Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - تقوی شوازی، مدیرکل نظارت بر شبکه های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در مورد ‌اخذ مالیات بر ارزش افزوده، به طور مضاعف توسط واحدهای صنفی اظهار داشت: دریافت دوباره مالیات بر ارزش افزوده تخلف است و علیرغم هشدار و اطلاعیه‌های صادره مبنی بر غیرقانونی بودن اخذ مالیات بر ارزش افزوده به طور مضاعف، متأسفانه برخی واحدهای صنفی در راستای کسب سودهای نامشروع، اقدام به اخذ مجدد مالیات در ذیل صورتحساب صادره می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: بر اساس گزارشات واصله، متاسفانه کماکان برخی از تالارهای پذیرایی، سفره‌خانه های سنتی، رستوران‌ها، واحدهای اقامتی و پذیرایی بابت عرضه و فروش برخی از اقلام نظیر انواع نوشیدنی (نوشابه و دلستر) و فرآورده های لبنی (دوغ و ماست) که قبلاً توسط شرکتها و واحدهای تولیدی مالیات بر ارزش افزوده در قیمت نهایی مصرف‌کننده آنها لحاظ گردیده، اقدام به اخذ مجدد مالیات بر ارزش افزوده در ذیل صورتحساب صادره می‌نمایند .

مدیرکل نظارت بر شبکه‌های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت  با استناد به مفاد ماده ۵۷ قانون نظام صنفی و ماده ۲ قانون تعزیرات حکومتی و به واسطه افزایش بهای کالا یا خدمت به زیان خریدار اینگونه اعمال را  از مصادیق بارز تخلف گرانفروشی برشمرد و اضافه کرد: تمامی واحدهای صنفی در راستای اجرای صحیح و بهینه قانون مالیات بر ارزش افزوده و جلوگیری از اخذ مجدد مالیات مذکور در هنگام عرضه کالاهایی که قبلاً مالیات بر ارزش افزوده در قیمت نهایی آنها لحاظ گردیده است مکلف به درج قیمت مصرف‌کننده بدون در نظر گرفتن مالیات مربوطه (حاصل کسر میزان مالیات و عوارض ارزش افزوده مربوطه از قیمت مصرف کننده درج شده بر روی بسته بندی کالا) در فاکتور صادره هستند .

تقوی شوازی در پایان خاطر نشان کرد : این سازمان با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها در راستای وظایف قانونی و نظارتی خویش و بمنظور جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان و سوء استفاده های احتمالی، در صورت مشاهده و یا دریافت گزارشی مبنی بر عدم رعایت موضوع فوق الاشاره از سوی واحدهای صنفی و دریافت هرگونه وجه اضافی از اینگونه اقلام کالایی که ارزش افزوده در قیمت مصرف کننده آنها لحاظ گردیده، با متخلفان وفق قوانین جاری برخورد خواهد نمود.

وی تاکید کرد: مصرف‌کنندگان ضمن مطالبه صورتحساب در زمان استفاده از خدمات واحدهای صنفی مورداشاره، در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۲۴، با سامانه دریافت و رسیدگی به شکایات این سازمان در سراسر کشور اطلاع داده تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد و نتیجه به شاکی اعلام شود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: رستوران مالیات ارزش افزوده پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۵۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیک با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد