Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@03:10:39 GMT

دخترها از ازدواج میترسند یا پسران؟

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۷۸۶۳۸

کارشناس ارشد مشاوره درباره علل ترس از الزدواج در جوانان و راهکارهای برون رفت از آن توضیحاتی داد. ناطقان: شکوفه اویار حسینی کارشناس ارشد مشاوره خانواده؛ با اشاره به تعریف گاموفوبیا اظهار کرد: گاموفوبیا یا همان ترس از ازدواج، در افرادی دیده می‌شود که عموما دارای برخی خصوصیات مشترک مثل کمبود عزت نفس هستند و در پسران بیشتر دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این افراد، عمیقا نسبت به ازدواج بی‌میل نیستند اما از ترس اضطراب‌گونه‌ای رنج می برند که موجب مختل شدن عملکردشان می شود.

این کارشناس ارشد مشاوره خانواده با اشاره به اینکه علائم فردی که دچار گاموفوبیا است با تمام جوانانی که در مرحله ازدواج، اضطراب را تجربه می‌کنند تفاوت دارد،گفت: فردی که  دچار ترس از ازدواج است،   زمانی که صحبتی از ازدواج می‌شود یا موقعیتی پیش می‌آید ، از برخورد با موضوع اجتناب کرده و پرخاشگری می‌کند یا در بسیاری از مواقع علائم جسمی همچون تپش قلب، سرگیجه، تهوع و غیره را تجربه می‌کند.
وی گفت: این حالات جسمی در دسته‌ی حالات اضطرابی قرار می‌گیرد که اگر به مرحله حاد برسد،  به صورت پرخاشگری یا کناره گیری از موقعیت، خود را نشان می‌دهد.
طلاق یا دعوای شدید والدین می تواند در جوانی موجب ترس از ازدواج  شوداویار حسینی در خصوص اینکه  اکثر  علائم ترس ازدواج، بر اثر تجارب رشدی یا محیطی به جوان داده شده است؛ اظهار کرد: افرادی که دچار ترس از ازدواج هستند، این ترس طبیعی شان با تجربه رشدی یا محیطی پیوند می خورد؛ برای مثال، بچه ای شاهد طلاق یا دعوای شدید و زدوخورد والدینش بوده است ، یا از طرف یک والد مورد آزار جنسی قرار گرفته است ، تمام این  موارد موجب تشدید یا ایجاد  ترس می شود.

تاثیر برنامه های ماهواره در متزلزل کردن کانون خانوادهوی با اشاره به نقش سریال و برنامه‌های ماهواره ای در ایجاد گاموفوبیا بیان کرد: در بسیاری از مواقع مشاهده می‌شود شبکه‌های ماهواره‌ای عامدانه فیلم و محتواهایی را تولید می‌کنند  که این مسئله را به مخاطب القا می‌کند که نیازی نیست به شریک زندگی خود متعهد و صادق باشد و نزدیک ترین  فرد زندگی، می‌تواند خود خواهانه به ما آسیب بزند و کانون خانواده به راحتی از هم بپاشد.

اویار حسینی یکی دیگر از دلایل ترس از ازدواج را ترس از تعهد و مسئولیت پذیری دانست و گفت: این افراد از تصور اینکه بعد از ازدواج، زندگی شخصی، اموال و حقوق قانونی خود را به اشتراک بگذارند احساس واهمه و ناامنی دارند .
وی با اشاره به اینکه داشتن زمینه های آسیب  روانی هم می تواند زمینه ساز ترس از ازدواج شود، گفت: داشتن پایه افسردگی، عزت نفس و اعتماد به نفس پایین، می تواند در مسئله ازدواج شدت پیدا کند و یا دلایل شخصی چون درون گرا بودن و یا ترس از صمیمیت  نیز دخیل است؛ عموما برای این گونه افراد توضیح دادن و شفاف سازی کارهایشان برای دیگری ناراحت کننده است.
ترس از ازدواج کار را به دارودرمانی بکشانداین کارشناس ارشد مشاوره خانواده در پاسخ به این سوال که چه زمانی گاموفوبیا  حاد و مشکل ساز می شود، گفت: زمانی که علائم جسمی یا عملکرد اجتماعی فرد را تحت تاثیر قرار داده و زندگی جوان را ناکارامد کند؛ اگر  طول این ترس ها بیش از 6 ماه باشد، فرد باید به فراخور تشخیص روانشناس ، رفتار درمانی و دارو درمانی را آغاز کند.
وی در پایان گفت: بالا رفتن سن و مشکلات اقتصادی بر گاموفوبیا تاثیر دارد و  اجتناب فرد را  برای برخورد  با ازدواج افزایش می دهد.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: ترس از ازدواج ، برنامه های ماهواره ، طلاق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ترس از ازدواج برنامه های ماهواره طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۷۸۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی آلبوم اسناد در یزد
  • جزئیات تازه از دادگاه پسران معاون اول سابق قوه قضائیه | سهم‌ ۱۴۰ میلیارد تومانی در پرونده ۹۰۰ میلیاردی در قیطریه | قاضی از متهمان خواست فحاشی نکنند!
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • تفاوت طلاق رجعی و بائن چیست؟
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • تیم دو نفره تنیس پسران ایران قهرمان مسابقات سطح یک آسیا شد