Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-09@13:20:28 GMT

ژن خوب بنیاد شهید چند پرونده دارد؟

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۵۷۵۴۰

ژن خوب بنیاد شهید چند پرونده دارد؟

به گزارش جهان نيوز، این روزها نام «م ص» که عنوان می‌شود خواهرزاده یک مدیر ارشد بنیاد شهید در دولت حسن روحانی است، به‌مناسب‌های مختلف در رسانه‌ها شنیده می‌شود؛ یک بار به‌عنوان سرمایه‌گذار فیلم‌های سینمایی و یک بار هم به‌عنوان متهم پرونده بانک دِی و یا یکی از لیدرهای سابق شرکت‌های هرمی، که به علت تخلفات مالی که در بنیاد شهید داشته، بعد از مدت بسیار کوتاهی از سمت معاونت پژوهش‌های فرهنگی بنیاد شهید عزل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی قبلاً مدیرکل حوزه ریاست بازرسی ویژه دفتر رئیس‌جمهور در دوران مسئولیت اسفندیار رحیم‌مشایی بود، که همان موقع هم با حکم همان مدیر ارشد فعلی بنیاد شهید منصوب شده بود، اما بعد از مدتی به علت تخلفاتش توسط حراست ریاست جمهوری عزل می‌شود.

گفته می‌شود «م ص» مشاور و دوست نزدیک علی‌اکبر جوانفکر در روزنامه ایران و خبرگزاری ایرنا نیز بوده است که پس از بازداشت وی به علت تخلفات مالی از آن رسانه اخراج می‌شود.

شایان ذکر است که خواهرزاده مدیر ارشد بنیاد شهید دولت تدبیر و امید، پیشتر و در دوران شهرداری محمود احمدی‌نژاد نیز معاون ناحیه ۶ شهرداری منطقه ۴ تهران می‌شود، اما از آنجا هم پس از مدت کوتاهی به علت اخذ رشوه کلان اخراج می‌شود.

بنابر این گزارش‌، پرونده تخلفات وی در بانک دی در شعبه ۷ «ویژه» دادسرای کارکنان دولت در جریان بوده و هم‌اکنون ممنوع الخروج است و بر اساس برخی گزارش‌ها بعد از عزل از معاونت بنیاد شهید، به سفارش دایی‌اش مامور به تحصیل در مقطع دکتری در جزیره کیش شد و بدون اینکه بر سر کارش حاضر شود، به‌عنوان مشاور، حقوق و مزایا دریافت می‌کند.
امیر خجسته رئیس هیئت ویژه مجلس شورای اسلامی برای تحقیق و تفحص از بنیاد شهید روز سه‌شنبه گفته بود: 

«خواهرزاده یکی از مدیران ارشد بنیاد شهید طبق مستندات در طول مدتی که ادعا شده از بنیاد شهید اخراج شده از آن حقوق و اضافه کاری دریافت کرده و با پول شهدا بورسیه دکتری در دانشگاه آزاد کیش شده و همین یکی دو روز اخیر با موافقت آقای شهیدی در حال مامور شدن از این بنیاد به شرکت نفت پاسارگاد از زیر مجموعه شستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است».

م . ص به‌تازگی وارد عرصه سرمایه‌گذاری و تهیه‌کنندگی سینما نیز شده بود، ولی به‌واسطه اطلاع‌رسانی یکی از روزنامه‌ها نسبت به اهدافی که گفته می‌شد در نظر دارد، امکان ادامه کار را نیافت.
خجسته در این مورد اظهار داشته است:

«جالب است که همین فرد برای تطهیر و گم کردن رد درآمدهای مشکوک خود به حوزه های فرهنگی و هنری ورود کرده و با جازدن خود به عنوان تهیه کننده فیلم‌های ارزشی به دنبال کسب اعتبار بوده که با اطلاع رسانی به موقع، جلوی این کار گرفته شد».

گزارش‌ها حاکی است خواهرزاده این مدیر ارشد بنیاد شهید در دوران دولت حسن روحانی از طریق نفوذ در شرکت‌های بنیاد و اخذ امتیازات ویژه و انتصابات مسئله‌دار و نیز نفوذ در بانک دی، ثروتی کلان اندوخته و پرونده‌های متعددی درباره  وی در جریان است.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس همچنین خاطرنشان کرده بود:
«آقای شهیدی باید پاسخگو باشد که با وجود ادعاهای گذشته با چه حجت و مجوزی میلیون‌ها تومان پول بیت المال که متعلق به خانواده‌های شهدا و ایثارگران عزیز است را به یک جوان نالایق متهم با چنین پرونده مفتوحی در قوه قضاییه داده است».

خجسته تصریح کرده بود که این فراکسیون با توجه اسنادی که در دست دارد و از طریق مراجع مربوطه از انتقال «م.ص» به شستا جلوگیری به عمل خواهد آورد تا پرونده قضایی وی در موضوع اختلاس بانک دی تعیین تکلیف شود.
هرچند رئیس هیئت ویژه مجلس شورای اسلامی برای تحقیق و تفحص از بنیاد شهید به‌واسطه مسئولیتش در این هیئت، عمدتاً درباره اتهامات م . ص در بنیاد مذکور اظهار نظر می‌کند، اما با نگاهی به اتهامات قبلی وی با موضوع تخلفات مالی در سایر مسئولیت‌هایش تعدد پرونده‌های اتهامی «ژن خوب بنیاد شهید» با توجه به سنّ او در نوع خود قابل توجه است.
منبع: فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۵۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهارکرد: با همکاری دولت و مجلس رشد قابل قبولی در پرداختی بنیاد شهید به خانواده‌های ایثارگر اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: بعد از ۱۰ سال مسئله تامین ارز برای خرید تجهیزات پزشکی برای ایثارگران و جانبازان که سال‌ها در گیر و دار‌های اداری سرگردان بود، به نتیجه رسید. در این سال‌ها از ثبت سفارش و اجازه واردات تجهیزات پزشکی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران که مشابه داخلی داشت، جلوگیری می‌شد و ما مجبور به واردات چمدانی این تجهیزات که در داخل هم یافت نمی‌شد، بودیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: خوشبختانه وزارتخانه‌های بهداشت و صمت مجوز‌های لازم را به بنیاد دادند. در جدول تخصیص منابع ارزی نیز برای واردات تجهیزات و دارو‌های ایثارگران و جانبازان از ارز ترجیحی استفاده خواهیم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • خبر قاضی‌زاده برای واردات تجهیزات پزشکی و داروهای جانبازان
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