Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، در پی حمله پهپاد انصارالله یمن به فرودگاه ابوظبی، رسانه‌های دولتی و غیر دولتی امارات سکوت اختیار کرده و هیچ خبر، گزارش، عکس و یا مطلبی در مورد حمله به این فرودگاه بین‌المللی منتشر نکردند. این در حالی است که در پی این حمله بیش از 24 ساعت تمامی پروازهای این فرودگاه لغو شد. این در حالی است که رسانه‌های جهان حمله به فرودگاه ابوظبی را  منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های رادیویی و تلوزیونی امارات

امارات متحده عربی داری بیش از 15 شبکه رادیویی که به زبان‌های مختلف عربی، انگلیسی، اردو و هندی برنامه پخش می‌کنند و بیش از 12 شبکه تلویزیونی است که  هیچ کدام خبری از حمله به فرودگاه ابوظبی را منتشر نکردند. این در حالی است که این رسانه‌ها فقط خبر حمله انصارالله به نفتکش عربستان سعودی در دریای سرخ را منتشر کردند.

روزنامه‌های امارات نیز اقدام به انتشار بیانیه وزارت خارجه و محکومیت حمله به نفتکش عربستان کردند.

فضای مجازی: چرا باید به امارات حمله شود؟

اما فضای مجازی ملتهب بود و شهروندان اماراتی با هشتگ‌های مختلف از جمله "چرا باید به امارات حمله شود؟"  و یا هشتگ "گناه یمن، گناه ما" و ... نسبت به حمله به فرودگاه ابوظبی واکنش نشان داده و از مقامات اماراتی خواستند که به مردم پاسخ دهند.

شهروندان اماراتی طی دو روز گذشته در فضای مجازی اقدام به طرح پرسش‌هایی همچون "چرا ما باید خسارت دهیم؟"، "نقش امارات در یمن چیست؟"، "چرا یمن را رها نمی‌کنیم؟" و ... نموده و از مسئولین خواستند که شفاف با مردم صحبت کنند و سود و زیان حضور نیروهای اماراتی در یمن را برای مردم بازگو کنند.

کاربران فضای مجازی با انتقاد از عملکرد دولت و حضور نیروهای اماراتی در یمن از امیر امارات خواستند که نسبت به خروج و عدم دخالت امارات در یمن تصمیم بگیرد.

چرا حمله به فرودگاه ابوظبی در رسانه‌های امارات منتشر نشد؟

بر اساس مباحثی که در فضای مجازی در حال انتشار است، کارشناسان مسایل سیاسی امارات معتقدند که عدم انتشار خبر حمله به امارات برای حفظ آرامش و جلوگیری از هر گونه تنش سیاسی و فرار سرمایه گذاران است.

آنان معتقدند که باید جو سیاسی و اقتصادی امارات را آرام نگه دارند چون بیش از 80 درصد از فعالیت‌های اقتصادی توسط خارجی‌ها و سرمایه گذاری عظیم خارجی‌ها صورت می‌گیرد.

طبق آخرین آمار منتشر شده حجم سرمایه گذاری خارجی‌ها در امارات طی سال 2016 میلادی بالغ بر 272 میلیارد و 200 میلیون دلار بود.

کوچ زودهنگام سرمایه‌گذاران خارجی از امارات

کارشناسان مسایل اقتصادی عرب معتقدند که با حمله به فرودگاه ابوظبی و نا امن شدن کشور امارات، خروج سرمایه گذاران خارجی از امارات  کلید خورده و پیش بینی می‌شود که ماهانه روند سرمایه گذاری خارجی‌ها در امارات کاهش یافته و خروج سرمایه‌های خارجی‌ها در امارات نیز ماهانه رو به افزایش خواهد بود.

 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۲۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، خبرگزاری رویترز گزارش داد که در پی حمله پهپادی به میدان گازی «کورمور» در شهر «چمچمال» در سلیمانیه عراق، ۴ نفر کشته شدند.

به گزارش منابع خبری، یکی از مقامات اقلیم کردستان عراق در گفت‌وگو با رسانه‌های خبری اعلام کرد که در پی این حمله پهپادی، دست‌کم ۴ نیروی خارجی در این میدان گازی کشته و دو تن دیگر نیز مجروح شدند.

شهردار شهر چمچمال نیز درباره این حمله گفت: این حمله با یک پهپاد هدایت شونده از راه دور انجام شد که به ساختمان در حال ساخت داخل میدان گازی کورمور برخورد کرد.

تاکنون گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

ساعاتی پیش بود که منابع خبری از جمله شبکه المیادین از انفجار در میدان گازی «کورمور» در منطقه «چمچمال» در استان سلیمانیه خبر دادند.

گفتنی است که میدان گازی کورمور یکی از غنی‌ترین مناطق از لحاظ منابع طبیعی در استان سلیمانیه واقع در اقلیم کردستان عراق به شمار می‌رود.

این اولین حمله راکتی به میدان گازی کورمور، بزرگ‌ترین میدان گازی عراق تحت مدیریت دو شرکت اماراتی دانه گاز در سال ۱۴۰۳ و هفتمین حمله از ابتدای سال ۱۴۰۱ است.

با گذشت بیش از دو سال از اولین حمله راکتی به این میدان گازی، تا این لحظه به طور دقیق مشخص نشده است که چه گروهی در پشت این حملات قرار دارد.

دیگر خبرها

  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • ببینید |‌ لحظه حمله پهپادی به میدان گازی کورمورِ عراق
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • لحظه حمله پهپادی به میدان گازی کورمور عراق + فیلم
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به حیفا
  • حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق