Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:47:19 GMT

آثار و خاطرات والدین شهدا جمع آوری می شود

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۶۷۱۶۳

آثار و خاطرات والدین شهدا جمع آوری می شود

تهران- ایرنا- مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اداره کل اسناد این بنیاد، در حال جمع آوری آثار و خاطرات خانواده شهیدان بویژه والدین آنان است تا بتوان از این آثار در آینده به عنوان اسنادی مهم استفاده کرد.

سیدمرتضی حسینی امروز (پنجشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: قرار است هم اسناد و مدارک مربوط به والدین شهدا جمع آوری می شود و هم در قالب برنامه های مختلف زمینه تولید و پخش این خاطرات فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبق آمار، شمار پدران شهدا 49 هزار و 572 نفر و مادران شهیدان 106 هزار و 391 نفر است.
مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد جمع آوری این اسناد می تواند در تولید برنامه های تلویزیونی بسیار کارساز باشد.
وی ادامه داد: اداره کل حوزه اسناد تهیه فیلم از خاطرات خانواده های شهدا را در دستور کار دارد؛ به این ترتیب که اسناد و آثار را جمع آوری می کند و اداره کل امور هنری نیز موضوع تولید و پخش این خاطرات و آثار را برعهده دارد.
حسینی اضافه کرد: تولید فیلم خاطرات والدین شهدا آغاز شده است.
«والدین و همسران شهدا خاطراتی از فرزندان یا همسران شهید خود دارند که می تواند برای تولید فیلم ها و برنامه های تلویزیونی پربارتری از شهدا استفاده شود».
به گفته وی، درباره سبک زندگی ایثارگران نیز تولید فیلم و جمع آوری اسناد انجام می شود.
حسینی افزود: فیلم های مستند علاوه بر اینکه در آرشیو به عنوان سند نگهداری می شود، در پخش صدا و سیما نیز به عنوان یک برنامه تلویزیونی استفاده می شود.
بر اساس اعلام بنیاد شهید، اکنون میانگین سنی ایثارگران، جانبازان، والدین شهدا و آزادگان بیش از 57 سال است.
مردم ایران در جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس و دیگر حوادث تروریستی، 225 هزار و 570 شهید را تقدیم انقلاب کرده اند.
همچنین شمار کل جانبازان کشور به 574 هزار و 101 نفر می رسد.
336 هزار و 282 نفر (59 درصد) جانبازان زیر 25 درصد و 237 هزار و 819 نفر (41 درصد) بیش از این میزان جانبازی دارند.
شمار آزادگان کشور در دوران دفاع مقدس نیز 43 هزار و 173 نفر است.

اجتمام*7268*1834*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ما و شهدا ايثارگران خاطرات شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۶۷۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • ۱۲۰۰ وصیت نامه شهدای استان سمنان چاپ شده است
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود