Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصفهان - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي سميرم گفت: 14 هزار هکتار از مجموع 21 هزار هکتار باغ سيب اين شهرستان در سالجاري با خطر خشک شدن مواجه شده است.

احمد تيموري روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ايرنا کم آبي و خشکسالي سال هاي اخير را مسبب بحراني شدن وضعيت باغ هاي سيب سميرم دانست و افزود: با گرمتر شدن هوا احتمال خسارت و خشکي نيز بالاتر مي رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه در چند سال اخير يکهزار و 500 هکتار از باغ هاي سميرم خشک شده است، گفت: بيشترين خسارت به روستاهاي بخش وردشت و دشت حنا در شمال و شرق سميرم وارد شده و شرايط در برخي روستاهاي بخش پادنا مانند کيفته ، قنات ، کُمه و مورَک نيز بحراني است.
مدير جهاد کشاورزي سميرم افزود: بر اساس مصوبه کار گروه ماده 11 مديريت بحران، 9 ميليارد ريال براي خريد لوله براي آبرساني به باغ هاي سميرم در نظر گرفته شده و زمين هاي داراي شيب مناسب براي انتقال آب به صورت ثقلي نيز شناسايي شده است.
وي اقدام ديگر جهاد کشاورزي را اختصاص 30 ميليارد ريال اعتبار براي حفظ باغ ها عنوان کرد و افزود: اعتبار مورد نياز شهرستان در اين بخش 200 ميليارد ريال برآورد شده است.
تيموري گفت: آبرساني به وسيله لوله ، مرمت قنات هاي داراي آب و بهسازي کانال ها از فعاليت هاي جهاد کشاورزي براي مقابله با خشکسالي امسال است.
وي همچنين با اشاره به تهيه بانک اطلاعاتي از وضعيت باغ ها، آب و زراعت سميرم گفت: 14 هزار و 500 هکتار از باغ هاي شهرستان به شبکه آبياري تحت فشار مجهز شده است.
مدير جهاد کشاورزي سميرم افزود: علاوه بر اين در سال جاري نصب و راه اندازي شبکه آبياري نوين در 600 هکتار از باغ هاي بخش پادنا و رود آباد سميرم نهايي شده است.
سميرم با پنج هزار و200 کيلومتر مربع وسعت، داراي 100هزار نفر جمعيت ثابت و عشايري است.
95درصد ساکنان سميرم در بخش کشاورزي شاغل هستند.
7147/ 6022
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی

محمد جواد تشکری گفت: براساس ارزیابی سازمان جهاد کشاورزی استان، خسارات وارده به بخش باغی و زراعی شهرستان‌های بجنورد، اسفراین، بجنورد، جاجرم ۳۹ میلیارد تومان خسارت وارد شد که بیشترین خسارت در سنخواست از توابع شهرستان جاجرم به میزان ۲۵ میلیارد تومان گزارش شد.
وی افزود: وقوع سیلاب به ۷۲۸ هکتار از مزارع و ۹۰ هکتار از باغ ها‌ی سنخواست خسارت وارد شد.
تشکری با تأکید بر اینکه بیمه کشاورزی تنها و موثر‌ترین روشی که دولت می‌تواند از طریق آن برای جبران بخشی از خسارت‌ها به کشاورزان و باغداران کمک کند، گفت: همچنین ۵۸ کیلیومتر از جاده‌های بین مزارع ۲۰ تا ۳۰ درصد خسارت وارد شده است.
رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان در ادامه از خسارت سیل به ۱۴ کانال و استخر وآب بند و ۵ رشته قنات در اسفراین و چهار واحد دامپروری نیز خبرداد.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان