت بالایی برخوردار است در شش الی هفت روز تنها یک بار با تانکر آبرسانی می شود که در بیشتر مواقع مردم با کمبود آب مواجه اند و مجبورند آب مورد نیاز شان را خریداری کنند.

وانت های سیار خودگردان ناظری و متولی ندارد 

دانشمند با بیان اینکه وانت های سیار خودگردان ناظری و متولی ندارد و تاکنون جلوگیری از آنها نشده است، تصریح کرد: بیشتر اهالی شهر سردشت مخزن بزرگ آب ندارند و یک مخزن 500 لیتری برای یک خانواده پرجمعیت جوابگو نیست و مردم به ناچار از وانت های سیار آبرسانی آب را خریداری کنند.

وی خاطر نشان کرد: مردم با توجه به اینکه در 6 الی 7 روزی یکبار آبرسانی انجام میشود ناچارند آب را از وانت های سیار خریداری کنند و البته برخی از مردم که در توانشان است آب را خریداری می کنند و برخی از شهروندان که از توان مالی مناسبی برخوردار نیستند دبه به دست درب منازل آب دیگر آب می گیرند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۶۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب بند خاکی دوازده امام روستای نوده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، بر اثر بارندگی‌های شدید بند خاکی روستای نوده شهرستان زیرکوه تخریب شد.

روستا از ساکنین تخلیه شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ۱۲۰ روستای سردشت دارای تنش آبی هستند
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • باران سیل‌آسا سد خاکی را در یک استان شکاند | فیلم
  • فیلم/ شکسته شدن ۲ سد خاکی در شهرستان زیرکوه
  • تخریب بند خاکی دوازده امام روستای نوده
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • بهره برداری از مرحله نخست طرح آبرسانی آتیشگاه تا پایان امسال