Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در این مراسم گفت: هنرمندان 27 استان کشور در قالب 150غرفه از دوم تا هفتم مرداد آثار خود را در این نمایشگاه عرضه کردند.
پروانه حیدری به استقبال خوب مردم از این نمایشگاه اشاره کرد و افزود: باتوجه به شرایط نامساعد اقتصادی مردم، در چهار روز اول نمایشگاه، سه میلیارد ریال از آثار هنرمندان در نمایشگاه فروش رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او این میزان فروش را چشمگیر و خوب دانست و گفت: مردم کرمانشاه همواره از صنایع دستی استقبال می کنند و در نمایشگاه ها و در میزان فروش محصولات این استقبال نمود پیدا می کند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در ادامه یکی از مشکلات صنایع دستی استان را بسته بندی و طراحی دانست و گفت: اگرچه اقدام هایی دراین رابطه شده اما هنوز اول راه هستیم و باید در این زمینه بیشتر کار کنیم.
حیدری همچنین تاکید کرد که صنایع دستی باید در منزل تک تک ایرانیان وارد شود و مردم از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه ساعت 22 امشب به کار خود پایان می دهد، گفت: به رسم همه نمایشگاه ها، غرفه داران برتر براساس آیتم هایی مانند غرفه آرایی، چیدمان، وجود محصولات ایرانی در غرفه ها و نبود محصولات خارجی و همچنین وجود صنایع دستی صرف در غرفه ها انتخاب شده اند.
در پایان این مراسم از شاهرخ پوری از سمنان در رشته نمدمالی و نعمت الله بهرامی رشته قفل سازی سنتی از چهارمحال و بختیاری به عنوان غرفه داران برتر تقدیر شد.
سعید رضایی در رشته قلم زنی از اصفهان، اکرم نجفی در رشته گلیم بافی از کرمانشاه، امیرعباس زرندی رشته ملیله بافی از کرمانشاه، عبدالله خورانی رشته گلیم نقش برجسته از ایلام و علی نادری در رشته ورمی بافی از آذربایجان شرقی نیز تقدیر شد.
در بخش غرفه های ورک شاپ نیز از رحمت الله نوخاف در رشته تراش سنگ های قیمتی از خراسان جنوبی، طاهره خدامی رشته گلابتون دوزی از هرمزگان، مُنا زنده دل رشته منبت چوب از گیلان، ابراهیم یوسفی پیشکسوت ارغوان بافی از کرمانشاه، سمیه ویسی در رشته تهذیب از کرمانشاه، فهمیه افشاری در رشته نگارگری از کرمانشاه و عباس سرندی در رشته ملیله بافی از کرمانشاه تقدیر شد.
اجرای موسیقی سنتی کُردی و سخنرانی مسئولان استانی از جمله برنامه های مراسم افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه سراسری صنایع دستی و هنرهای سنتی ایران در کرمانشاه بود.
3033/8066
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آذربایجان شرقی اصفهان چهارمحال و بختیاری صنایع دستی و گردشگری نمایشگاه صنایع دستی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۷۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

 معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.


نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.


معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.


به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.


استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.


۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.


رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ارائه ۲ زنجیره برتر زنجان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ +فیلم
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در دژکرد اقلید
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود