Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@17:39:14 GMT

امنیت شغلی دهیاران استان اردبیل تضمین می شود

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۶۵۷۹۵

امنیت شغلی دهیاران استان اردبیل تضمین می شود

اردبیل - ایرنا - معاون امور دهیاری های استانداری اردبیل گفت: زمینه لازم برای تضمین امنیت شغلی دهیاران این استان با راه اندازی سازمان دهیاری فراهم می شود.

به گزارش ایرنا ، مسعود امامی یگانه روز پنجشنبه در همایش مشورتی دهیاران بخش مرکزی خلخال افزود: با تصویب لایحه حمایت و تشکیل سازمان دهیاری استان ها و مصوب هیات دولت در مجلس و اجرایی شدن این قانون دهیاران فعال این استان بصورت کارمند رسمی شده و با امنیت شغلی بالایی مشغول به خدمت در روستاها خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در حال حاضر قانون انتخاب دهیار را بر عهده اعضای شورای اسلامی روستاها گذاشته و این امر موجب شده تا بسیاری از دهیارانی که حتی دارای سوابق بیش از 15 سال نیز هستند توسط شورای جدید کنار گذاشته شده و سوابق شغلی آنها از بین برود.
امامی اظهار داشت: هم اکنون 40 درصد از 575 دهیاری استان دارای ساختمان ملکی بوده و بیشتر دهیاران نیز بصورت پاره وقت در خدمات رسانی در مناطق روستایی فعالیت دارند.
او با بیان اینکه در سال گذشته 480 میلیارد ریال اعتبار به دهیاری های استان اختصاص یافت، افزود: سهم خلخال از این اعتبار 25 میلیارد ریال بود و امسال نیز 2 میلیارد و 600 میلیون ریال به حساب دهیاری های این شهرستان واریز شده است.
به گفته وی ، تا پایان شهریور ماه نیز اعتبارت بند و بودجه بصورت 6 ماهه به حساب دهیاری های استان واریز خواهد شد.
یگانه گفت: با توجه به کمبود ساختمان ملکی دهیاری ها در مناطق روستایی استان و محدودیت اعتباری برای احداث ساختمان برای دهیاری ها ، دهیاران می توانند با دریافت مجوز از شورای برنامه ریزی نسبت به استفاده از ساختمان های بلااستفاده دولتی روستاها اقدام کنند.
وی همچنین از تخصیص یک هزار و 24 میلیارد ریال تسهیلات اعتباری ایجاد اشتغال پایدار روستایی در سال جاری به این استان خبرداد و افزود: این تسهیلات با 6 درصد کارمزد بانکی به متقاضیان راه اندازی طرح های تولیدی اشتغال زا پرداخت می شود.
معاون امور دهیاری های استانداری اردبیل همچنین گفت: از 600 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده از این محل 200 میلیارد ریال به طرح های اشتغال پایدار روستایی خلخال پرداخت شده و یا در مراحل پایانی پرداخت می باشد.
بخشدار مرکزی خلخال نیز در این همایش از فعالیت 40 دهیاری در روستاهای این بخش خبرداد و گفت: 9 دهیاری از مجموع دهیاری های فعال دارای ساختمان ملکی هستند.
پیمان مظفری نظارت بر حسن اجرای طرح های عمرانی ، مدیریت پسماند ، اجرای برنامه های فرهنگی برای مقابله با آسیب های اجتماعی و ایجاد فرصت های شغلی در روستاها را از جمله وظایف دهیاران بخش مرکزی برشمرد.
استان اردبیل با یک میلیون و 248 هزار نفر جمعیت با استان های گیلان، زنجان و آذربایجان شرقی همسایه است.
بر اساس آمارهای موجود از مجموع یک میلیون و 248 هزار و 610 نفر جمعیت استان اردبیل 448 هزار و 554 نفر در یک هزار و 555 روستا سکونت دارند که از این تعداد یک هزار و 24 روستا بالای 20 خانوار هستند.
تاکنون 873 دهیاری در روستاهای بالای 20 خانوار استان راه اندازی شده که 407 هزار و 495 نفر جمعیت روستایی آن را پوشش می دهد.
7119/6018

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي يگانه اردبيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۵۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از پرداخت ۲۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، یاسر عبداللهی‌عابد در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار کرد: در سال گذشته، ۲,۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای ۱۴ هزار متقاضی و ۶۴۴ میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای ۱۱ هزار و ۳۰۰ متقاضی در استان اردبیل پرداخت شد.

وی با تشریح عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات افزود: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار مورد تأکید است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها، تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات، در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

افسانه جهانی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در قانون بودجه تبصره ۱۳ بند «ب» گفت: خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار هستیم.

جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول ۴۰ میلیون تومان، دوم ۸۰ میلیون تومان، سوم ۱۲۰ میلیون تومان، چهارم ۱۵۰ میلیون تومان و پنجم ۲۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

به گزارش ایمنا، در این نشست مدیران بانک‌های استان اردبیل گزارشی را از میزان پرداختی تسهیلات ابلاغی در زمینه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن ارائه کردند.

کد خبر 747465

دیگر خبرها

  • لزوم توجه ویژه مسئولان به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • مسئولان امنیت شغلی کارگران را تامین کنند
  • کارفرمایان زنجانی در ازای به کارگیری معلولان تا ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند
  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • اختصاص یک هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های عمرانی نیر
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • رهبر انقلاب: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است (فیلم)
  • پرداخت ۳۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • مشارکت مردمی تضمین‌کننده امنیت غذایی کشور است