Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@22:35:51 GMT

تلویزیون های هوشمند جاسوسی می کنند؟

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۱۶۲۸۳

تلویزیون های هوشمند جاسوسی می کنند؟

دو تن از سناتورهای آمریکایی که نگران جاسوسی تلویزیون‌های پیشرفته قابل اتصال به اینترنت هستند، با ارسال نامه‌ای برای کمیسیون فدرال تجارت آمریکا خواستار تحقیقات در این زمینه شدند.
به گزارش صدای ایران از فارس، ریچارد بلومنتال و اد مارکی از کمیسیون یادشده خواسته اند تا در مورد این موضوع تحقیق کند تا مشخص شود آیا تلویزیون های قابل اتصال به اینترنت حریم شخصی بینندگان رانقض می کنند و اطلاعاتی را در مورد نحوه استفاده آنها از تلویزیون جمع آوری می کنند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در سال های اخیر گزارش هایی در مورد سوءاستفاده تلویزیون های هوشمند از قابلیت هایشان منتشر شده است. به عنوان مثال گفته می شود برخی از این تلویزیون ها حتی به طور مخفیانه صدای افرادی که در اطرافشان حضور دارند را ضبط می‌کنند یا تاریخچه استفاده از قابلیت‌های مختلف خود را برای شرکت سازنده ارسال می‌کنند.

در بخشی از نامه این دو سناتور آمده است: تکامل تلویزیون‌های هوشمند عصر جدیدی از خلاقیت و تعامل را به وجود آورده است، اما باید تضمین شود که پیشرفت‌های عرصه فناوری به بهای نقض حریم شخصی تمام نمی‌شود. ما از کمیسیون فدرال تجارت آمریکا می‌خواهیم تا در این زمینه از شرکت‌های سازنده تلویزیون‌های مذکور تحقیق کند.

پیش از این یک شرکت سازنده تلویزیون های هوشمند به نام ویزیو به علت نقض حریم شخصی کاربران به پرداخت 2.2 میلیون دلار جریمه در آمریکا محکوم شده بود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آمریکا تلویزیون هوشمند جاسوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۱۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن

خبرگزاری رسمی یمن سبأ، امروز دوشنبه جزئیاتی از خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی و دستگیری جاسوسان آنها و اعترافات آنها منتشر کرد.

به گزارش مشرق، یک منبع آگاه امنیتی در یمن در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی این کشور (سبأ) گفت که سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی یمن جاسوسهایی را که برای آمریکا و رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کردند را دستگیر کردند.

بر اساس این گزارش، این مزدوران از طریق افسران و اعضای یک نهاد اطلاعاتی موسوم به نیروی ۴۰۰ (قوة ۴۰۰) به خدمت گرفته شده و تحت فرمان یک فرد تحت تعقیب به نام عمار عفاش بودند. ماموریت این جاسوسان جمع آوری اطلاعات و رصد سایت‌های نظامی وابسته به نیروهای مسلح یمن در سواحل غربی کشور به نفع دشمن آمریکایی و اسرائیلی بود.

به گفته این منبع آگاه، این جاسوس‌ها پس از دستگیری اعتراف کردند که اطلاعات لازم درباره مکان‌های شلیک موشک‌ها و پهپادهای یمن علیه مواضع صهیونیست‌ها و محل قایق‌های نیروهای مسلح را در اختیار دشمن آمریکایی - اسرائیلی قرار می‌دادند. این افراد مختصات مکان‌های مذکور را به اپراتورهای خود در نیروی ۴۰۰ می‌فرستادند تا این مکان‌ها توسط هواپیماهای دشمن آمریکایی و انگلیسی هدف قرار گیرند.

بر اساس اعترافات این جاسوسان، ماموریت دیگر آنها انجام کارهای خرابکارانه‌ای چون تخریب و سوزاندن خودروها و تجهیزات نیروهای مسلح و امنیتی و ترور نیروهای مسلح با هدف منحرف کردن آنها از اهداف تعیین شده و ضربه زدن به جبهه داخلی و بی ثبات کردن جامعه یمنی بود.

بر اساس این گزارش، تصاویری از اعترافات افراد بازداشت شده ساعت ۳ عصر امروز به وقت صنعاء (۳.۳۰ ایران) منتشر خواهد شد.

خبرگزاری سبأ روز گذشته با انتشار پیش‌خبری در این خصوص اعلام کرده بود که جزئیات این خنثی‌سازی عملیات آمریکا و اسرائیل در روز دوشنبه منتشر خواهد شد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی تصویب شد
  • تصویب «لایحه حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • تصویب لایحه «حفاظت از داده‌های شخصی» در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • تصویب لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت، تصویب شد