Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@01:56:06 GMT

منابع آب زیرزمینی هند آلوده اعلام شد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۴۱۶۷۹

منابع آب زیرزمینی هند آلوده اعلام شد

دهلی نو - ایرنا - بر اساس بررسی انجام شده توسط سازمان دولتی هند، منابع آب زیرزمینی در سراسر هند آلوده به مواد سمی خطرناک است.

به گزارش ایرنا به نقل از 'تایمز او ایندیا'،نفوذ مواد سمی ناشی از صنایع و کارخانه ها، کود های شیمیایی و آفت کش ها در سال های طولانی به زمین سبب آلوده شدن منابع آب زیرزمینی و شیرین هند به مواد آلوده کننده سمی شده است به گونه ای که سطح ماده نیترات در بسیاری از منابع زیرزمینی هند بالاتر از استانداردهای مشخص شده در بیش از 50 درصد از مناطق هند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس گزارش دولت به پارلمان هند، علاوه بر آلودگی نیترات، مواد دیگر از جمله فلوراید، آهن، آرسنیک و فلزات سنگین نیز به سطوح خطرناکی در آب های زیرزمینی رسیده است.
براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی ، نیترات در آب آشامیدنی می تواند به کاهش توانایی خون برای انتقال اکسیژن به بخش های مختلف بدن منجر شود.
گزارش دولت هند نشان می دهد که در آب های زیرزمینی 7 منطقه از 11 منطقه شهر دهلی نو سطح بالایی از فلوراید، هشت منطقه آلودگی نیترات و دو منطقه دارای آلودگی آرسنیک وجود دارد.
در ادامه این گزارش آمده است 386 منطقه در هند با آلودگی نیترات، فلوراید، آهن، شوری آب، آرسنیک، سرب، فلز کروم و کادمیوم در آب های زیرزمینی روبرو هستند. بسیاری از این مناطق در ایالت های هند بیش دو نوع ماده آلوده کننده در آب های زیرزمینی خود دارند.
'آرجون رام مگوال' وزیر منابع آبی هند گفت: آب های زیرزمینی در بخش های اعظمی از کشور قابل شرب است اما آلودگی آب های زیرزمینی به دلیل وجود بیش از دو نوع ماده سمی رخ می دهد.
بخش هایی از چندین ایالت هند به طور همزمان به ماده هایی همچون نمک، آرسنیک، فلوراید، آهن، نیترات و فلزات سنگین آلوده است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، نوشیدن آبی که به سطح بالایی از ماده آرسنیک آلوده باشد می تواند در دراز مدت به بیماری هایی همچون سرطان های پوست، مثانه، کلیه و ریه، و بیماری در رگ های خونی پا، دیابت، فشار خون بالا و اختلالات باروری منجر شود.
میزان مواد شیمیایی در آب های زیرزمینی ،هر سال توسط سازمان مرکزی منابع آب زیرزمینی هند اندازگیری می شود.
نتایج این اندازه گیری ها نشان می دهد که در منابع آب زیرزمینی ایالت هایی مانند پنجاب، اوتار پرادش، هاریانا، تامیل نادو،تلانگانا و بنگال غربی تمام مواد سمی و آلوده کننده وجود دارد.
وزیر منابع آبی هند اعلام کرد زباله های صنایع، انتشار مواد شیمیایی مانند کود ها و آفت کش ها به مدت طولانی می تواند دلیل این آلودگی ها در منابع آب زیرزمینی باشد.
در همین حال کارشناسان بر این باورند که منابع زمینی نیز می توانند دلیل این آلودگی باشند. در واقع زمانی که سطح آب های زیرزمینی به شدت کاهش می یابد، سطح آب به جایی می رسد که این مواد سمی در زمین وجود دارند. بهره برداری بی رویه از آب های زیرزمینی در بسیاری از مناطق هند هم اکنون سطح این منابع آبی را بسیار کاهش داده است.
'هیمانشو تاکار'کارشناس منابع آبی هند گفت: راه حل های زیادی برای تصفیه آب در مناطقی که آب های زیرزمینی در آنها آلوده شده اند وجود دارد، اما ارزان ترین روش استفاده از آب باران است که احتیاج به تصفیه زیادی ندارد.
وی افزود: مشکل اصلی مدیریت آب های زیرزمینی است. ما باید به این نتیجه برسیم که آب های زیرزمینی خط زندگی هند است. ما باید از تامین دوباره این منابع اطمینان حاصل کنیم. صنایع هند باید تحت قوانین سخت گیرانه قرار گیرند و موظف شوند که آب های زائد خود را کاملا تصفیه کنند.
همچنین ماه گذشته یک تحقیق انجام شده توسط دانشگاه دوک نشان داد که آب های زیرزمینی در 16 ایالت هند دچار آلودگی گسترده اورانیوم هستند.
بسیاری از تحقیقات علمی ثابت کرده اند که استفاده از آب نوشیدنی آلوده به اورانیوم در طولانی مدت به بیماری های مزمن کلیوی منجر می شود.
آساق**267**1424 *1600 **1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي هند منابع آب زيرزميني هند آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۱۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تاکید بر آگاهی‌بخشی و فرهنگسازی موضوع محیط زیست در جامعه گفت: مردم باید از جنبه‌های شرعی به موضوع محیط زیست به ویژه حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: محیط زیست به عنوان یک مسأله جهانی باید مورد توجه جدی مسئولان کشورمان قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه همه انسانها برای حفظ امنیت و سلامت خودشان باید مسائل زیست محیطی را رعایت کنند، افزود: آگاهی بخشی و فرهنگسازی در این رابطه باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط زیست در آموزه‌های دینی و قانون اساسی، گفت: تاکنون آنگونه که باید و شاید نسبت به مسأله محیط زیست فرهنگسازی نشده است.

وی بر ضرورت آشنا کردن کودکان با مسأله محیط زیست تأکید کرد و افزود: بر اساس عقل و شرع، حفظ و تقویت منابع ملی و سرمایه‌های خدادادی برای نسل‌های آینده ضرورت دارد. 

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه مسأله محیط زیست باید هرچه بیشتر از نظر فقهی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: قطعا مردم باید از جنبه‌های شرعی این موضوع به ویژه مسأله حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • نمایش نوزده نقشه قدیمی خلیج فارس در شهر کاریز کیش
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود