Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تحقیق وتوسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مصرف‌کنندگان داروی « والزارتان » خواست به منظور کسب اطمینان بیشتر  به داروخانه‌ها مراجعه و نسبت به سالم بودن نوع دارو مصرفی خود مطمئن شوند. ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۹ استانها فارس نظرات

مصطفی قائمی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، اظهار داشت: به تمامی داروخانه‌های استان ابلاغ شده با مراجعه مصرف‌کنندگان داروی والزارتان آنان را نسبت به سالم بودن دارو مطلع و در صورت عدم تائید از سوی مسئول فنی داروخانه، این نوع دارو را تعویض کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برای تعویض این دارو با داروی مورد تائید، ضروری است بیماران از داروخانه‌هایی که قبلا داروی خود را از طریق نسخه تهیه کرده مراجعه تا مسئولان فنی داروخانه بتوانند به صورت رایگان دارو را تعویض یا برگشت بدهند تصریح کرد: بررسی منظم داروها و جمع‌آوری موارد ناسالم احتمالی از سطح عرضه، یک روند عادی در تامین سلامت دارویی است و در مورد داروی « والزارتان » نیز مصرف‌کنندگان می‌توانند بدون نگرانی، داروی خود را از داروخانه‌های سطح کشور خریداری کنند.

مدیر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: براین اساس قرص‎های « والزارتان »که در تاریخ و سری ساخت مشخص شده از سوی این شرکت تولید شده است از داروخانه‌ها و دسترسی مردم در حال جمع‌آوری است.

قائمی‌نیا افزود: بیماران نگران نباشند افرادی که قبلا این  نوع قرص را تهیه کرده‌اند می‌توانند داروی خود را برای مطابقت بیشتر به داروخانه‌ها برده و یا از پزشک خود درباره استفاده از داروی جایگزین مشورت بگیرند.

به گفته وی در ایران نیز 17 شرکت تولیدکننده این دارو بررسی شدند که اغلب محصولات تولید داخل سالم بوده و تولیدات «والزارتان» هفت شرکت «حکیم»، «جالینوس»، «ابوریحان»، «آوه سینا»، «پورسینا»، «عبیدی» و «داروپخش» نیز با اطلاع‌رسانی انجام شده به داروخانه‌ها، در حال جمع‌آوری است.

مدیر تحقیق و توسعه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: شماره تماس گویای 1490 ویا 190 آماده پاسخگویی به سوالات دارویی شهروندان است.

به گزارش تسنیم این دارو برای درمان فشار خون بالا، در بزرگسالان و کودکان بالای 6 سال استفاده می‌شود.

انتهای پیام/م

R41382/P1486/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۰۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم

دکتر زهرا عرب زاده گفت: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

دکتر زهرا عرب زاده، دکتر داروساز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در خصوص فروش دارو و مکمل‌ها در سایت‌ها و پیج‌های اینستاگرامی اظهار داشت: قوانین موجود در سازمان غذا و دارو مشخص کرده که فروش مواد دارویی و مکمل‌ها و کالا‌های سلامت محور باید فقط از طریق داروخانه‌های معتبر انجام شوند و خرید اینگونه کالا‌ها از سایت‌های مختلف که مجوز سازمان غذا و دارو را ندارند و داروساز نظارتی بر آن‌ها ندارد تخلف محسوب میشود.

وی افزود: من خود شاهد فروش آمپول‌های تزریقی در سکو‌های اینترنتی از جمله اینستاگرام بوده ام؛ توصیه ما این است که شهروندان با مشاهده این موارد حتما تخلف صورت گرفته را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند، چون کالا‌هایی که خارج از داروخانه‌ها به فروش میرسند ممکن است دارای برچسب اصالت کالا نباشند.

دکتر عرب زاده اشاره کرد: شاید مکمل‌ها به انداره دارو‌ها اثرات سوء و اثرات درمانی نداشته باشند، ولی خرید مکمل‌ها از جایی غیر از داروخانه‌ها ممکن است مشکلاتی از جمله مغایرت ترکیبات روی جلد با محتویات مکمل و احتمال انقضای تاریخ مصرف را به وجود بیاورد.

عرب زاده در ادامه گفت: دارو‌ها و مکمل‌ها برچسب اصالت وزارت بهداشت را دارا هستند و همچنین دارای کد و تاریخ انقضاء هستند که شهروندان برای اطمینان از تایید اصالت این کالا‌ها میتوانند کد کالای مورد نظر را در سامانه تی تک به آدرس (https://ttac.ir/) وزارت بهداشت که زیر نظر سازمان غذا و داروست چک کنند و از اصالت کالا مطمئن شوند.

وی در آخر تصریح کرد که باور‌های اشتباهی وجود دارد که مکمل‌ها ممکن است خواص تقویت کننده داشته باشند و جلوی بیماری‌ها را بگیرند، ولی در واقعیت مکمل‌ها بیشتر مناسب افرادی هستند که مشکلات سوء جذب دارند و نمیتوانند به صورت متنوع مواد غذایی مصرف کنند. ولی اکثر افراد به صورت سرخود و بدون نسخه پزشک اقدام به تهیه مکمل‌ها میکنند که توصیه میشود اگر تغذیه مناسب و متنوعی دارند و مشکل خاصی ندارند اقدام به تهیه مکمل بدون نسخه پزشک نکنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارد/ به شایعات توجه نکنید
  • سلامت آب‌های بسته بندی هیچ مشکلی ندارند/ به شایعات توجه نکنید
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • (تصاویر) آیین تعویض قرآن در دروازه قرآن شیراز