Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛کوارانی فر در جلسه ستاد مدیریت بحران دورود که با محوریت پیشگیری از وقوع و اطفاء حریق در جنگل ها و مراتع برگزار شده بود اظهار کرد: کلیه دستگاه های اداری مکلفند در مواقع آتش سوزی در جنگل ها و مراتع حسب درخواست فرماندار یا بخشداران کلیه امکانات خود را در اختیارمنابع طبیعی قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه جنگل ها و مراتع سرمایه های مردم و آیندگان است ،افزود: باید از این سرمایه های گرانبها نهایت استفاده را برد و از آنها حفاظت کنیم.

کورانی فر با تأکید بر مقدم بودن پیشگیری بر درمان ،تصریح کرد: یکی از راههای پیشگیری ،آموزش و تغییر نگرش در افراد است که نهایتا به کل جامعه سرایت می کند.

اونقش رسانه ها و سازمانهای مردم نهاد در فرهنگ سازی پیشگیری از حریق را پر رنگ دانست و گفت:گاهی پخش یک کلیپ یا نماهنگ در فضای مجازی که همه به آن دسترسی دارند بسیار اثر بخش تر از راه های دیگر فرهنگ سازی است.

فرماندار دورود بر لزوم آموزش افرادی که وظیفه خاموش کردن آتش را بر عهده دارند تأکید کرد و یادآورشد:برای این افراد بیمه بی نام یا هر بیمه ای که حداکثر هزینه را پرداخت کند در نظر گرفته شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنگل رسانه سرمایه فرهنگ سازی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا
  • پیشگیری از حریق در مراتع ایلام اولویت کار دستگاه‌های اجرایی باشد