Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مجله همگردی»
2024-05-02@03:39:00 GMT

عجیب و غریب ترین قوانین کشورهای مختلف جهان

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۸۲۶۲

 همه کسانی که اهل سفر هستند و در طول زندگی خود به مکان های زیادی سفر کرده اند این نکته را می دانند که در هر کشوری قوانینی خاصی حاکم است که اگر شما مسافر و اهل آن کشور نیز نباشید نباید از آن ها سرپیچی کنید. البته قوانین عجیب شهرهای جهان در کنار تمامی آزادی هایی است که به شما به عنوان یک گردشگر داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عجیب و غریب ترین قوانین کشورهای مختلف جهان همواره مشکلاتی را برای گردشگران فراهم می آورد چه بسا گاهی این قوانین خیلی مهم باشد و حتی باعث بازداشت و یا اجرای احکامی سخت برای مسافران شود. مطمئناً در چنین حالتی لحظات خوشی که باید برای شما خاطره شود و جز بهترین ها باشد به تلخی سپری می گردد. پس بهتر است که با عجیب ترین قوانین دنیا پیش از سفر آشنا شوید. برای مثال ممکن است در کشوری آدامس جویدن یک کار خلاف قانون تلقی شود و یا حتی کاری مثل دور انداختن بلیت مترو که ما در ایران به سادگی از آن می گذریم در برخی از کشورها یک جرم محسوب می شود. در زیر شما با تعدادی از عجیب و غریب ترین قوانین کشورهای مختلف جهان آشنا خواهید شد. آزاد بودن و داشتن آزادی عمل در هر کشوری ازجمله ساده ترین خواسته های هر گردشگری است ولی هرگز از یاد نبرید که احترام به قوانین هر کشور نشانه شخصیت شما خواهد بود. به همین دلیل لازم است که در کنار برنامه ریزی هایی که برای سفر خود مثل دیدن جاذبه های آن کشور انجام می دهید، به مطالعه قوانین ابتدایی و اولیه مقصد خود نیز بپردازید.

غذا دادن به کبوتران در ونیز ممنوع است!

اگر می خواهید به کشور زیبای ایتالیا سفر کنید و در این سفر سری به شهر زیبا و جذاب ونیز نیز بزنید حتماً به دیدن میدان سن مارکو این شهر هم خواهید رفت. در این میدان از دیرباز کبوتران حضور داشتند که تعداد آن ها همیشه بسیار زیاد بوده است. ممکن است شما نیز با دیدن این پرندگان زیبا علاقمند شوید برای آن ها دانه ای بریزید و یا به آن ها تکه نانی بدهید. این کار شما شاید کاری بسیار خوب باشد و یا از دیدگاه خودتان باعث تفریح نیز باشد اما باید بداند که این کار به نوعی خلاف قوانین منطقه و از عجیب ترین قوانین دنیا می باشد. چندی پیش که تعداد بالای این پرندگان زیبا که در هنگام غذا دادن گردشگران بیشتر نیز می شوند، سبب آسیب رسیدن به بناها و مجسمه های این میدان شدند به گونه ای که مسئولان مجبور به انجام مرمت و تمیز کردن ظاهر مجسمه ها شدند. از آن پس این کار جرم تلقی شده و حتی خاطیان از این قانوان که یکی از عجیب ترین قوانین دنیا است باید جریمه نیز بپردازند.

آدامس در سنگاپور ممنوع!

یکی از مواردی که به حمل و نقل کشور سنگاپور در طول سالیان دراز ضربه عمیقی وارد نموده، آدامس می باشد و قانون آن از عجیب ترین قوانین دنیا می باشد. شاید در دیدگاه اول این موضوع بسیار خنده دار باشد اما طبق آماری که مسئولان سنگاپوری ارائه کرده اند قبل از اعلام این ممنوعیت یعنی در سال 1992 هرسال برای پاک سازی بازمانده های آدامس و آسیب هایی که به بدنه شهری وارد می نمود، مبلغی معادل 106000 دلار هزینه می شده که در نوع خود رقم بسیار بالایی است از این رو واردات آدامس به این کشور ممنوع اعلام شده و دولت این کشور به طور جدی با این افراد خاطی برخورد می کند. البته باید به این نکته دقت کرد که که وارد کردن آدامس های ترک اعتیاد و حاوی نیکوتین و همچنین آدامس هایی با قند پایین که برای سلامت نگه داشتن دندان مفید است، مجاز اعلام شده ولی همچنان آدامس های بادکنکی و دارای قند بالا غیرقانونی هستند. حتماً به این نکته دقت نمایید و آن را در میان قوانین عجیب شهرهای جهان رعایت کنید تا سفری دلپذیر و عالی داشته باشید.

