Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، طیب قدیمی قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه نشست خبری بررسی وضعیت و تایین تکلیف روند درمان دانش آموزان سوخته شین آبادی بیان کرد: به طور کلی روند درمان و ترمیم سوختگی‌ها در همه جای دنیا زمان بر است و این موضوع در مورد وضعیت دانش آموزان شین آبادی پر رنگ‌تر می‌شود، زیرا با توجه به وسعت آثار سوختگی، درمان و جراحی‌های ترمیمی آنها همچنان ادامه دارد و حتی شاید تا چند سال طول بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: تاکنون ۱۸۵ مورد جراحی ترمیمی توسط بهترین اساتید گروه‌های جراحی روی این دانش آموزان انجام گرفته است و همچنان این روند ادامه دارد، حتی تا زمان تامین دستگاه لیزر برای درمان و ترمیم‌های غیر جراحی مداخله‌ای، با حمایت وزارت بهداشت، بیمارستان حضرت فاطمه با بخش خصوصی قرارداد بسته تا کار ترمیم عقب نماند.
برگزاری ۸۴ جلسه لیزر برای دانش آموزان شین آبادی
 
قدیمی بیان کرد: تاکنون ۸۴ جلسه  لیزر برای این دانش آموزان انجام گرفته و از بهترین اتاق عمل‌ها و بخش‌های V.I.P برای درمان دانش‌آموزان سوخته شین‌آبادی استفاده شده است، ولی این مساله به اینجا ختم نمی‌شود، هرساله بیش از ۲۶ هزار نفر در ایران می‌سوزند، اما نشانه‌ها به سمت وزارت بهداشت می‌رود درحالی‌که این وزارتخانه تنها بخشی از نوک این پیکان است و وزارت آموزش و پرورش در ساماندهی سیستم‌های گرمایشی مدارس و ایمنی سازی، وزارت مسکن و شهرداری‌ها در افزایش نظارت‌های ساخت‌وساز‌های استاندار و وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در افزایش بازرسی‌ها و دقت در واردات تجهیزات گرمایشی هم اساسی‌ترین بخش‌های این پیکان را تشکیل می‌دهند.
 
قائم مقام معاون درمان وزارت بهداشت با گله مندی از اینکه درمان را نباید تنها چالش و مشکل در سوختگی‌ها دانست، بیان کرد: سایر متولیان نظام سلامت هم به هر حال باید روی کار بیایند و مشکل این است که آمار سوختگی‌ها بالاست و باید علت و عامل آن کنترل و پیشگیری شود.
 
قدیمی بیان کرد: مساله سوختگی صرفا در درمان و ترمیم خلاصه نمی‌شود، ولی در این مرحله هم تمام تلاش را برای همه بیماران سوختگی  از ساخت پیشرفته‌ترین بیمارستان سوختگی گرفته تا فراهم آوری سایر امکانات درمانی مورد توجه قرار دادیم، هرچند می‌دانیم این اقدامات کافی نیست.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شین آبادی وزارت بهداشت جراحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۹۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ مدرسه در استان گلستان ساخته شد که از این تعداد ۴۹ مورد با مشارکت خیرین انجام شد.

وی افزود: با این تعداد پروژه توانستیم ۱۹۷ کلاس درس را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

مدیرکل توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان گلستان گفت: برای ساخت ۵۰ مدرسه در استان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم سعی داریم طی ۶ ماه نخست امسال حدود ۴۰ پروژه دیگر به بهره برداری برسانیم و آنها را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

فراهی اظهار کرد: ۲۶ جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان ۳۰ اردیبهشت با حضور مسؤولان کشوری و استانی در استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6090474

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • برکناری پاک آیین/احمدی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت شد
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت