Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدکریم حسینی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در اهواز اظهار داشت: خوزستان ظرفیت های بالایی به لحاظ تنوع جمعیتی دارد و جمعیت استان همیشه توجه و علاقه خاصی به امر ورزش به خصوص ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی دارد.
رییس هیات ورزش های روستایی و عشایری خوزستان به وجود زمین ورزشی در تمامی روستاهای استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه توجه مدیران استان به خصوص استاندار به ورزش روستایی موجب به حرکت درآمدن چرخه ورزش در بین روستائیان شده به گونه ای که ورزشکاران زیادی از همین روستاها به تیم های ملی فراخوانده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به این که قومیت های متعدد در استان با گویش ها و رسومات مختلف نمایانگر همدلی و همراهی اقوام ایرانی در کل کشور است افزود: بازی های بومی و محلی که با بیش از صدها نوع و شکل در جامعه روستایی کشور دایر هستند فرصت مناسبی برای مدیران فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی است تا از این طریق بازی های ورزشی که در گذشته انجام می شد به نسل جوان امروز معرفی شود.
حسینی به وجود بیش از 20 هزار ورزشکار بیمه شده در سطح استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تمامی هیات های ما در حوزه های فوتبال، والیبال، بسکتبال، 2 گل کوچک و ورزش کلاسیک مشغول فعالیت هستند. با توجه به تنوع جغرافیایی استان، همه ساله بازی های بومی و محلی زیادی در نقاط مختلف استان برگزار می کنیم.
وی با بیان این که بازی های بومی و محلی با فرهنگ و سنت های مردم آمیخته شده است افزود: بازی های بومی و محلی سن و سال نمی شناسد و علاقه مندی همه مردم به این بازی ها از ویژگی های منحصر به فرد این نوع ورزش به شمار می رود. خوشبختانه در 27 شهرستان استان، هیات فعال داریم همچنین در 24 شهرستان خانه ورزش روستایی راه اندازی کرده ایم.
رییس هیات ورزش های روستایی و عشایری به برگزاری المپیاد خانه های ورزش روستایی استان در چهار رشته دارت، فوتبال دستی، تنیس روی میز و شطرنج در مهرماه سال جاری اشاره کرد و گفت: هیات ورزشی روستایی و عشایری بر خلاف هیات های دیگر در چندین رشته فعالیت می کند و برای رسیدگی به امورات خود نیازمند یک اداره ورزش روستایی و عشایری است.
وی با بیان این که هیات روستایی و عشایری جایی نیست که بتوان از آن استفاده شخصی کرد گفت: شان و ارزش روستائیان بالاتر از آن است که بخواهم به سود یک جریان فعالیت کنم، بسیاری از روسای هیات های شهرستانی سابقه مدیریتی داشته و بدون هیچ چشم داشتی فعالیت می کنند همچنین برای رسیدن به اهداف خود نیازمند یک نگاه همه جانبه از سوی مسئولان استان هستیم.
حسینی در ادامه به ثبت ملی بازی های بومی و محلی استان در کشور اشاره کرد و گفت: در تلاش هستیم رسم چوب بازی و دستمال بازی قوم بختیاری و یزله قوم عرب استان را قانون مند و به ثبت ملی برسانیم همچنین یک سری مسابقات در این 2 بخش در بین روستاها برگزار کنیم.
وی در پایان گفت: در حال حاضر 25 بازی بومی و محلی به شکل گسترده در روستاها برگزار می شود که بخشی از این بازی ها مختص خوزستان است. در ابتدای سال میزبان مسابقات کشوری هفت سنگ بودیم که سه نفر از بازیکنان استان به عضویت تیم ملی درآمدند.
به گزارش ایرنا شهرها و روستاهای مختلف جهت حفظ روحیه جمعی و ایجاد نشاط و شادی در میان اهالی به برگزاری بازی ها و مسابقات سنتی می پردازند تا فرهنگ شهر خود را از این طریق زنده نگه دارند در این بین استان خوزستان با چهار هزار روستا یکی از استان هایی است که فعالیت گسترده ای در حوزه ورزش روستایی دارد.
9879/6002
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان خوزستان اصحاب رسانه بسکتبال فوتبال والیبال رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۶۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد

غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «‌بخوانیم و بسازیم»، اظهار کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد،‌ هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است،‌ نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیازهای معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش،‌ مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشورها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کارهای مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آنها مفید بود؛ انتظارات خود را با آنها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر
  • جشنواره توانمندی‌های بومی، محلی و ورزشیِ روستاییان در اسلام آباد مغان
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد