Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سعید متانی، معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر درباره تهیه بسته‌های غذایی براساس استانداردهای جدید اظهارداشت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از کالای ایرانی و به منظور اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در جهت رعایت صرفه و صلاح جمعیت هلال احمر تهیه بسته های غذایی براساس استانداردهای جدید  مدنظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا ضمن توجه به وظایف سازمان امداد و نجات در تامین اقلام غذایی ذخیره احتیاطی انبار های امدادی کشور و برای نخستین بار با پیگیری مستمر تخصصی، برگزاری جلسات مشترک و بررسی کارشناسی تمامی جوانب منطبق بر آخرین روش های بین المللی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر در تامین اقلام متناسب با نیازهای آسیب نسبت به انعقاد قرارداد چهار ساله تامین بسته های غذایی خانوارهای ناشی از وقوع حوادث و سوانح به صورت کارت‌های حواله اعتباری هوشمند اقدام شد.

وی تصریح کرد: در این طرح بر اساس نتایج سرشماری و ملحوظ داشتن بعد خانوار چند مرحله تامین تغذیه اضطراری ۷۲ ساعت اولیه وقوع سانحه و سپس تامین اقلام غذایی یک ماهه در دستور کار قرار گرفت. 

معاون لجستیک و آمادگی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ضمن حفظ کرامت انسانی افراد حادثه دیده، اقلام استاندارد در بسته های شکیل و بسته های غذایی متحد الشکل و یکسان در میان آسیب دیدگان توزیع می شود، تاکید کرد: استفاده از اقلام غذایی به صورت آماده مصرف (کنسروجات) در بسته های ۷۲ ساعته با توجه با از بین رفتن زیر ساخت های زندگی و استفاده از اقلام غذایی خشک در تهیه سبد یک ماهه با رویکرد بازگشت خانواده به چرخه عادی معیشتی خود، از جمله مواردی است که در طرح اجرایی جدید به آن توجه شده است.

وی درباره محتویات بسته غذایی ۷۲ ساعته برای خانوارهای آسیب دیده، اظهارداشت: در این بسته ها 4 قوطی کنسرو تن ماهی 180 گرمی،4 قوطی 420 گرمی کنسرو لوبیا چیتی، یک بسته 700 گرمی خرما خشک، 2 بسته 300 گرمی کنسرو برنج، 10 عدد لیوان کاغذی و 10 عدد قاشق و چنگال کریستالی برای مصرف در مدت زمان 72 ساعت در نظر گرفته شده است.

متانی با اشاره به محتویات بسته‌های غذایی یک ماهه برای خانوارهای آسیب دیده نیز بیان کرد: یک کیسه برنج 10 کیلوگرمی، یک بسته 200 گرمی نمک تصفیه ده، 8 قوطی کنسرو لوبیا چیتی، 12 قوطی کنسرو تن ماهی، 3 بسته عدس سبز 900 گرمی، 3 بسته لوبیا چیتی 900 گرمی، 3 بسته قند شکسته 700 گرمی، 3 بطری روغن مایع 810 گرمی، 3 بسته شکر 900 گرمی و یک بسته چای 500 گرمی در بسته های غذایی یک ماهه در کارتن های آرم دار استاندراد طراحی شده در سازمان امداد و نجات به صورت شرینگ شده (از نوع حرارتی) با تسمه کشی گنجانده شده و در اختیار افراد آسیب دیده قرار می‌گیرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی سازمان امداد و نجات کارشناسی صلیب سرخ هلال احمر تغذیه جمعیت هلال احمر استاندارد خانواده خرما برنج قند شکر چای امداد و نجات امداد و نجات جمعیت هلال احمر تغذیه سازمان امداد و نجات صلیب سرخ معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۴۹۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: برای داشتن برنامه غذایی مناسب که زیان های آلودگی هوا را به حداقل برساند، حداقل ۴۰۰ گرم سبزی و میوه تازه در طی روز باید مصرف شود و سبزی‌ها را بیشتر بصورت تازه و خام مصرف کرد چرا که ویتامین‌های آن بخصوص ویتامین C بیشتر حفظ می‌شود.

سیده سمیه اصغری، در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: مواد آلوده کننده هوا شامل مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی و... است.

وی افزود: ازجمله گروه‌های در معرض خطر در آلودگی هوا؛ کودکان، سالمندان ، مادران باردار و مبتلایان به بیماری های قلبی، ریوی است که بیشتر از افراد دیگر آسیب می‌بینند و باید امکانات لازم برای حفظ سلامت آن‌ها مهیا شود بنابراین لازم است برای مقابله با آلودگی‌ها و حفظ سلامت اعضای خانواده با برخی از موارد تغذیه‌ایی آشنا بود.

اصغری با بیان اینکه آلاینده‌های موجود در هوا با حمله به سلول‌های بدن عوارض نامطلوبی را به جا می‌گذارند، بیان کرد: در حالت عادی، سیستم دفاعی بدن، سلول‌ها را از تمامی آسیب‌های بیرونی محافظت می‌کند اما عوامل مخرب محیطی مثل اشعه ماوراء بنفش، الکل و آلودگی‌های محیط باعث می‌شوند بدن نتواند مبارزه کند در نتیجه ساختمان و عمل سلول‌های بدن توسط مخرب‌ها نظیر رادیکال‌های آزاد تخریب می‌شود.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ادامه داد: در مقابل آنتی اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که جلوی عمل رادیکال‌های آزاد را گرفته و مانع از تخریب سلول‌های حیاتی بدن می‌شوند و لذا مصرف بیشتر آنتی اکسیدان‌ها زمینه‌ایی را فراهم می‌کنند که بدن به راحتی رادیکال‌های آزاد مضر را از بین ببرد.

وی بیان کرد: عملکرد عمده ویتامین E نقش آنتی اکسیدانی دارد که این ویتامین نسبت به شرایط طبخ مقاومت بیشتری داشته که روغن‌ها (غنی ترین) منبع این ویتامین بوده که با پختن از بین نمی‌روند ولی با سرخ کردن تخریب می شوند.

اصغری افزود: روغن سویا ، روغن آفتابگردان، جوانه گندم و سایر روغن های گیاهی بوده که باید سعی شود در طبخ و فرآوری غذاها حتما" از انواع روغن‌های خوراکی گیاهی استفاده شود ضمن معرفی روغن ماهی، روغن زیتون و انواع مغزها به عنوان منابع خوب این ویتامین ولی نباید بیش از نیاز مصرف شوند زیرا در صورت مصرف بیش از حد نیاز با تولید انرژی می‌توانند منجر به اضافه وزن یا چاقی می‌شوند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه عملکرد ویتامین c  به دلیل وجود آنتی اکسیدان،  افزایش مقاومت به عفونت‌ها وافزایش جذب آهن است، گفت: این ویتامین در ‌سبزی‌ها و میوهای تازه موجود است لذا باید در برنامه روزانه حتما" از تمامی سبزی‌ها و میوه‌های فصل مصرف شود و برای کلیه افراد خانواده تاکید بر مصرف سبزی و میوه به شکل تازه درشرایط آلودگی است.

وی با بیان اینکه توصیه می شود روزانه از گروه سبزی‌ها ۳ تا ۵ واحد و گروه میوه‌ها روزانه ۲تا ۴ واحد استفاده شود، بیان کرد: هر واحد میوه برابر است با یک عدد میوه متوسط یا نصف لیوان آب میوه تازه یا یک چهارم میوه خشک و هرواحد سبزی با یک لیوان سبزی برگی (سبزی خوردن یا کاهو) یا نصف لیوان سبزی پخته یا خردشده ، یایک عدد گوجه فرنگی یا پیاز متوسط برابر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همدردی باشگاه هوادار با آسیب دیدگان حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • کمک جمعیت هلال احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب دیدگان سیلاب و آبگرفتگی‌
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم