Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-02@04:19:13 GMT

کاهش آسیب های اجتماعی در گرو همکاری دانشگاه و صداوسیما

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۰۱۳۱۶

کاهش آسیب های اجتماعی در گرو همکاری دانشگاه و صداوسیما

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی مطرح کرد: همکاری دانشگاه و صداوسیما می‌تواند از آسیب‌های اجتماعی بکاهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه محقق اردبیلی، عزیز حبیبی در نشست هم‌اندیشی با مدیر کل و معاونان صداوسیما مرکز اردبیل اظهار کرد: همانطوریکه امام خمینی(ره) صداوسیما را یک دانشگاه معرفی کرده‌اند، ما نیز به عنوان دانشگاه مادر استان آماده‌ایم تا با صداوسیما همکاری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه معرفی دانشگاه و رشته‌های موجود می‌تواند بار اقتصادی را از دوش خانواده‌ها بکاهد، تصریح کرد: صداوسیما می‌تواند با معرفی دانشگاه به خانواده‌ها کار بسیار مهمی در این زمینه انجام دهد.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با تاکید بر اینکه دانشگاه می‌تواند در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری داشته باشد، گفت: حضور استادان در برنامه‌های مختلف صداوسیما می‌تواند در این زمینه نیز راهگشا باشد.

وی اضافه کرد: زمینه‌های همکاری دانشگاه و صداوسیما بسیار گسترده است که امید می‌رود این نشست‌ها ادامه یافته و ثمرات بسیاری برای هر دو مجموعه داشته باشد.

حبیبی با اشاره به اینکه دانشگاه محقق اردبیلی دارای 376 نفر عضو هیات علمی است، افزود: 30 نفر از این تعداد دارای مرتبه علمی استاد تمام، 118 نفر دانشیار، 202 نفر استادیار و 26 نفر مربی هستند.

به گفته رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، این دانشگاه دارای 228 رشته تحصیلی شامل 72 رشته کارشناسی، 97 رشته کارشناسی ارشد و 59 رشته دکتری است.

در ادامه نشست، حجت الاسلام عبدالله حسینی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه صداوسیما نقش بی بدیل و بسیار مهمی در جامعه دارد، گفت: فرهنگ سازی خانوادگی، اجتماعی، آموزشی و هنر از صداوسیما نشات می‌گیرد.

وی افزود: رسانه بخشی از زندگی است و نمی‌توان بدون آن زندگی کرد.

وی با بیان اینکه در دانشگاه برنامه‌های مختلفی اجرا می‌شود، تصریح کرد: سال گذشته بیش از هزار و 100 برنامه فرهنگی در دانشگاه اجرا شده که در نوع خود حرکت بزرگی است اما در اجتماع بازتاب خاصی نداشته است و صداوسیما باید بیشتر به این برنامه‌ها بپردازد.

حسنی با اشاره به اینکه صداوسیما نوعا برنامه‌های کلان دانشگاه را در بازه زمانی کوتاه پوشش می‌دهد، اضافه کرد: صداوسیما و دانشگاه باید بیشتر به هم کمک کنند تا سطح برنامه ارتقا یابد.

رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل ادامه داد: افراد موفق دانشگاهی به صورت مناسب از سوی صداوسیما معرفی نشده‌اند و باید به این افراد ارزش داده و آنها را به مردم جامعه معرفی کند.

حسنی با اشاره به اینکه انتظار داریم عملکرد دانشگاه به صورت مناسب از طریق صداوسیما معرفی شود، اظهار کرد: ظرفیت بزرگی در دانشگاه وجود دارد که صداوسیما می‌تواند در برنامه‌های مختلفش از این ظرفیت‌ها بهره بگیرد.

در ادامه علی ملااحمدی مدیر کل صداوسیما مرکز استان اردبیل با بیان اینکه جنگ تمام عیار علیه جمهوری اسلامی ایران راه انداخته اند، تصریح کرد: استکبار جهانی به دنبال این است که اعتماد مردم ایران به نظام جمهوری اسلامی را از بین برد زیرا دشمنان نظام و انقلاب پی برده‌اند که با جنگ نمی‌توانند به ایران ضربه وارد کنند.

وی با اشاره به اینکه باید نقش گروه‌های مرجع در جامعه پررنگ شود، ادامه داد: تاثیرگذاری گروه‌های مرجع در جامعه باید بیش از پیش بیشتر شود و ما دنبال این هستیم که این گروه‌ها را بیشتر معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه اخبار دانشگاه را رد نمی‌کنیم زیرا دانشگاه نقش مرجع دارد، اضافه کرد: ما تنوع موضوعی خیلی زیادی داریم که در این برنامه‌ها می‌توانیم با دانشگاه همکاری بیشتری داشته باشیم.

ملااحمدی با بیان اینکه حضور در دانشگاه یک نعمت است، افزود: قدم گذاشتن در محیط علمی برای ما افتخار است؛ چراکه علم جایگاه رفیع و مقدسی دارد.

وی تاکید کرد: سمت و سوی ما این است که از ظرفیت دانشگاه بهره‌مند شویم.

انتهای پیام/4040

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۱۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی با اشاره به تأثیرگذاری پررنگ بانوان در جامعه، گفت: بانوان باید در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی پررنگی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، حسن ناهیدی امروز _ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده اظهار کرد: ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی در جامعه ضروری است و بدون این امر نمی توان مشکلات را حل کرد.

وی افزود: نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمی هستیم تا با هماهنگی بین دستگاه ها اجرایی شود.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: هر چقدر ریشه یابی و شناخت آسیب ها بهتر انجام شود، درمان و پیشگیری بهتری صورت می گیرد.

ناهیدی با اشاره به نقش سلامت اجتماعی در زندگی افراد و تاثیر آن بر کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: در این راستا برنامه محور بودن از ضروریات است و در پیشگیری از اختلال و آسیب ها موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار باشد و اولویت‌بندی آسیب. ها و ارائه راهکار برای کاهش آسیب مورد توجه قرار بگیرد.

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی نقش آفرینی بانوان استان در تمام عرصه ها و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی را مهم خواند و افزود: در حوزه بانوان ظرفیت و فرصت های خوبی وجود دارد و در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نیز نقش بانوان موثر است.

کد خبر 749521

دیگر خبرها

  • جبلی: کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب باید انجام شود
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کارهای بیشتری در موضوع عفاف و حجاب باید انجام شود
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند