Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت اسکانیای سوئد هشدار داد: اعمال تحریم‌های آمریکا می‌تواند کل فروش خودرو‌های سنگین این شرکت را در ایران از بین ببرد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از یورونیوز، هنریک هنریکسون، مدیرعامل شرکت تولیدکننده خودرو‌های سنگین اسکانیای سوئد، یک روز پس از انتشار گزارش کاهش فروش تولیدات این شرکت در ایران گفت: تحریم‌های آمریکا می‌تواندکل فروش خودرو‌های اسکانیا در ایران را تخت تأثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسکانیا که یکی از نخستین شرکت‌های تولیدکننده خودرو‌های سنگین بود که پس از توافق هسته‌ای به ایران بازگشت تمام سفارشات خود از ایران را که نمی‌توانست تا اواسط ماه آگوست تحویل دهد را لغو کرده است.

وی افزود: اطلاعاتی که ما در دست داریم نشان می‌دهد اگر روند روبه پیشرفتی اتفاق نیفتد تمام فروش ما در ایران در نتیجه تحریم‌های آمریکا به خطر خواهد افتاد.

شرکت اسکانیا که در حال حاضر متعلق به شرکت فلوکس واگن آلمان است توانسته یکی از بزرگترین بازار‌های فروش خود را در ایران ایجاد کند.

هندریکسون اعلام کرده است که این شرکت سالانه ۵ تا ۶ هزار خودروی سنگین شامل اتوبوس و کامیون در ایران می‌فروشد که معادل ۵ درصد کل فروش جهانی این شرکت در سال گذشته بوده است.

این اقدام می‌تواند صنعت خودروی ایران را تحت تأثیر قرار دهد چرا که صنعت خودروسازی ایران برخلاف صنعت نفت و نظام بانکی این کشور توانسته بود با خودروسازان رده اول اروپایی پس از توافق هسته‌ای قرارداد ببندند و حجم قابل توجهی سرمایه‌گذاری خارجی جذب کند.

شرکت خودروسازی پژو فرانسه چند هفته پیش فعالیت در ایران را متوقف کرد و شرکت آلمانی دایملر کراسلر آلمان تولیدکننده خودرو‌های بنز نیز گفته است که به دقت شرایط را تحت نظر داشته و سپس درباره ادامه همکاری با ایران تصمیم‌گیری خواهد کرد.

علی‌رغم آنکه دولت‌های اروپا و اتحادیه اروپا تلاش می‌کنند که توافق هسته‌ای با ایران را نجات داده و به شرکت‌های اروپایی تضمین دهند که از آن‌ها در برابر تحریم‌های ثانویه آمریکا حمایت می‌کنند بسیاری از شرکت‌های اروپایی در حال ترک ایران از ترس تحریم‌های احتمالی آمریکا هستند.

در سال ۲۰۱۷ اسکانیا ۱۳درصد از ۱۰۹ هزار ۴۱۵ خودروی تولیدی خود را در آمریکا به فروش رسانده است.

اسکانیا خودرو‌های صادراتی به ایران را در کارخانه‌های خود در آمریکای لاتین و اروپا تولید کرده و سپس از طریق شرکای داخلی در بازار ایران عرضه می‌کند.

هندریکسون گفت: این شرکت همچنین به دنبال تسریع نقل و انتقال پول با ایران است چرا که احتمالاً از ماه نوامبر امکان این مسئله بسته خواهد شد.

هندریکسون همچنین گفت: این شرکت در تلاش است تا با یک طرح احتمالی به تأمین قطعات مورد نیاز خودرو‌های اسکانیا در ایران ادامه دهد تا این خودرو‌ها در ایران با مشکل در فعالیت خود مواجه نشوند، اما هنوز هیچ اتفاقی در این زمینه نیفتاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تحریم های آمریکا علیه ایران خودروهای سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۹۹۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 848875 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم فلسطین

دیگر خبرها

  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران