Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین مراد حیدری روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: به منظور ساماندهی هیات ها و تشکل های مذهبی، سازمان تبلیغات اسلامی اقدام به راه اندازی پایگاه داده به نام طوبی(http://tooba.tdm-ido.ir/) نموده که از یکسال گذشته بارگذاری و ثبت نام تشکل های دینی بر روی این پایگاه داده آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ثبت نام 610 هیات دینی در این سامانه گفت: از این تعداد هیات ثبت نام کننده تاکنون 469 مورد تایید و برای آنها مجوز صادر شده ضمن اینکه مدارک سایر هیات ها نیز در حال بررسی است.
وی ادامه داد: شهر قم با ثبت نام 495 هیات، قنوات با 49، جعفریه با 29، دستجرد با 19 و کهک با 18 هیات به ترتیب بیشترین ثبت نام را در این سامانه دارند.
حیدری با تاکید بر ضرورت ثبت نام تمام هیات ها و تشکل مذهبی فعال درقم در سامانه طوبی ادامه داد: پیش بینی می کنیم که یکهزار و 150 هیات مذهبی درقم وجود داشته و فعال باشد که تاکنون حدود نیمی از آنها در این سامانه ثبت نام نکرده اند.
وی از جمله ویژگی های قم را داشتن هیات مذهبی اتباع کشورهای مختلف دانست و افزود: بر اساس برآوردهای اولیه پیش بینی می کنیم که حدود 200 هیات مذهبی از اتباع کشورهای مختلف در قم وجود داشته باشد که این هیات ها نیز باید فرم های مخصوصی که در اختیار امور اتباع استانداری قرار گرفته، پر کرده تا علاوه بر کسب مجوز، امکان نظارت بر فعالیت آنها وجود داشته باشد.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، با اشاره به اولویت های صدور مجوز به هیات مذهبی ادامه داد: مساجد، حسینیه ها و تکیه های فعال در استان که دارای مکان عمومی هستند اولویت اول، هیات های مذهبی دارای کد از سازمان تبلیغات به به عنوان هیات سیار در اولویت دوم و هیات های مذهبی که فاقد مکان مشخص برای برگزاری مراسم هستند در اولویت سوم قرار دارد.
وی داشتن روحانی هیات، مربی قرآن، مداح، رابط فرهنگی و رئیس هیات را لازمه ثبت نام هیات های مذهبی در این سامانه دانست و افزود: هر هیات مذهبی باید پنج تن را به عنوان هیات امنا و هیات موسس و پنج تن نیز به عنوان کادر اجرایی معرفی کند که اعضای آن شامل رئیس هیات، رابط فرهنگی، روحانی هیات، مربی قرآن و مداح است.
حیدری همچنین با اشاره به ثبت نام یک هزار و 86 مداح و شاعر آئینی در این بانک اطلاعاتی ادامه داد: آذرماه امسال انتخابات کانون مداحان استان قم برگزار می شود که لازمه آن سطح بندی مداحان و شاعران ثبت نام شده در این سامانه است که این سطح بندی نیز در ماه های آینده انجام می شود.
مسئول تشکل های دینی اداره کل تبلیغات اسلامی قم در ادامه افزود: تاکنون 40 کانون های فرهنگی تبلیغی اطلاعات خود را در این سامانه بارگذاری کرده اند که از این تعداد 37 کانون مورد تایید واقع شده و سه کانون دیگر نیز در حال بررسی است.
وی با تاکید بر اینکه کانون های فرهنگی تبلیغی متفاوت از کانون های فرهنگی هنری مساجد است ادامه داد: رویکرد این کانون ها فعالیت فرهنگی بر اساس اساسنامه تایید شده توسط سازمان تبلیغات است.
حیدری همچنین با بیان اینکه از 18 انجمن اسلامی شناسایی شده در قم تنها 4 انجمن در سامانه طوبی ثبت نام کرده اند، ادامه داد: این تشکل ها که جنبه صنفی داشته و بیشتر مربوط به فرهنگسان و بازاریان است به منظور فعالیت فرهنگی و تقویت مشارکت های مدنی در مناسبت های خاص فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: تمام تشکل های دینی که در این سامانه ثبت نام و تایید شود، مجوز فعالیت رسمی برای آنها صادر شده و به صورت مستمر بر فعالیت آنها نظارت خواهد شد.
7404/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اداره کل تبلیغات اسلامی انتخابات قرآن قم کانون های فرهنگی هنری مساجد نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۰۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی

محمدرضا فلاحتی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد در نشست سه جانبه گرایی دولت، کارفرمایان و تشکلات کارگری گفت: یکی از خواسته‌های بحق جامعه کارگری تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی است.

وی با اشاره به اینکه ۳۲۸ سازمان کارگری و کارفرمایی در استان مشغول به فعالیت هستند، افزود: تا سال ۱۴۰۰ قریب به ۲۴۸ تشکل در استان تشکیل شده بود. 

فلاحتی تأکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳ شورای اسلامی کار در واحد‌های تولیدی استان تاسیس شده و این در حالی است که در ۳۱ سال گذشته در استان ۵۰ شورای اسلامی کار فعالیت داشته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: برای اولین بار در کشور سامانه الکترونیکی برگزاری انتخابات تشکل‌ها راه اندازی شد که برای ۱۰ تشکل انتخابات به صورت مجازی برگزار شد.

وی با تاکید بر اینکه در برخی از موارد ضعف قانون و خلا قانونی وجود دارد، اظهار داشت: اینکه شخصی نماینده کارگر می‌شود ولی در برخی از مواقع با ترس و لرز از اخراج باید خواسته‌های کارگران را دنبال کند یک ضعف قانونی است. نمایندگان مجلس باید این قانون را اصلاح کنند تا در صورتی که کارگری به عنوان نماینده کارگران انتخاب شد تا پایان تاریخ اعتبارنامه کارفرمایی حق اخراج او را نداشته باشد.

فلاحتی همچنین اشاره‌ای نیز به مباحث مشاغل سخت و زیان آور کرد و افزود: قریب به چهار هزار و ۹۹۱ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر و یک هزار و ۸۶ درخواست در کمیته‌های تجدید نظر استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۶ درخواست مورد تایید قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته پنج هزار و ۹۴۸ پرونده شکایت در هیات‌های تشخیص استان مورد رسیدگی قرار گرفته که از این تعداد ۹۷۶ پرونده به هیات حل اختلاف رفته است. همچنین تعداد دادنامه‌های ارجاعی به دیوان ۲۹۴ پرونده بوده که ۲۱۵ دادنده رای هیات‌های تشخیص مورد تایید قرار گرفته است و ۷۹ پرونده برای رفع نقص بازگشت داده شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد که خطای همکاران بنده در هیأت‌های تشخیص کمتر از یک درصد است ولی باز برای اینکه حق شخصی ضایع نشود سه کمیته با ابتکار اداره کل استان تشکیل شده است.

وی عنوان کرد: کمیته نظارت، کمیته الزام و کمیته رصد متشکل از زبده‌ترین همکاران بنده بر تمامی امور نظارت عالیه دارند تا حقی از کسی ضایع نگردد.

فلاحتی با اشاره به وظایف کمیته رصد گفت: هفته‌ای دو بار به واحد‌های تولیدی مراجعه و مسائل و مشکلات جامعه کارگری آن واحد را رصد می‌کنیم. بازرسان به مسائل ایمنی واحد تولیدی نظارت می‌کنند. 

وی همچنین تصریح کرد: در کمیته نظارت، به صورت تصادفی و یا اعتراضاتی که توسط مراجعین صورت می‌گیرد پرونده‌های شکایت‌ها مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و اگر خطایی صورت گرفته باشد در صدد رفع آن و تذکر به افراد دخیل بر می‌آیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • تشکیل هیات ویژه نظارت در پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • ۵۷ پرونده تعزیراتی برای نانوایان مشهدی تشکیل شد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • خواسته‌های بحق جامعه کارگری، تشکیل تشکلات کارگری در واحد‌های تولیدی
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • طرح قرآنی «حیات طیبه» برگزار می‌شود