Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@19:01:12 GMT

رهایی ازبی‌خوابی با شربتی طبیعی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۸۸۳۰۱

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت آرام‌بخش و نشاط آور را در رفع بی‌خوابی و پریشان حالی موثر دانست. ناطقان: شربت هشت عرق آرام‌بخش (عرق سنبل‌الطیب، اسطوخودوس، گل‌گاو‌زبان، بیدمشک، بابونه، بادرنجبویه، بهارنارنج و گلاب) حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۶ ، سدیم، پتاسیم، فیبر، پروتئین، منگنز، کلسیم، منیزیم، اسید فولیک، سلنیوم، روی، والرین و هورمون سروتونین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برای بررسی خواص شربت هشت عرق آرام‌بخش و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص شربت هشت عرق آرام‌بخش

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص شربت هشت عرق آرام‌بخش اظهار کرد: این شربت بسیار آرام‌بخش و نشاط‌ آور است و نقش موثری در تقویت قلب، اعصاب، رفع بی‌خوابی، پریشان خوابی و دفع سودا از بدن دارد؛ سروتونین موجود در شربت هشت عرق افسردگی، اضطراب و استرس را رفع و شادی و نشاط را در افراد زنده می‌کند.

وی درباره خواص دیگر شربت هشت عرق آرام‌بخش بیان کرد: این شربت برای مبتلایان به کم‌خونی و افرادی که دچار خستگی‌های جسمانی و اختلالات روانی مانند وسواس فکری هستند، بسیار مفید است؛ شربت هشت عرق آرام‌بخش سردرد‌های عصبی، میگرنی و اسپاسم‌های عصبی (گرفتگی‌های عصبی) را برطرف می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شربت هشت عرق آرام‌بخش تاثیر چشمگیری در تسکین درد‌ها و رفع اختلالات قاعدگی دارد؛ این شربت قوای جنسی را هم تقویت می‌کند.


عظمایی تاکید کرد: شربت هشت عرق آرام‌بخش موجب تقویت حافظه می‌شود و از بروز آلزایمر در افراد جلوگیری می‌کند؛ این شربت برای افرادی که دچار پارکینسون، رعشه، لرزش بدن، تشنج، عصبانیت، تندخویی و تپش قلب هستند بسیار مفید است.

وی تصریح کرد: شربت هشت عرق آرام‌بخش نقش موثری در درمان سرفه‌های عصبی و ناشی از حساسیت، برونشیت، زکام و عفونت‌های مجاری تنفسی دارد؛ این شربت به علت داشتن ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: شربت هشت عرق آرام‌بخش نقش موثری در جوان‌سازی، شادابی پوست و مو، تقویت، رویش مجدد و سیاه شدن مو‌ها دارد؛ این شربت درد‌های مفصلی، عضلانی و استخوانی را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: بلا‌هایی که بدخوابی و بی‌خوابی بر سرتان می‌آورد

عظمایی اظهار کرد: شربت هشت عرق آرام‌بخش برای مبتلایان به معده عصبی و زخم معده مفید است؛ این شربت نفخ روده‌ها را هم برطرف می‌کند.
وی بیان کرد: شربت هشت عرق آرام‌بخش خاصیت آنتی‌بیوتیکی دارد بنابراین بدن به ویژه مجاری ادراری را ضدعفونی می‌کند؛ این شربت قند، فشار و چربی خون را هم کنترل می‌کند.

 

خوابی آرام و راحت با شربتی آرام‌بخش/ رهایی از بی‌خوابی با شربتی خواب‌آور و طبیعی
موارد منع مصرف شربت هشت عرق آرام‌بخش

عظمایی درباره موارد منع مصرف شربت هشت عرق آرام‌بخش یادآوری کرد: افرادی که از دارو‌های آرام‌بخش و ضد افسردگی شیمیایی استفاده می‌کنند نباید این شربت را همزمان با دارو‌های خود میل کنند بنابراین باید بین مصرف دارو‌ها و نوشیدن شربت ۲ تا سه ساعت فاصله باشد؛ زنان باردار هم باید از مصرف این شربت خودداری کنند.

 

خوابی آرام و راحت با شربتی آرام‌بخش/ رهایی از بی‌خوابی با شربتی خواب‌آور و طبیعی
مواد لازم برای تهیه ۱۰ لیتر شربت هشت عرق آرام‌بخش برای یک دوره درمانی

عرق سنبل‌الطیب                              یک و نیم لیتر
عرق بیدمشک                                   یک و نیم لیتر
عرق بهارنارنج                                    یک و نیم لیتر
عرق اسطوخودوس                            یک لیتر
عرق بابونه                                          یک لیتر
عرق گل‌گاو‌زبان                                یک لیتر
عرق بادرنجبویه                                 یک لیتر
گلاب                                                  یک لیتر
زعفران                                                یک قاشق چای‌خوری
سرکه سیب                                        نیم لیتر
عسل                                                   یک کیلوگرم منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بی خوابی ، شربتی طبیعی ، وسواس فکری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بی خوابی وسواس فکری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۸۸۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای

زینب اصغریان / کارشناس ارشد علوم سیاسی: خلیج فارس سومین خلیج بزرگ جهان است و بعد از  مکزیکو و خلیج هودسن از نظر وسعت توجهات زیادی را به خود جلب کرده. هرچند این روزها با شنیدن نام خلیج فارس بیشتر به یاد حوادث امنیتی در این منطقه می‌افتیم. تکرار حوادث پر مخاطره در این منطقه و قرار گرفتن آن در امتداد تحولات یمن و خلیج عدن نیز در این برداشت بی‌تأثیر نیست، اما باید گفت که وجوه دیگری مانند نگاه فرهنگی و تاریخی نیز وجود دارد که از آن هم نباید غافل شد.

بدلیل اهمیت استراتژیک این آب‌های نیلگون، و دارا بودن منابع عظیم نفتی در کشورهای عربی همجوار با درج نام مجعول خلیج عربی تلاش می‌کنند آن را در راستای منافع خود مصادره به مطلوب کنند در حالی که تاریخ نشان می‌دهد حتی این واژه در ۳۰۰ سال قبل از میلاد و در دوران هخامنشیان نیز استفاده می‌شده و در کتب تاریخی متعددی نیز موجود است. جمال عبدالناصر نیز اصراری بر استفاده از  واژه جعلی نداشته است و حتی در برخی از نامه های خود از جمله نامه ای به یکی از مقامات بحرینی در سال ۱۹۶۰ از واژه خلیج فارس استفاده کرده است اما آرام آرام در راستای رویکردهای پان عربیستی این واژه تحریف و در بدعتی آشکار توسط عبدالناصر بکار گرفته شد و بعدها توسط سایرین  مورد استفاده قرار گرفت.

عضویت ایران در پیمان سنتو در ۱۹۵۵م و حمایت پهلوی از دکترین آیزنهاور در که در مقابل کنفرانس باندونگ و رویکرد ملی گرایی ناصر ، باعث شد تشدید اختلافات دوکشور به مسائل دیگر از جمله تنگه هرمز و خلیج فارس کشیده شود.

علیرغم اینها نشریات مصری، عربی و انگلیسی هم تا دهه هفتاد عمدتا واژه persian gulf را استفاده می‌کردند اما آرام آرام، واژه جعلی جایگزین آن شد.

با پیروزی انقلاب اسلامی و مخالفت کشورهای غربی و عربی بار دیگر استفاده از واژه خلیج فارس تحت الشعاع قرار گرفت و   تلاش ها برای فشار همه جانبه برای ایران و نادیده گرفتن توانمندی های ژیوپلتیک کشورمان افزایش یافت.

با مراجعه به اسناد تاریخی مانند ابن حوقل، معجم البلدان و کتب عربی دیگر مشاهده می‌کنیم که این خطه همواره به عنوان بحر پارس مطرح بوده است.

در حال حاضر در کنار پیگیری دیپلماتیک و احقاق حق در مجامع بین المللی بصورت جدی می‌بایست  به رویکردهای فرهنگی و تاریخی پرداخت و هویت خلیج همیشه ایرانی را احیا کرد و حتی با ساختن فیلم و کلیپ به زبان های مختلف و با برنامه ریزی گسترده در دیپلماسی فرهنگی، باید نشان داد قبل از بوجود آمدن کیان بسیاری از کشورهای کوچک بندانگشتی منطقه، نام خلیج پارسی همواره بعنوان یک شاهراه مهم و حیاتی در جبین تاریخ می‌درخشیده است.

 نام گذاری این روز  به مناسبت اخراج پرتغالی ها از تنگه هرمز ، روز خلیج فارس در تقویم نیز رویکرد مهم دیگری بود که بر اثبات حقانیت این خلیج همیشه ایرانی اثر جدی دارد.

 اخطار جدی به کشورهایی که خلاف مصالح ملی ما در استفاده از این واژگان حرکت می‌کنند بسیار مهم است. خلیج همیشه فارس خط قرمز ایرانی و هویت ایرانی است و نباید از حدود آن تخطی شود.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • کسانی که زود عصبانی می‌شوند سراغ این دمنوش بروند
  • درمان کسانی که زود عصبانی می‌شوند
  • چگونه آسیب‌های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • رهایی: دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید