Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان هایباشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ فصل، فصل سفر به مناطق سردسیر و خنک است و لرستان به دلیل طبیعت زیبای آن و داشتن آب و هوای دلپذیر مقصد بسیاری از گردشگران است.

گردشگران از تمام نقاط کشور به منطقه گردشگری کاکارضا در شمال شرقی خرم آباد سفر می‌کنند تا از این جاذبه گردشگری دیدن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از گردشگران پرسیدم که از چه شهر‌هایی با اینجا امده اند، عده‌ای از جنوب شهر‌های شوشتر، اهواز و عده‌ای هم از اصفهان و تهران و کرج برای دیدن سراب کهمان به استان لرستان آمده بودند.

اگر از شهر خرم آباد به طرف شمال مسافت ۲۵ کیلومتر را طی کنیم به منطقه تفریحی و خوش آب وهوای کاکارضا می‌رسیم.

چراغی، معاون گردشگری استان لرستان گفت: منطقه تفریحی، گردشگری و تاریخی کاکارضا جز مناطق ۳۵ گانه نمونه گردشگری استان لرستان قرار دارد و طی دو مرحله به عنوان منطقه نمونه گردشگری انتخاب شده است.

وی افزود: این منطقه علاوه بر داشتن پتانسیل بالایی که در حوزه طبیعت گردی دارد، در مسیر تردد مسافران و گردشگران مختلف که از خارج از استان لرستان قرار گرفته و باعث شده است که تعداد حضور گردشگران در این منطقه چمشگیر باشد.

 

همچنین، وجود درختان سرسبز، آب وهوای معتدل، از دلایل دیگری است که این منطقه را به یکی از مناطق گردشگری در استان لرستان تبدیل کرده است.

یکی از گردشگران که از استان البزر به این منطقه آمده بود گفت: طبیعت بکر و زیبایی دارد، رودخانه خنک و زلالش واقعا زیباست.

یکی دیگر از گردشگران گفت: درختان سرسبز زیبایی دارد واقعا فکر نمی‌کردم که این منطقه اینقدر سرسبز و دلنشین باشد.

از گردشگران جنوب کشور که از بوشهر آمده بود گفت: طبیعت دست نخورده و بکری دارد ما همراه خانواده آمده ایم و همگی از این منطقه لذت برده ایم.

یکی دیگر از گردشگران برون استانی گفت: خیلی خوشحالم که آمدن به این منطقه را تجربه کرده ام توصیه می‌کنم هرکس که عاشق طبیعت و رود و درخت هست به این منطقه حتما سر بزند.

رودخانه‌ی پر آب، آبشار با طراوت و همچنین پل تاریخی کاکارضا، از دیگر جاذبه‌های این منطقه گردشگری است.

عادلی کارشناس میراث فرهنگی در مورد پل تاریخی کاکارضا می‌گوید: این پلی را که پشت سر بنده مشاهده می‌کنید پل تاریخی کاکارضا است که بر روی جاده مواصلاتی قدیم خرم آباد به الشتر ساخته شده شده است.

وی در ادامه در مورد جنس این پل تاریخی گفت: این پل در سال ۱۳۱۱ در این منطقه ساخته شده است و مصالح آن از ملات ساروج و سنگ است.

چراغی، معاون گردشگری استان لرستان بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان لرستان طرح‌هایی که ارائه شده است به این اداره کل حمایت کرده است.

وی افزود: از جمله این طرح‌ها ایجاد مناطق و اقامت گاه‌های بوم گردی در این منطقه و همچنین مجتمع‌های گردشگری که می‌تواند به عنوان جذب گردشگر و در راستای ایجاد اشتغال در استان لرستان مفید و موثر واقع شود.

در سفر به این منطقه زیبا و بکر شما می‌توانید علاوه بر استفاده از این طبیعت خدادادی، از این پل تاریخی و زیبا دیدن کنید.

گزارش از سعیده دریکوند

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۳۸۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بسیج جامعه پزشکی لرستان در راستای رسالت ذاتی بسیج، یعنی خدمت به محرومین و مستضعفین که در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ولی‌نعمتان انقلاب و نظام‌اند و در امتداد جان‌فشانی‌ها و سلحشوری‌های پزشکان و پرستاران در ایام پرمخاطره جنگ تحمیلی می‌کوشد به‌قدر وسع و توان خود، ذره‌ای از گرد محرومیت نشسته بر سیمای زجرکشیده مردم مناطق محروم را بزداید.

اعزام تیم‌های پزشکی و درمانی به مناطق محروم و ارائه خدمات رایگان سلامت به نیازمندان و برپایی بیمارستان‌های صحرایی یک یا چندروزه بخشی از این اقدامات خداپسندانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و… بوده است.

اولین اردوی بهداشتی و درمانی در منطقه محروم «میربگ» برپا شد

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز جمعه در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» شهرستان دلفان، اظهار داشت: در راستای خدمات‌رسانی به مردم و به‌خصوص مردم مناطق محروم، امروز با همکاری سپاه، کمیته امداد، شورای اداری شهرستان دلفان در بخش «میربگ» یک اردوی جهادی تحت عنوان بیمارستان صحرایی برگزار کردیم.

وی گفت: در این اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی رشته‌های تخصصی حوزه پزشکی حضور دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بیان داشت: وظیفه ما است که خدمات بهداشتی و درمانی را از مراکز شهری و بیمارستانی به روستاها بیاوریم.

دلفان با بیان اینکه امروز نیز این کار ما را انجام دادیم و اولین اردوی درمانی را در سال جاری برگزار کردیم، افزود: این کار در مناطق محروم استان ادامه خواهد یافت.

وی با تأکید بر اینکه همچنین این کار در راستای تحقق شعار هفته سلامت امسال «سلامت خانواده و مشارکت مردمی» بوده انجام شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم خدماتی را به مردم محروم منطقه ارائه کنیم.

برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومت در منطقه

احسان جهان‌بخش مسئول بسیج سازندگی لرستان نیز در این راستا، اظهار داشت: هفته گذشته سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشتیم و در آینده نیز سالروز تأسیس بسیج سازندگی را خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در راستای فرامین مقام معظم رهبری و مسئولیت ذاتی بسیج سازندگی در راستای محرومیت‌زدایی، اشتغال و کارهای جهادی، در شهرستان دلفان بیمارستان صحرایی را باهمت بسیج جامعه پزشکی و همچنین دانشگاه علوم پزشکی برپا کرده‌ایم.

مسئول بسیج سازندگی لرستان، ادامه داد: این بیمارستان صحرایی در منطقه «فرهاد آباد» بخش «میربگ» شهرستان دلفان برپا شده است.

سرهنگ جهان‌بخش در ادامه با اشاره به برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج سازندگی در این منطقه در قالب ۱۶ غرفه، گفت: این نمایشگاه و بیمارستان صحرایی با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) استان برپا شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۴۰۱، ۱۷.۵ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۲، ۲۲.۵ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان در شهرستان دلفان پرداخت شده است، افزود: تقاضای ما از معاونت اقتصادی و همچنین استاندار جدی این بوده که در این حوزه شهرستان‌هایی مانند دلفان را ویژه‌تر ببینند.

مسئول بسیج سازندگی لرستان با تأکید بر اینکه معاونت اقتصادی استانداری لرستان قول داده که اعتبارات ویژه‌ای طی امسال در این زمینه در اختیار ما قرار دهند، گفت: شهرستان دلفان به طور حتم جز شهرستان‌هایی بوده که سهم خوبی را از این تسهیلات دریافت خواهد کرد.

استقرار پزشکان عمومی و دندان‌پزشکان در بیمارستان صحرایی

سردار نعمت‌الله باقری فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان نیز دراین‌رابطه، اظهار داشت: امروز در شهرستان دلفان با هماهنگی‌های انجام شده بین مجموعه‌های استانی، دانشگاه علوم پزشکی، اعضای شورای اداری و تأمین شهرستان دلفان، بسیج جامعه پزشکی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، به مناسبت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نزدیک‌شدن به عملیات غرورآفرین حاج عمران، اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی را در این منطقه برپا کردند.

وی گفت: در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در رشته‌های مختلف پزشکی ویزیت شده‌اند، امروز هم در شهرستان دلفان در قالب بیش از ۲۰ رشته تخصصی پزشکی ارائه خدمات خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان، بیان داشت: در این راستا بیش از ۲۰ پزشک عمومی و ۲۰ دندان‌پزشک و در مجموع ۲۷۰ نفر از مجموعه کادر پزشکی و. پشتیبانی به مردم این منطقه ارائه خدمات خواهند شد.

سردار باقری، افزود: قبل از استقرار این بیمارستان صحرایی و تیم‌های پزشکی، بیماری یابی در این منطقه صورت‌گرفته، امروز بیماران بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در بیمارستان حضور پیدا کرده‌اند و از خدمات آن بهره‌مند خواهند شد.

وی ادامه داد: این زنجیره تا درمان بیماران در بیمارستان‌های استان ادامه خواهد داشت.

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان با تأکید بر اینکه طی امسال این اولین اردوی جهادی و بیمارستان صحرایی است که در شهرستان دلفان برپا شده است و به‌تناوب این کار در استان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: خدمت بی‌منت به مردم استان و به‌خصوص مناطق محروم را رقم خواهیم زد.

کد خبر 6089012

دیگر خبرها

  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • ثبت میراثی از جهان اسلام در بروجرد
  • امام جمعه خرم آباد:فروپاشی دژ سست استعمار در منطقه
  • بیمارستانی برای درمان محرومین/ اینجا خدمت حال و هوای دیگری دارد
  • نخیلات اشکنان لامرد در آتش سوخت
  • آتش سوزی ۲۰۰ اصله نخل در اشکنان لامرد
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز