Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون با تلاش‌های همه نیرو‌ها آثاری از بیماری واگیردار در مناطق‌زلزله‌زده نداشتیم، گفت: اردو‌های زیارتی سیاحتی در طول تابستان برای دانش آموزان مناطق زلزله‌زده برگزار خواهیم کرد. محمدابراهیم الهی‌تبار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به اقدامات بهداشتی انجام شده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه اظهار داشت: در مناطق زلزله‌زده  برای جلوگیری از «سالک»، «وبا» و سایر بیماری‌های دیگر، تمهیدات بسیاری اندیشیده و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: با آموزش‌هایی که به مردم داده شد - در مزارع، محیط‌‌های روستایی و شهری، علیرغم شرایط خاص منطقه و با گرمی هوا و بعضا نبود زیرساخت‌ها، جاری شدن روان آب‌های ناشی از شیر‌های برداشت عمومی که برای مردم در مناطق مختلف تعبیه شده بود -  مشکل شیوع بیماری های واگیردار در مناطق زلزله زده نداشتیم.    معاون استاندار کرمانشاه گفت: چیزی در حدود ۹۰۰ کیلومتر مربع، وسعت زلزله بوده‌ است و چیزی در حدود همین وسعت، مورد سمپاشی قرار گرفت که این سم پاشی در همین ماه اخیر (مردادماه) نیز تمدید خواهد شد.
الهی‌تبار با بیان اینکه سم پاشی در مراکز پرورش دام، مزارع کشاورزی، محیط‌‌های روستایی و شهری انجام شد، افزود: اکثر نخاله‌ها با شرایطی که محیط زیست اعلام کرده بود، به‌صورت چارچوب‌دار جمع آوری و دپو شد. وقتی طبق آمار مقایسه می‌‌کنیم، سال گذشته تقریبا تا آخر تیرماه ۵۶ نفر دچار بیماری سالک شده بودند که امسال این آمار به تعداد ۷ نفر رسیده است، یعنی واقعا شرایط بهداشتی منطقه به مراتب بهتر از قبل از زلزله است.
وی عنوان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مردم نهاد در ایجاد شرایط سالم و بهداشتی در مناطق زلزله زده سهیم بودند. آموزش‌هایی هم که داده شد و همراهی مردم در بحث جمع آوری زباله، مسائل زیست محیطی، بهداشت فردی و جمعی باعث شد وضعیت بهداشتی در مناطق زلزله زده کرمانشاه کنترل شود.

معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون با تلاش‌های همه نیرو‌ها  آثاری از بیماری واگیردار در مناطق‌زلزله زده نداشتیم، گفت: اردو‌های زیارتی سیاحتی در طول تابستان برای دانش آموزان مناطق زلزله‌زده برگزار خواهیم کرد.    انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد ابراهیم الهی تبار زلزله کرمانشاه مناطق زلزله زده محیط های روستایی سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۰۶۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تابستان داغی خواهیم داشت
  • نخستین همایش هوش مصنوعی در برخوار برگزار شد
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • یادواره شهدای دانش آموز در یزد