Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضانیا  متخصص بیماری های کودکان  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه  گفت:نوزادی که از مادر متولد می شود شش ماه اول تنها شیر مادر برایش کافیست و کودک نیاز دیگری به غذا ندارد و تمام نیازهای تغذیه ای نوزاد را فراهم می کند و شیر مادر خواص ضد میکروبی و تقویت ایمنی بدن را دارد که در شر خشک این ویژگی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اگر مادر به هر علتی نتواند به نوزاد شیر بدهد می تواند از شیرخشک استفاده کند.

رضانیا گفت:برنامه غذایی کودک توسط سازمان بهداشت جهانی نوشته شده و تا قبل از شش ماه دستگاه گوارش توانایی  هضم هیچ نوع غذای کمکی ندارد   و بار سنگینی به دستگاه گوارش وارد می کند.

وی با بیان اینکه در  برگه واکسیناسیون  اینکه چه نوع تغذیه کمکی نوزاد از  ماه ششم مجاز است را توضیح داده است گفت:اولین غذای کمکی به شیرخوار با غذاهای نرم فرنی  باید آغاز شود .

 رضانیا افزود:در دادن غذای کمکی به شیر خوار دو هدف وجود دارد اول اینکه  وزن گیری نوزاد مهم است  و هدف دوم که مهم تر است اینکه  بچه ها یاد بگیرند جامدات مصرف کنند و جویدن یاد بگیرند.

وی ادامه داد: از غذای سبک فرنی باید تغذیه کمکی آغاز شود  و از مقدار کم و به تدریج افزایش می دهیم اگر غذایی تا15روز هر روز به شیرخوار دادید و نخورد یعنی به ان علاقه ندارد .


متخصص بیماری های کودکان گفت: بعد از فرنی حریر بادام استفاده کنید و بعد شیر برنج است که دانه های برنج دارد و اواخر ماه ششم سوپ جز برنامه های غذایی قرار میگیرد

و ی بیان کرد : متاسفانه برخی از مادران تمام غذاها را به صورت پوره درست می کنند و این به ضرر کودکان است و موجب می شود که کودکان قدرت جویدن را از دست بدهند و جویدن یاد نمی گیرد.

رضانیا گفت: ماه هفتم علاوه بر شیر غذای کمی می خورد و هم جویدن در ان تکامل پیدا می کند و ماه هفتم بسکویت و سیب زمینی و هویج و کدو به صورت پوره استفاده می شود.

وی با بیان اینکه سوال اکثر مادران این است که آیا شیر گاو را می توان به نوزاد داد  گفت: یکی از معضلات بحث آلودگی های غذایی برای نوزادان است و شیر گاو ممکن است آلرژی زا باشد فقط برای درست کردن شیر برنج و فرنی مجاز است و تا یکسالگی توصیه نمی شود شیر گاو به صورت تنها مصرف شود اگر آلرژی دارد با شیر سویا و یا با شیر خشک درست کنیم.


 وی افزود: ماه هشتم غذاها جامد تر می شود و عدس می توانیم اضافه کنیم در ماه اول یک نوبت و ماه دوم دو نوبت و ماه سوم سه نوبت  غذای کمکی به نوزاد داده می شود.

رضانیا بیان کرد : در ماه هشتم ماست و دو عدد خرما نیز استفاده می کنیم و زرده تخم مرغی که خوب ابپز شده باشد و از یک هشتم شروع می شود و به تدریج ان را اضافه می کنیم.

وی گفت: سفیده تخم مرغ  ،عسل، اسفناج و مرکبات مواد غذایی هستند که نباید  تا پایان 12 ماهگی  برای نوزاد استفاده شود

 

انتهای پیام/ز

 

راهنمای تغذیه ای نوزادان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی جنجال پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

با وجود شباهت به R2D2، ربات محبوب جنگ ستارگان (Star Wars)، این سه سازه هیچ ارتباطی به دنیای خیالی جرج لوکاس یا ربات‌هایی که می‌شناسید، ندارند. این سازه‌ها در رصدخانه پارانال واقع در صحرای آتاکامای شیلی قرار دارند و تلسکوپ‌های کمکی 1.8 متری را جای داده‌اند. تلسکوپ‌های کمکی برای تداخل‌سنجی مورداستفاده قرار می‌گیرند و به کمک ۴ تلسکوپ ۸ متری VLT می‌آیند. جهت تداخل‌سنجی، نور هر تلسکوپ با سیستمی از آینه‌ها در تونل‌های زیرزمینی هدایت می‌شود تا در نقطه کانونی مشترکی به هم برسند.

تداخل‌سنجی، تکنیک خلاقانه‌ای است که در آن، نور گردآوری‌شده از چند تلسکوپ کوچک با هم تداخل داده می‌شود تا تصویر تلسکوپ بسیار بزرگ‌تری که قطر آن با بیشترین فاصله بین تلسکوپ‌های کوچک برابری می‌کند، شبیه‌سازی شود. البته همان‌طور که انتظار دارید، این تکنیک فقط برای اجرام نسبتا پرنور قابل استفاده است، اما تفکیک بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

در حال حاضر، ۴ تلسکوپ کمکی (AT) عملیاتی‌اند؛ هرکدام مجهز به انتقال‌دهنده‌ای است که تلسکوپ را در امتداد مسیرهای ازپیش‌تعیین‌شده حرکت می‌دهد و با فراهم آوردن چینش‌های مختلف در ترکیب با تلسکوپ‌های ثابت ۸ متری، تداخل‌سنجی را در ابعاد مختلفی امکان‌پذیر می‌کند، به‌طوری‌که در بهترین حالت تصویری متناظر با تلسکوپ ۲۰۰ متری تهیه می‌شود.

بر فراز این سه تلسکوپ کمکی، ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را می‌بینید، کهکشان‌های اقماری راه‌شیری که به‌ترتیب ۱۷۰هزار سال‌نوری و ۳۰۰هزار سال‌نوری با ما فاصله دارند. ستارگان شباهنگ و سهیل نیز که به‌ترتیب روشن‌ترین ستارگان شب‌های زمین به شمار می‌روند، در این تصویر دیده می‌ؤوند.

تابش سبزرنگی که بر فراز افق می‌بینید، «هواتاب» نام دارد. جو زمین در طول روز، گرم می‌شود و پس از غروب خورشید و کاهش دما، این انرژی اضافی را به شکل تابش سبزرنگ ضعیفی منتشر می‌کند که هواتاب خوانده می‌شود. با گذشت پاسی از شب، هوا نیز خنک می‌شود و هواتاب، ناپدید می‌شود. صحرای آتاکاما در ارتفاع بیش از ۵۰۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد، پشت دیواره رشته‌کوه آند در آمریکای جنوبی (شیلی) واقع شده و یکی از بهترین مناطق رصدی زمین به شمار می‌رود.

اعتبار تصویر و حق چاپ: یوری بلتسکی، رصدخانه کارنگی لاس کامپاناس، پروژه جهان در شب (TWAN). برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902786

دیگر خبرها

  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • ادامه جنجال توسل‌جویی علم‌الهدی به شاهنامه | نمی‌دانستید منیژه، زن باده‌نوش و دختر دشمن ایران بود | این ابیات را هم بخوانید!
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • کار آلگری در یوونتوس را تمام شده بدانید!
  • شهادت ۱۳ نیروی ارتش سوریه در حمله داعش به استان حمص