Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@23:48:31 GMT

حباب 800 هزار تومانی قیمت لاستیک کامیون ترکید

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۵۰۲۸۸

حباب 800 هزار تومانی قیمت لاستیک کامیون ترکید

خانبلوکی با بیان اینکه با اجرای طرح فروش لاستیک به کامیونداران با نرخ دولتی، حباب قیمت لاستیک ترکید، تصریح کرد: در حال حاضر به کامیوندارانی که معرفی نامه از انجمن های صنفی حمل و نقل جاده ای دارند، لاستیک با قیمت هر جفت ۲ میلیون به فروش می رسد که سبب شده تا لاستیک خودروهای باری سنگین در بازار آزاد جفتی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش برسد؛ در حالی که تا پیش از آغاز اجرای این طرح، لاستیک کامیون به جفتی ۳ میلیون تومان رسیده بود که نشان می دهد حباب

ایران آنلاین /رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی حمل و نقل بار از کاهش ۸۰۰ هزار تومانی قیمت لاستیک از جفتی ۳ میلیون به ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون تومان در بازار آزاد از زمان اجرای طرح فروش به نرخ دولتی، خبر داد.

محمد خانبلوکی درباره اعتراضات کامیونداران حامل مواد سوختی گفت: طی دو سه روز اخیر کامیون های سوختی در انبار نفت شهرهای شمالی کشور حاضر شده اند تا بنزین را به مخازن منتقل کنند.

وی با بیان اینکه بر خلاف تبلیغاتی که برخی رسانه های معاند انجام می دهند، اعتراضات کامیونداران به طور کامل به اتمام رسیده است، افزود: در حال حاضر برای تأمین بنزین شهرهای شمالی هیچ مشکلی نداریم.

رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی حمل و نقل بار کشور درباره حل مشکلات رانندگان کامیون در زمینه تأمین لاستیک و قطعات یدکی اظهار کرد: در سطح کشور با همکاری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و وزارت صنعت، معدن و تجارت در پایانه های بار، حواله لاستیک توزیع می شود و مشکل تهیه لاستیک تا حدود زیادی برطرف شده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر در پایانه های بار حواله فروش لاستیک به نرخ دولتی به هر کامیونداری معادل حداکثر ۲ جفت لاستیک داده می شود و رانندگان می توانند با استفاده از این حواله ها، به نمایندگی های فروش کارخانه های تولیدکننده مراجعه کرده و لاستیک وسلیه نقلیه خود را دریافت کنند.

این فعال صنفی صنعت حمل و نقل با بیان اینکه کانون سراسری انجمن های صنفی حمل و نقل بار، انجمن های زیرمجموعه خود را از ورود به خرید و فروش لاستیک منع کرده است، یادآور شد: انجمن های صنفی رانندگان موظف هستند صرفا  به کامیونداران معرفی نامه ای مبنی بر اینکه راننده دارای کارت هوشمند سوخت معتبر است، ارائه بدهند تا رانندگان با استفاده از این معرفی نامه به نمایندگی  تولیدکنندگان لاستیک مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: متأسفانه برخی نمایندگی های فروش تولیدکنندگان داخلی لاستیک رفتار مناسبی با رانندگان در توزیع ندارند و همچنان به احتکار لاستیک ها یا عدم ارائه لاستیک در برابر حواله ادامه می دهند که این موارد را به دستگاه های مربوطه در زمینه برخورد با احتکار چه در بخش های دولتی و چه نهادهای نظارتی گوشزد کردیم و قرار است تا پایان این هفته به تخلفات واحدهای صنفی گزارش شده، رسیدگی شود.

خانبلوکی با بیان اینکه با اجرای طرح فروش لاستیک به کامیونداران با نرخ دولتی، حباب قیمت لاستیک ترکید، تصریح کرد: در حال حاضر به کامیوندارانی که معرفی نامه از انجمن های صنفی حمل و نقل جاده ای دارند، لاستیک با قیمت هر جفت ۲ میلیون به فروش می رسد که سبب شده تا لاستیک خودروهای باری سنگین در بازار آزاد جفتی ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش برسد؛ در حالی که تا پیش از آغاز اجرای این طرح، لاستیک کامیون به جفتی ۳ میلیون تومان رسیده بود که نشان می دهد حباب قیمت لاستیک ۸۰۰ هزار تومان کاهش یافته است.

وی ادامه داد: با اجرای طرح فروش لاستیک به نرخ دولتی، بسیاری از اصناف و فروشندگان لاستیک که اقدام به احتکار آن کرده بودند، از بیم آنکه قیمت لاستیک باز هم کمتر شود، انبارها را باز کرده و اقدام به فروش لاستیک ها کرده اند. قبلا فرق بازار آزاد با قیمت مصوب وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کارخانه های تولیدکننده لاستیک خودروهای سنگین، تا یک میلیون تومان بود که این تفاوت به ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان رسیده است. حتی قیمت لاستیک خارجی نیز کاهش یافته و تفاوت قیمت آن با لاستیک داخلی تنها بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان است.

رئیس کانون سراسری انجمن های صنفی حمل و نقل بار در پاسخ به این پرسش که آیا از زمان آغاز فروش لاستیک به نرخ مصوب دولتی، موضوع خرید و فروش حواله هم رونق گرفته است یا خیر؟ گفت: با توجه به اینکه تفاوت قیمت لاستیک دولتی و آزاد به حداقل رسیده، خرید و فروش حواله لاستیک دولتی به صرفه نیست چون سهمیه رانندگان کم است و به هر کامیوندار، حواله حداکثر ۲ جفت لاستیک داده می شود تا بتواند نیاز حداقلی خود را برطرف کند. بنابراین احتمال سفته بازی حواله جات لاستیک در بازار سیاه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در بلندمدت پاسخگو نیست، افزود: در جلسه ای که با نمایندگان دولت و مجلس اخیرا برگزار کردیم، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به پایین بودن میزان تولید داخل در زمینه لاستیک، برای آنکه مجددا شاهد بازگشت قیمت ها به قبل از اجرای این طرح باشیم، باید سریعا دولت موضوع حمایت از واردات لاستیک را در دستور کار قرار دهد.

/مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی

 

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در روز‌هایی که قیمت لاستیک خودرو و سایر لوازم آن روزبه‌روز گران‌تر می‌شود، خرید لاستیک‌های دولتی تنها راهی است که شهروندان می توانند این وسیله ضروری خودرو را تقریباً نصف قیمت بخرند. برای ثبت نام لاستیک دولتی کویر ۴ روش مختلف وجود دارد که ۳ مورد از آنها اینترنتی است و بیشتر فرایند آنها به صورت آنلاین انجام می‌شود. اما شهروند خبرنگار ما مدعی است این شرکت تایرهایی را که اینترنتی خریده است ، تحویل نداده و درخواست رسیدگی دارد.

متن شهروند خبرنگار ما:

شرکت کویر تایر در فروش های اینترنتی تمام وجه تایر را بصورت برخط از مشتری دریافت می کند اما از ارسال تایرها خبری نیست.

امکان خرید لاستیک از طریق سامانه های فروش شرکت های تولید کننده فراهم شده است اما فروش های اینترنتی شرکت کویرتایر با گذشت مدت زمان اعلامی، به دست مشتریان نمی رسد و هیچ یک از شماره های تماس شرکت پاسخگوی مشتریان نیست.

در بخش پیگیری سفارشات بعد از تاخیرهای طولانی، عنوان می شود که مرسوله از طریق تیپاکس ارسال شده است اما کد پیگیری ثبت شده در سایت کویرتایر، در سامانه پیگیری تیپاکس وجود ندارد و شرکت تیپاکس هم اعلام می کند که چنین مرسوله ای را تحویل نگرفته است.

 مشتریان تمام هزینه های خرید و ارسال لاستیک را به حساب کویرتایر واریز کرده اند و هیچ راهی برای پیگیری سفارشات ندارند، روابط عمومی شرکت کویرتایر هم پاسخگوی مشتریان نیست.

دیگر خبرها

  • کاهش قیمت‌ها در بازار طلا طی هفته اخیر
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ حباب سکه روند متوازن نداشت
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید؛ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید