Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور در شیراز با قهرمانی دانشگاه تهران به کار خود پایان داد و دانشگاه‌های فردوسی مشهد و شهید بهشتی دوم و سوم شدند. ۰۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷ ورزشی ورزش زنان رشته های ورزشی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم،تحقیقات و فن‌آوری، مراسم اختتامیه چهاردهمین دوره المپیاد بزرگ ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور  با حضور فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان، دکتر محمدحسین علیزاده مدیرکل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از اساتید دانشگاه و مسئولان استانی در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدیان در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از دانشگاه شیراز به خاطر میزبانی عالی از این رقابت‌ها، اظهار داشت: به صورت مستقیم با دانشجویان ورزشکار در مورد نحوه برگزاری المپیاد صحبت کردم، خوشبختاته دانشگاه شیراز توانسته رضایت حداکثری را در این المپیاد نصیب خود کند.

وی همچنین با قدردانی از زحمات چندین ماهه مسئولان دانشگاه شیراز گفت: از تلاش شبانه روزی تک تک دست اندرکاران این المپیاد تشکر می کنم و امیدوارم ورزش بانوان هر روز رشد بهتری داشته باشد.

معاون ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان خاطر نشان کرد: در گفتگو با مسئولان دانشگاه شیراز، راهکارهایی جهت بهبود فضاهای ورزشی بانوان ارائه گردید و وزارت ورزش و جوانان از برگزاری چنین رویدادهایی حمایت و استقبال می کند.

فرهاد دریانوش ، دبیرکل اجرایی المپیاد و مدیر تربیت بدنی دانشگاه شیراز هم در مراسم اختتامیه چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر سراسر کشور اظهار داشت: تیم دانشگاه تهران صدرنشین المپیاد فرهنگی ورزشی، دانشجویان دختر کشور شد و دانشگاه شیراز به جایگاه ششم اکتفا کرد.

وی افزود: این رویداد فرهنگی ورزشی پس از هشت روز با رقابت بیش از 2 هزار دانشجوی دختر، در یازده رشته ورزشی در دانشگاه شیراز به پایان رسید.

دبیرکل اجرایی این المپیاد ورزشی، ادامه داد: ورزشکاران حاضر در این المپیاد، نماینده 96 دانشگاه کشور بودند که در پایان المپیاد، نمایندگان تهران با کسب بیشترین مدال و امتیاز عنوان برترین تیم را به خود اختصاص دادند.پس از تهران، دانشگاه فردوسی مشهد در جایگاه دوم ایستاد و به ترتیب دانشگاه های شهید بهشتی، فنی حرفه ای خراسان رضوی و الزهرا (س) جایگاه های بعدی را کسب کردند.

دبیر کل اجرایی المپیاد با اشاره به برگزاری برنامه ها و مسابقات فرهنگی برگزار شده در این المپیاد، حضور دانشجویان سراسر کشور در شیراز را فرصتی مناسب برای معرفی فرهنگ، هنر و جاذبه های گردشگری شیراز و استان فارس توصیف کرد.

در ادامه این مراسم امینی ناظر فنی این المپیاد نیز با قدردانی از برگزاری خوب این رقابت‌ها،سطح این المپیاد را بالا ارزیابی کرد و افزود:رشته های کاراته، شطرنج، هندبال و تیراندازی به این دوره از المپیاد افزوده شدند و خوشبختانه رضایت مندی 84 درصدی دانشجویان را در پی داشت.

وی افزود: افزایش حضور داوران آسیایی و جهانی و استفاده 65 درصدی از داوران استان فارس از ویژگی بارز این المپیاد بود و ارتقای سطح فنی و همچنین استقبال دانشگاه ها از مسابقات، نشان از برنامه ریزی دقیق و بدون نقص این رویداد ملی دارد.کادر فنی در همه مسابقات این المپیاد با کیفیت بالا عمل کرد و نسبت به المپیادهای گذشته با حداقل اعتراض رو به رو شد.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو با اشاره به حضور بازیکنان ورزشکار در سوپر لیگ و لیگ های برتر رشته های والیبال، بسکتبال و هندبال گفت: حضور این بازیکنان سبب بالا رفتن سطح فنی المپیاد شد.مسابقات رشته بدمینتون با وجود ملی پوشان سطح بالایی داشت وبدون هیچ اعتراض یا خطای داوری به پایان رسید.

امینی با بیان این که در سال های گذشته مدال های رشته تکواندو توسط 3 دانشگاه کسب می شد ، خاطر نشان کرد: امسال مدال های این رشته بین ورزشکاران 7 دانشگاه توزیع شد و بازیکنان ملی پوش از تازه کاران این رشته شکست خوردند که نشان از رقابت تنگاتنگ در این رشته بود.مثلا در رشته دو و میدانی، علاوه بر توزیع مدال ها بین دانشگاه های مختلف نسبت به دوره های قبل، خانم سمیه نطقی مقدم از دانشگاه بیرجند با کسب دو مدال طلا خوش درخشید و ستاره این مسابقات شد.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو گفت: همچنین درخشش دانشجوی روشن دل دانشگاه یزد در مسابقات شطرنج انفرادی، نشان از توانمندی دانشجویان و صرف فعل خواستن توانستن است بود.

وی، پخش زنده مسابقات چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویان دختر برای اولین بار و قرار گرفتن در رنکینگ جهانی را از دیگر جنبه‌های مثبت این دوره از المپیاد بیان کرد.

امینی در ادامه به جابه جایی رکورد تیراندازی اشاره کرد و گفت: حضور سه شرکت کننده توانمند از دانشگاه های بوعلی سنی، علامه طباطبایی و بیرجند و دو قهرمان جهان از الزهرا بر کیفیت این مسابقات افزود.

ناظر فنی المپیاد دختران دانشجو حضور دانشگاه ها در رشته کاراته را حداکثری بیان کرد و گفنت: برای نخستین بار از سیستم ویدئو چک استفاده شد. همچنین 8 بازیکن ملی پوش و 20 سوپر لیگی کاراته در این المپیاد حضور داشتند.

پخش چندین کلیپ تهیه شده از روند 10 روزه برگزاری مسابقات و اجرای موسیقی توسط گروه انجمن موسیقی دانشجویان دانشگاه شیراز از جمله بخش های مراسم اختتامیه بود که شادی خاصی را بین دانشجویان ورزشکار ایجاد کرد و استقبال گرم آنها روبرو شد.

دانشگاه شیراز از دهم تا نوزدهم مرداد ماه امسال نیز میزبان چهاردهمین المپیاد فرهنگی ،ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

R1351/P1435/S3,32,33/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۷۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختر شمشیرباز اسلحه اپه ایران از کسب سهمیه بازماند

به گزارش خبرنگار مهر، رقابت های شمشیربازی انتخابی زون آسیا امروز یکشنبه با برگزاری رقابت های روز دوم در فجیره امارات پیگیری شد.

در این روز از مسابقات، ریحانه رضایی در اسلحه اپه بانوان به مصاف حریفان خود رفت. وی در مرحله گروهی صاحب ۴ برد شد و نتیجه دو دیدار را هم واگذار کرد اما موفق به صعود شد.

او در جدول ۱۶ نفره مسابقات مقابل «هانیل آبلا» از فیلیپین با نتیجه ۱۵ به ۶ باخت و از صعود بازماند. بدین ترتیب رضایی بدون کسب سهمیه به کار خود پایان داد.

رقابت های شمشیربازی انتخابی زون آسیا به منظور توزیع آخرین سهمیه های باقی مانده در قاره آسیا برگزار می شود. قهرمان هر اسلحه صاحب سهمیه می شود.

در چارچوب این مسابقات، روز گذشته محمد اسماعیلی در اسلحه اپه تا مرحله نیمه نهایی پیش رفت اما در نهایت موفق به کسب سهمیه نشد. زهرا کارگر هم در اسلحه فلوره موفق به صعود از دور گروهی نشد.

شمشیربازی ایران تا به امروز توسط تیم ملی اسلحه سابر مردان تنها سهمیه تیمی ورزش برای المپیک پاریس را کسب کرده است.

کد خبر 6090774

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • هیچ مسئولی نمی‌تواند طلبکار رشته کشتی باشد / نمی‌خواهم نفر اول تیم ملی باشم!
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رونق رشته مینی‌گلف در خراسان جنوبی
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • دختر شمشیرباز اسلحه اپه ایران از کسب سهمیه بازماند
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • پایان مسابقات جام مولای عرشیان و بانوی قدسیان اصفهان