Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- تهیه کننده برنامه "از فراز الوند" گفت: از این هفته با اجرای مشترک محیا اسناوندی و محمودرضا قدیریان به دنبال کسب رضایت طیف وسیع تری از مخاطبان صبحگاهی خواهیم بود.

مجتبی احمدی تهیه کننده تلویزیون در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: برنامه این هفته "از فراز الوند" شامل گفت و گویی از علی پروین و مهدی هژبری کارشناس ورزشی برنامه با موضوع سفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تهیه کننده "از فراز الوند" افزود: ما روز‌های شنبه با مهدی هژبری، ورزش و اخبار ورزشی را بررسی می‌کنیم و همچنین یکشنبه‌ها در سرویس فرهنگ و هنر اخبار و اتفاقات فرهنگی در کنار موضوع محوری برنامه با کارشناس این بخش غزاله پورخاکی تحلیل می‌شود.


وی ادامه داد: پورنیا روز‌های دوشنبه نگاهی اقتصادی به موضوع هفتگی برنامه دارد و محمد مبین کارشناس اجتماعی و اقتصادی برنامه در روز‌های سه شنبه ضمن تحلیل مسائل مختلف اجتماعی، نگاهی اقتصادی به رخداد‌های روز جامعه خواهد داشت، عباس غفاری چهارشنبه‌ها سینما و تئاتر را از منظر موضوع محوری که این هفته سفر خواهد بود بررسی می‌کند والبته اخبار سینما تئاتر با وی تحلیل خواهد شد.

سردبیر برنامه "از فراز الوند" تصریح کرد: هر روز دکتر حسن زاده کارشناس پزشکی برنامه با مهمان بخش پزشکی نکاتی جذاب را در خصوص زندگی سلامت با مخاطبان مطرح خواهد کرد و البته محمدرضا یزدان پرست مجری کارشناس حوزه خبر و مطبوعات هر روز در برنامه "از فراز الوند" تیتر‌هایی جدیدی را از اخبار روز ایران و جهان تحلیل و مطرح خواهد کرد.

مجتبی احمدی در خصوص اضافه شدن محیا اسناوندی به تیم اجرایی برنامه بیان کرد: از ابتدا با نظر مدیران محترم شبکه دو به دنبال این بودیم که با توجه به مخاطب صبحگاهی سیما با یک مجری خانم و یک مجری آقا برنامه را کلید بزنیم که این امر میسر نشد و سکان برنامه در دستان محمودرضا قدیریان کلید خورد، اما از این هفته با اجرای مشترک محیا اسناوندی و محمودرضا قدیریان به دنبال کسب رضایت طیف وسیع تری از مخاطبان صبحگاهی خواهیم بود.


این تهیه کننده تلویزیون از اضافه شدن یک بخش نمایش در برنامه "از فراز الوند" خبر داد و خاطرنشان کرد: به زودی یک بخش نمایشی به برنامه اضافه خواهد شد و قطعا برنامه با ریتم و ضرباهنگ مناسب تری صبح گاهان شبکه دو را آغاز می‌کند.

گفتنی است برنامه از فراز الوند با تهیه کنندگی مشترک حمیدرضا معدنچی و مجتبی احمدی از شنبه تا چهارشنبه حوالی ساعت٧/٣٠ صبح روی آنتن می‌رود.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی پروین مجتبی احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۷۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم

فروش نفت و گاز سختی هایی دارد و تخصص خاصی را درجهت بازاریابی و بازارسازی می طلبد. فروش این منابع در شرایط تحریم از پیچیدگی بیشتری برخوردار است. زیرا نمی توانیم از مبادی رسمی به فروش آن ها مبادرت کنیم و باید به فکر راهکارهایی برای فروش نفت و گاز با وجود تحریم باشیم.

وزارت نفت در راستای فروش نفت و گاز کشور سیاست هایی به اجرا گذاشت. از جمله این سیاست ها می توان به صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی و فروش نفت به پالایشگاه های کوچک در شرق آسیا اشاره کرد.

 از شواهد این طور برمی آید که این راهکارها در نهایت نتیجه داد. زیرا توانستیم فروش نفت کشور را به دوران غیرتحریمی بسیار نزدیک کنیم. صادرات گاز نیز بیشتر از دوران غیرتحریم انجام شد.

به زعم بسیاری، فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم یک موفقیت برای صنعت نفت و گاز ایران محسوب می شود. نظرات امین نوربخش، کارشناس انرژی را در خصوص مسائلی که در بالا گفته شد، در ادامه می خوانید.

صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود

 نوربخش با اشاره به این افزایش و تقویت فروش نفت و گاز در شرایط تحریم برایمان مزیت محسوب می شود، تصریح کرد: دولت توانسته است به تقویت شبکه فروش نفت کشور بپردازد و این حوزه را نسبت به گذشته گسترش دهد. این رویکرد ما را به صادرات نفت بالای  1.5 میلیون بشکه در روز رساند که با تکیه بر دیپلماسی موفق دولت سیزدهم به این میزان فروش رسیدیم که اثر مستقیمی بر رشد اقتصادی کشور در سال گذشته نیز داشته است.

وی ادامه داد: لازم است روند فعلی را پیگیری کنیم و همچنان به تلاش خود برای به فروش رساندن نفت و گاز کشور ادامه دهیم. در عین حال، باید تلاش کنیم که کشوری مانند چین بخشی از نفت ما را به صورت رسمی خریداری کند.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: یکی از سیاست هایی که طی سال های گذشته به اجرا گذاشته شد، صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها بود. از این طریق نیز توانستیم برای کشور درآمدزایی داشته باشیم و به بهبود شرایط کمک کنیم.

نوربخش گفت: صدور خدمات فنی و مهندسی به گسترش روابط ما و کشور هدف منجر می شود. حوزه نفت و گاز در کشورهای صادرکننده از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور مثال، وقتی به صدور خدمات فنی و مهندسی به ونزوئلا می پردازیم و صادرات نفت این کشور را بهبود می بخشیم، این امر قطعاً در تحکیم روابط ما با آن ها اثر می گذارد.

 افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز به اجرا گذاشته شد

وی ادامه داد: در شرایط فعلی بازار صادرات خدمات فنی و مهندسی ما بیشتر کشورهای همسایه و یا کشورهایی هستند که به دلیل تحریم ها به فناوری های غربی دسترسی ندارند. اما کشورهای دیگر نیز می توانند بازار هدف ما باشند، زیرا هزینه خدمات فنی و مهندسی ما برای این کشورها بالا نیست.

این کارشناس انرژی توضیح داد: موضوع توسعه زنجیره ارزش بیشتر در حوزه نفتی مطرح است. در زمینه گاز بهتر است به صادرات خام بپردازیم. در همین ارتباط می توان گفت که به درستی سیاست افزایش تعاملات با کشورهای همسایه به منظور صادرات گاز از طریق خط لوله به اجرا گذاشته شده است.

وی ادامه داد: سیاست های به اجرا گذاشته شده در زمینه توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمیایی نیز مثبت ارزیابی می شود. البته باید دقت داشته باشیم که حدود 25 الی 30 درصد از نفت کشور را به دلایل استراتژیک به صورت خام صادر کنیم.

اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی مثبت است اما کافی نیست

نوربخش گفت: صادرات گاز خاصیت تحریم پذیری ندارد. به همین دلیل، اگر بتوانیم راهکاری برای تسویه وجوه مربوط به فروش گاز پیدا کنیم، به نحوی که تحریم ها اثری بر آن نداشته باشد، می توانیم از این پتانسیل نیز بهره ببریم.

وی ادامه داد: در خصوص حفظ عراق به عنوان یک مشتری گازی باید دقت داشته باشیم که این کشور به گاز ایران نیاز دارد و گزینه دیگری هم برای تأمین آن ندارد. اما حتماً پیگیری های ما نیز در این زمینه موثر بوده است. اقدام وزارت نفت در حفظ عراق به عنوان مشتری گازی کشور مثبت است. اما نباید به سطوح فعلی روابط اکتفا کنیم.

دیگر خبرها

  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • پخش شب آوا از شبکه باران
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • ببینید/دفاع جانانه مجری شبکه نروژی از مردم فلسطین
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم