Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@14:18:02 GMT

بیماری پنجه کبوتری در کودکان قابل درمان است

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۲۸۵۰۵

بیماری پنجه کبوتری در کودکان قابل درمان است

یک فوق تخصص ارتوپدی کودکان بیان کرد: عارضه پنجه کبوتری یا چرخش پنجه پا به داخل در کودکان علل مختلفی دارد که در صورت تشخیص صحیح و به موقع، می‌توان درمان را آغاز کرد.

تقی بغدادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان خبرگزاری آنا درباره عارضه چرخش پنجه پا به داخل در کودکان، گفت: حالت گذاشتن پاها روی زمین و جهت آن در افراد بالغ به نحوی است که پاها 10 تا 15 درجه به طرف بیرون قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ممکن است در کودکان پاها به طرف داخل و کم‌تر از این زاویه و یا به طرف بیرون باشد.

وی با بیان اینکه بیشتر کودکان در یک سالگی که راه می‌افتند، پاها را به طرف داخل قرار می‌دهند، افزود: داخل گذاشتن پاها در بسیاری از موارد در موقع راه افتادن کودکان همراه با پای پرانتزی است. اگر کودک نرمی استخوان نداشته باشد، پای پرانتری به تدریج اصلاح می‌شود و همراه آن هم حرکت به سمت داخل به مرور بهتر می‌شود.

این فوق تخصص ارتوپدی کودکان تصریح کرد: داخل گذاشتن پاها که به اصطلاح به آن «پا کبوتری» گفته می‌شود سبب خستگی زودرس کودکان و گیر کردن پاها به هم و زمین خوردن کودکان می‌شود.

بغدادی با بیان اینکه داخل گذاشتن پا ممکن است به علت چرخش غیرعادی ران، ساق و یا کف پا باشد، خاطرنشان کرد: وقتی علت از ناحیه لگن و ران باشد و کودک عادت داشته باشد حالت بلیو (قورباغه) بنشیند، چرخش به داخل علاوه بر آن که اصلاح نمی‌شود می‌تواند به تدریج بدتر هم شود.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: وقتی ران از لگن چرخش به داخل داشته باشد و نشستن کودک اصلاح نشود، ابتدا پاها به داخل قرار می‌گیرد، ولی ممکن است چرخش ران به داخل باقی بماند، ولی ساق به طرف خارج بچرخد؛ در این صورت ظاهراً داخل گذاشتن پاها اصلاح می‌شود اما زانو (استخوان کشکک) به جای اینکه به سمت رو‌به‌رو باشد به طرف داخل می‌چرخد و ظاهر ناخوشایندی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: در این مواقع هنگام دویدن و راه رفتن ظاهری مناسب ایجاد نمی‌شود که اگر تشدید شود فقط باید کودک را در ده سالگی تحت جراحی قرار داد تا این عارضه اصلاح شود.

بغدادی با بیان اینکه داخل گذاشتن پا ممکن است از ناحیه ساق پا باشد، خاطرنشان کرد: این حالت ممکن است با بیماری‌های دیگری مانند پاچنبری همراه باشد. برای کودکانی که از پاچنبری نیز رنج می‌برند پزشک، بریس یا ارتوز توصیه می‌کند.

این فوق تخصص ارتوپدی کودکان یادآور شد: البته ممکن است داخل گذاشتن پا مربوط به خود پنجه باشد که در این صورت کفش‌های طبی مخصوص که پنجه برعکس دارد برای کودک تجویز می‌شود.

وی گفت: برخی کودکان نیز ممکن است به دلیل انعطاف‌پذیری، بیش از حد طبیعی صافی کف پا داشته باشند که هر چه صافی شدیدتر باشد ممکن است، بیرون گذاشتن پا بیشتر باشد که در این کودکان از کفش طبی استفاده می‌شود.

بغدادی ادامه : این دسته از کودکان ممکن است هنگام راه رفتن دچار خستگی زودرس شوند که استفاده از کفش طبی خستگی آنها را کاهش می‌دهد، اما شاید نتوان صافی کف پا را کاملا برطرف کرد. این دسته از کودکان در 7 الی 8 سالگی معمولا وزن بالاتری دارند که در این صورت ممکن است به انحراف زانوی ضربدری هم درگیر شوند.

انتهای پیام/4009/4038

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۲۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود

تحقیقات اخیر که توسط دکتر جان پزوتو و تیمش در دانشگاه وسترن نیوانگلند انجام شده است، یافته‌های شگفت انگیزی درباره مزایای انگور کسب کرده است و نشان می‌دهد که مصرف انگور بر سلامت و طول عمر تاثیر بسزایی دارد. 

به گزارش اطلاعات آنلاین، این مطالعه پیشگامانه که در مجلات علمی مختلف منتشر شده است، به فواید بی‌شمار گنجاندن انگور در رژیم غذایی، و تاثیرات مختلف آن از سلامت کبد گرفته تا عملکرد خوب مغز و حتی ژنتیک اشاره دارد.

یکی از محورهای این تحقیق بررسی تاثیر انگور بر کبد چرب بود، وضعیتی که با رژیم های غذایی پرچرب رایج در جوامع غربی یک نگرانی اصلی است.

یافته های این مطالعه قابل توجه بود؛ مصرف مقداری انگور معادل کمتر از دو فنجان در روز نه تنها از پیشرفت کبد چرب جلوگیری می‌کند، بلکه تاثیر قابل‌توجهی بر افزایش طول عمر در افراد داشت.

جنبه جالب دیگری از تحقیقات دکتر پزوتو که در مجله Food & Nutrition منتشر شد، به چگونگی تاثیر انگور بر متابولیسم پرداخت. این یافته ها فراتر از بیان ژنتیکی بود و نشان می داد که انگور می تواند فرآیندهای متابولیک را تغییر دهد.

تحقیقات گسترده‌ای در انتخاب نوع غذاها و تاثیر آنها در فرآیندهای متابولیک بدن صورت گرفته است ولی ظاهراً انگور در این میان به عنوان یک بازیگر کلیدی محور اصلی تحقیقات قرار گرفته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • رفتار انسانی یک «اورانگوتان» برای اولین‌بار؛ تهیه ضماد برای درمان زخم!