آوردن نشانه های مذهبی سایر ادیان به مالدیو ممنوع!

این قانون که از عجیب و غریب ترین قوانین کشورهای مختلف جهان است به این معنا نیست که اگر شما کتاب یک مذهب خاص را در مالدیو به همراه داشته باشید با شما برخورد خواهند کرد. این قانون شامل به همراه داشتن هرگونه نشان و یا مدال و مجسمه ای که نشان گر مذهب و آیین خاصی باشد، است و اگر این وسایل را با خود به همراه داشته باشید، باید بدانید که اجازه عبور آن از گمرک مالدیو را نخواهید داشت و از قوانین عجیب شهرهای جهان می باشد.

شرط بندی در هند ممنوع!

به یاد داشته باشید که اگر به هند سفر می کنید هیچ گونه بازی را که با کارت است و یا با پول انجام می پذیرد را انجام ندهید چرا که این کار جرم محسوب شده و دولت و قوانین این کشور برای آن مجازات تعیین کرده است مجازاتی برابر 3 ماه زندان و یا پرداخت مقدار قابل توجهی پول. پس مراقب تفریحات خود در هند باشید.

مواد مخدر در کشورهای جنوب شرق آسیا ممنوع!

اگر مقصد شما کشورهایی چون بالی، مالزی، سنگاپور و یا فیلیپین است که در جنوب شرقی آسیا واقع شده اند باید بدانید که به علت نزدیکی این مناطق با مرزهای تایلند و لائوس و میانمار ، قاچاق و حمل و نقل مواد مخدر در آن ها جرم محسوب شده و قوانین خیلی محکمی در این راستا وضع کرده اند. در طول سالیان افراد زیادی به طور غیر عمد و یا حتی عامدانه اقدام به ورود و خروج مواد مخدر به این کشورها نموده اند که باعث شده از طرف این کشورها با مجازات سنگینی مواجه شوند. این مسئله ربطی به این ندارد که شما یک فرد عادی هستید و یا شخصیتی بسیار مشهور، با شما با قطعیت برخورد خواهد شد. پس مراقب این قانون باشید که در دام این مسئله گرفتار نشوید.

دور انداختن بلیت در شهرهای پاریس و مادرید ممنوع!

اگر شما به مادرید سفرکرده اید و از مترو این شهر برای حمل ونقل استفاده کرده اید باید به شدت دقت کنید که بلیت خود را در سطح شهر و یا ایستگاه رها نکنید زیرا این امر سبب می گردد که شما به وسیله پلیس مترو دستگیر شوید و تا هنگامی که مبلغ جریمه مورد نظر را نپردازید به شما اجازه خروج نخواهند داد. برای این عمل خود دنبال دلیل نیز نباشید دلایلی چون مسافر بودن، نا آشنا بودن به محیط و یا حتی زبان، عدم آگاهی از قوانین و تابلوهای نصب شده هیچ کدام از این موارد جرم شما را کم نخواهد کرد. حال می خواهید بدانید که علت این امر چیست؟ چون به همراه داشتن این بلیت ها توسط شما به مأموران ثابت خواهد کرد که شما به طور غیرقانونی از مترو استفاده نکرده اید. اگر بلیت در دست شما نباشد شاهدی برای این امر نخواهید داشت. پس بهتر است یک بلیت با وزنی کم را با خود حمل کنید تا از جریمه شدن در امان بمانید. راه دیگر این قانون که یکی از عجیب ترین قوانین دنیا می باشد این است که از خرید بلیت های تک سفر خودداری نمایید و به خرید بلیت های چند سفره مبادرت ورزید. این کار برای شما هم از نظر اقتصادی بهتر خواهد بود و هم اینکه شما نمی توانید آن را رها کنید. اگر شما را برای به همراه نداشتن بلیت تک سفره نگه دارند و بخواهند شما را جریمه کنند این امر برای شما خرج بسیاری را به همراه دارد و چه بسا تمامی اندوخته ای را که برای این سفر در نظر داشتید، از دست بدهید. پس بسیار زیاد دقت کنید.

بی احترامی به دولت در چین ممنوع!

یکی از کشورهایی که می توان در لیست سفر شما قرار بگیرد که در صورت تمایل به آن سفر کنید، کشور چین خواهد بود. این کشور بسیار زیبا از نظر تاریخ، فرهنگ و بسیاری از چیزها دارای پیشینه ای ارزشمند می باشد. این کشور با دارا بودن جمعیت زیاد و باز قوانین خاصی توانسته به قطب صنعتی جهان تبدیل شود. این قوانین برای کشور چون چین نیاز اساسی محسوب می گردد ولی این نکته در این میان حائز اهمیت است که این قوانین کمی متفاوت هستند و معیارهایشان با دیگر کشورها فرق می کند. برای مثال چندی پیش شاهد دستگیری تعدادی از گردشگران با ملیت هایی هندی، انگلیسی و آفریقای جنوبی بودیم. این افراد که به اتهام جاسوسی و تهدید امنیت عمومی و مرتبط بودن با گروه های تروریستی دستگیرشده بودند، همگی از کشور اخراج شده و به کشور مبدا خود بازگردانیده شدند. این در حالی بود که این افراد هرگونه ارتباط با مخالفان و باقی اتهامات را نمی پذیرفتند و مدعی بودند که تنها در حال تماشای یک مستند بودند ولی این مستند چه بود؟ مستند حاوی صحنه هایی از زندگی و چگونگی فتوحات چنگیز خان فاتح چین بود. دولت مردان چینی و قانون گذاران این کشور این مسئله را تهدیدی برای امنیت و تبلیغی بر ضد دولت دانستند و بر همین اساس به محل اقامت این افراد رفته و آن ها را در حال نگاه کردن به این مستند دستگیر کردند. ممکن است این مثال همیشه اتفاق نیفتد ولی هدف ما آگاه کردن شما و توجه به قوانین عجیب شهرهای جهان می باشد.

استفاده از سایت airbnb در برخی از کشورها ممنوع!

ابتدا به معرفی سایت airbnb خواهیم پرداخت. این سایت در واقع محلی است که افراد مقیم در یک منطقه برای کرایه دادن کل خانه و یا یک اتاق در خانه خود در آن اقدام می نمایند. اگر اهل رفتن به سفرهای دقیقه نودی هستید که عموماً بسیار جالب و پر از هیجان هستند باید به این نکته مهم دقت نمایید که به استفاده از این سایت جهت یافتن مکان مناسب اقامت زیاد تکیه نکنید. استفاده از این سایت در بین تعداد زیادی از مسافران رایج است اما شما باید بدانید که استفاده از آن در شهرهایی چون نیویورک، سنتا مونیکا و یا پاریس غیرقانونی است. از این رو شما نخواهید توانست در این شهرها برای پیدا کردن مکان مناسب به وسیله این سایت اقدام نمایید و اگر از قبل به فکر جایی نباشید، ممکن است با مشکل اساسی مواجه گردید. از دلایلی که این شهرها با کار کردن این سایت مخالفت کرده اند و آن را ممنوع نموده اند این است که افرادی که در این شهرها اقدام به کرایه دادن محل اقامتی به مسافران می کنند، باید مجوزهای لازم را دارا باشند پس از قبل مکان هایی که نمی توانند از سایت AIRBNB استفاده کنند را شناسایی کنید تا مشکلی برایتان ایجاد نگردد.

پوشیدن لباس استتار نظامی در باربادوس ممنوع!

یکی از کشورهای واقع در شما شرق نیوزلند، باربادوس نام دارد. در این کشور فقط افرادی که شغل نظامی دارند مجوز پوشیدن های این لباس های مخصوص را دارند و اگر شما گردشگر هستید و به این کشور مراجعه نموده اید هرگز نباید از لباس هایی با طرح و یا حتی رنگ مشابهی با این لباس ها استفاده نمایید. در سال 1980 یک سری گروه ایجاد شده بود که با جعل کردن اسامی و مشخصات سربازان و سواستفاده از این اطلاعات اقدام به دزدی از مردم نموده بودند. از این رو این قانون که از قوانین عجیب شهرهای جهان است، در کشور وضع گردید تا به نوعی جلوی این کار جاعلان گرفته شود. گرچه هم اکنون این قانون به سختی قبل اجرا نیست و مشکل چندانی برای شما ایجاد نخواهد کرد ولی به شدت مراقب باشید چرا که به هرحال این یک قانون بوده و نباید خطر کنید.

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: دانستنی ها جهان گردی جالب انگیز جهانگردی تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم غریب آبادی، در مراسم رونمایی از کتب نقض حقوق بشر در دو کشور کانادا و سوئد، اظهار داشت: بحث حقوق بشر موضوع مهمی است و دارای ۲ بعد در کشور ما است، یک بُعد حمایت و ارتقای حقوق بشر در داخل کشور است و یک بعد دیگر هم این است که از آنجایی که ما کشوری هستیم که در آماج اتهامات و حملات حقوق بشری از سوی برخی کشورها که ادعای حقوق بشری دارند، قرار داریم؛ از این رو وظیفه داریم وضعیت حقوق بشر را در این کشورها رصد کنیم و ببینیم آیا واقعاً این کشورها صلاحیت صحبت کردن در حوزه حقوق بشر و گزارش تولید کردن و یا اقدامات سیاسی انجام دادن، هستند یا خیر.

وی ادامه داد: از تحولات اکتبر سال گذشته در نوار غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، به نظر می رسد رویکرد جامعه بین‌المللی و خود ما نسبت به حقوق بشر باید تغییر کند.

غریب آبادی افزود: ما برای اولین بار به صورت مکتوب تصمیم گرفتیم گزارش سالانه وضعیت حقوق بشر در ایران را تدوین و منتشر کنیم و این گزارش را در نیمه اول امسال به افکار عمومی عرضه می‌کنیم.

دبیر ستاد حقوق بشر بیان کرد: یکی از کارهایی که ما در ستاد حقوق بشر انجام می دهیم، رصد وضعیت حقوق بشر در بعضی از کشورها است که گاهی اوقات از طریق رسانه‌ها انجام می‌شود که ممکن است بگویند نگاه ژورنالیستی است، ما آمدیم از گزارشات سازمان های حقوق بشری استفاده کردیم و این گزارشات را مبنا قرار دادیم و از هیچ رسانه‌ای استفاده نکرده ایم.

غریب آبادی افزود: رویکرد ما در حقوق بشر تدافعی نیست اما رویکرد فعالانه و تهاجمی داریم و برای این رویکردها برنامه‌ریزی می کنیم و به زودی ظرف یک ماه آینده رویکرد تهاجمی در حقوق بشر را نهایی می کنیم که مبنای دستگاه ها در داخل و خارج کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: این سیاست ابعاد مختلفی دارد قبلاً هم رویکرد تهاجمی داشتیم اما خیلی فعال نبود که امیدواریم تا یک ماه دیگر این رویکرد ابلاغ شود تا پررنگ تر رویکرد تهاجمی پیگیری شود.

غریب آبادی ادامه داد: کتاب هایی از کانادا و سوئد که به عنوان اولین مجموعه منتشر شد، کانادا کشوری است که خود گرفتار نقض حقوق بشر است و حداقل کاری که جمهوری اسلامی می‌تواند بکند این است که کانادا را که مدعی حقوق بشر است را به مردم بشناساند و بگوید که کشوری که خود مدعی حقوق بشر است گرفتار نقص حقوق بشر است. همچنین آنها نگران حقوق بشر نیستند و متاسفانه حقوق بشر تبدیل به یک پدیده سیاسی شده است.

دبیر ستاد حقوث بشر خاطر نشان کرد: اگر حقوق بشر وجود دارد، معاهدات و سازمان حقوق بشری وجود دارد، چرا ما شاهد جنایات حقوق بشری در غزه هستیم و هیچکدام از این سازوکارها موثر نمی‌شود و یک قطعنامه محکومیت جنایات حقوق بشری تصویب نمی‌شود.

کد خبر 6092664

دیگر خبرها

  • عکس| تبریک عجیب و غریب بهرنگ علوی در روز معلم
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه