Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

مرتضی شکوهی مدیرکل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی پس از تصویب طرح یک فوریتی تشکیل وزارت میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اظهار داشت: «پیش از این کلیات طرح تصویب شده بود و امروز به بررسی جزئیات پرداخته شد، این طرح دارای یک ماده‌واحده و سه تبصره بود که بالاخره جزئیات آن رأی آورد. حالا این طرح به شورای نگهبان خواهد رفت و تا پس از بررسی و اعلام نظر که معمولاً 15 روز طول می‌کشد، به تائید برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به گزارش تسنیم وی ادامه داد: «پیش‌بینی این است که اگر شورای نگهبان به این طرح ایرادی نگیرد، تا یک ماه دیگر وزارتخانه شدن سازمان میراث فرهنگی تعیین تکلیف می‌شود و با تائید شورای نگهبان، این طرح به قانون تبدیل خواهد شد و وزیر سه ماهه معرفی می‌شود.»

شکوهی درباره اینکه پیش از این معاونت گردشگری و سرمایه‌گذاری در سازمان میراث فرهنگی ادغام شده بود و در بررسی جزئیات طرح وزارتخانه شدن نیز آمده که این سازمان نباید تشکیلات خود را توسعه دهد، گفت: «وزارتخانه‌ها در پنج معاونت دیده شده‌اند و به همه دستگاه‌ها ابلاغ شده که معاونت‌های ریاست جمهوری که بیش از پنج معاونت دارند، باید در هم ادغام شوند. قبلاً هم این‌طور بود که باید معاونت سرمایه‌گذاری با گردشگری ادغام شود. اما بند «د» ماده 28 قانون مدیریت خدمات کشوری می‌گوید «کلیه دستگاه‌ها ملزم به داشتن حداکثر پنج معاونت هستند». سازمان میراث فرهنگی نیز باید 5 معاونت داشته باشد.»

مدیرکل امور مجلس سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: «در بند «الف» ماده 29 قانون برنامه ششم توسعه آمده است که «کلیه دستگاه‌ها تا پایان برنامه ششم باید تا 15 درصد کوچک شوند»؛ این دو متن داخل یک واحده آمده که نشان می‌دهد مجلس به دنبال بزرگ شدن بدنه دولت نیست و می‌خواهد در چارچوب قوانین، وزارتخانه داشته باشد و بیشتر هدف نمایندگان مجلس بحث نظارت است. بنابراین سازمان میراث فرهنگی نیاز به بزرگتر شدن ندارد، چون اکنون در تمامی استان‌ها، اداره کل و نمایندگی داردو به نیروی انسانی بیشتری هم نیازی ندارد.»

به گزارش میراث فرهنگی-وی افزود: «دولت یک سال فرصت دارد تا شرح وظایف جدید وزارتخانه گردشگری را ابلاغ کند. همچنین با توجه به اینکه اجازه بزرگتر شدن تشکیلات را ندارد، اما می‌تواند اصلاحات لازم را انجام دهد. قانونگذار دست سازمان میراث فرهنگی را در این باره باز گذاشته است؛ این اصلاحات می‌تواند پس از تعیین وزیر انجام شود.»

شکوهی درباره اینکه مسئولان مختلف در سازمان میراث فرهنگی همیشه از تبدیل این سازمان به وزارتخانه اعلام نارضایتی می‌کردند گفت: «نگرانی در اینجا بود که در مسیر و وزارتخانه شدن سازمان، سه بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از هم تفکیک شوند و یا اینکه خروجی این طرح در مجلس چه خواهد شد.»

وی درباره بررسی بازگشت فرش به معاونت صنایع دستی نیز گفت: جای فرش در حوزه معاونت صنایع دستی است. باید این موضوع بعدها پیگیری شود. فرش برند ما در صنایع دستی است. اخیراً قانونی در مجلس تصویب شده که درباره حمایت از فعالان صنایع دستی است. ما معتقدیم که فرش جدا از صنایع دستی نیست و اگر سیاستگذاری درستی برای صنایع دستی داشته باشیم، باید فرش را هم در این بخش ببینیم. و یا اگر بسته حمایتی برای وجود دارد باید هم برای صنایع دستی باشد و هم برای فرش.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزارتخانه ایران وزیر گردشگری شورای نگهبان صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۶۷۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود