Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با بیان اینکه سهم کرمان از بودجه هزار میلیارد تومانی ایجاد اشتغال هنوز مشخص نشده است گفت: بیش از ۶۰ درصد واحدهای تولیدی استان عملا یا تعطیل و یا نیمه‌فعال هستند. ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۶ استانها کرمان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جعفر رودری امروز صبح در یکصد و نهمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان که با حضور رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد رئیس جمهوری در سالن شهید مرتضوی برگزار شد اظهار داشت: 27 پروژه ملی اولویت‌دار اقتصاد مقاومتی به 13 دستگاه ابلاغ شده که برش استانی آن باید تهیه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 5 دستگاه این برش را تهیه کردند گفت: علاوه بر این 12 برنامه اجرایی نیز ذیل این پروژه‌ها تعریف شده و به استان‌ها ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان 15 برنامه اجرایی اقتصاد مقاومتی تعریف شده و 246 پروژه اقتصاد مقاومتی نیز پیشنهاد شده است بیان کرد: مهمترین اولویت‌های اقتصادی استان در قالب 15 برنامه اجرایی تعریف شده است و تقریبا نیمی از این برنامه‌ها مصوب و دستگاه‌ها ارسال کردند.

وی با بیان اینکه اقتصاد استان به منابع طبیعی متکی است و این یک آسیب‌پذیری برای استان به‌وجود آورده است گفت: خام‌فروشی نیز یک چالش است که راهکارهای مناسب دیده شده تا از خام‌فروشی مواد معدنی و مخصولات کشاورزی جلوگیری شود.

رودری با اشاره به اینکه فرار سرمایه از استان کرمان وجود دارد و در مطالعات آمایشی این مهم دیده شده است افزود: دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان در استان در دستور کار است و مهمترین عامل محدودکننده ما در استان بحث کم‌آبی است.

وی با بیان اینکه نیاز اشتغال استان زیاد است و سالانه حداقل باید 40 هزار نفر در استان به‌کارگیری و ایجاد اشتغال شود چرا که سالانه حدود 36 هزار نفر در استان کرمان به افراد جویای کار اضافه می‌شود گفت: در حال حاضر نیز حدود 100 هزار نفر بیکار در استان وجود دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه در استان کرمان هزار و 409 واحد صنعتی دارای پروانه وجود دارد که 25 درصد غیرفعال و 36 درصد نیمه‌فعال هستند تصریح کرد: بیش از 60 درصد واحدهای تولیدی استان عملا یا تعطیل و یا نیمه‌فعال هستند.

وی با بیان اینکه در سال 97 بیش از هزار میلیارد تومان برای تامین منابع ایجاد اشتغال درنظر گرفته شده که سهم استان کرمان هنوز مشخص نشده است گفت: سهمیه استان کرمان در بحث تهیه مطالعات توسعه روستایی سالانه بیش از 300 روستا است که سال گذشته 359 روستا مطالعات آنها تهیه و امسال نیز 462 روستا در دستور کار است.

انتهای پیام/ ت

R7860/P1336/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۴۹۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، عبدالناصر درخشان درباره ظرفیت ایران در تولید فولاد گفت: ما جزء ده کشور برتر تولید فولاد در جهان هستیم. با این اوصاف شرکت‌های خودروسازی ما بهانه افزایش قیمت محصولاتشان را افزایش قیما مقاطغ فولادی می‌دانند. به‌طور کلی مصرف‌کنندگان فولاد کشور ما دچار مشکل هستند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ضمن حمایت از افرایش ظرفیت تولیدی فولاد در ایران و با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت توسط گروه مالی گردشگری اظهار کرد: افزایش ظرفیت تولیدی مشکلات مصرف‌کنندگان را کم می‌کند. در عین حال باید اقتصاد این بخش را سر و سامان دهیم. افزایش روزانه قیمت میلگرد و دیگر زنجیره‌های فولادی با توجه به توان تولیدی ایران ، غیرمنطقی است.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به افرایش توان تولیدی فولاد بافت افزود: هر چه توان تولیدی ما بیشتر شود و تنوع تولیدی ما افرایش یابد، به‌نفع کشور است. افرایش ظرفیت تولید و تنوع تولیدی باعث رقابتی شدن فضای اقتصاد می‌شود. ایجاد مزیت رقابتی و کاهش انحصار قیمت‌ها را می‌شکند؛ چرا که مصرف‌کننده قدرت انتخاب بهتری خواهد شد.

درخشان درباره اشغالزایی پروژه جدید فولاد بافت گفت: بدون شک افزایش ظرفیت تولیدی در صنعت فولاد، بنگاه‌های ما را فعال‌تر می‌کند و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد. در دل هر اشتغال مستقیمی چند اشتغال غیرمستقیم نهفته است که در نهایت به جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کند و اقتصاد کشور را نجات می‌دهد.

گفتنی است، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت پس از ۳۲ ماه و با حمایت گروه مالی گردشگری به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد