Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - وزیر راه و شهرسازی از ورود پنج میلیون یورو قطعات یدکی هواپیما اعم از ساخت آمریکا و اروپا همراه با ورود هواپیماهای جدید ای تی آر به کشور خبر داد که بهره برداری بهینه از آنها را به دنبال دارد.

«عباس آخوندی» روز یکشنبه پس از ورود پنج فروند هواپیمای جدید ای تی آر به کشور در جمع خبرنگاران افزود: اتفاق بزرگ امروز، گامی مثبت از سوی اتحادیه اروپا در ایفای تعهدات خود نسبت به ایران بود که با همکاری تیم فنی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما)، بانک مرکزی، وزارت امور خارجه و سایر نیروهای دست اندر کار به ثمر نشست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته این مقام مسئول، پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام، طی گفت وگوهای مستمر با اروپایی ها و با وجود همه دشواری ها، این قرارداد به نتیجه رسید و امیدواریم در آینده نیز این همکاری ها تداوم داشته باشد تا فضای مثبتی در سطح بین الملل شاهد باشیم.

آخوندی تاکید کرد: موفقیت حاصل شده نشان داد اگر تعامل سازنده با جهان داشته باشیم، حتی می توان آمریکا را منزوی کرد؛ موضوعی که امروز و با این حرکت به منصه ظهور رسید.

این عضو دولت دوازدهم یادآور شد: توسعه مناطق، دلیل اصلی تاکید ما بر واردات هواپیماهای کوچک جدید به کشور بود.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: امروز بیشتر هواپیماهای کشور در تهران، مراکز استان ها و همچنین مقاصد بین المللی پرواز می کنند، در حالی که اگر فرودگاه های کوچک و منطقه ای را فعال کنیم، می توانیم به مناطق دوردست نیز پرواز داشته باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد بتوان شبکه پروازی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) را به همه مناطق ایران توسعه داد تا به رشد و توسعه و جلب سرمایه در این مناطق بینجامد.

به گزارش ایرنا، پس از اجرای توافق برجام در دی ماه 1394، ایران توانست پس از رفع تحریم های آمریکا در زمینه خرید هواپیماهای تجاری و مسافری، سه قرارداد خرید هواپیما با شرکت های بوئینگ، ایرباس و ای تی آر در مجموع به میزان 200 فروند هواپیمای جدید را منعقد کند که سهم شرکت ایتالیایی ای تی آر، 20 هواپیما بود.

در 2.5 سال گذشته هشت فروند از این هواپیماهای سبک تحویل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران شده بود.

پنج فروند هواپیمای جدید خریداری شده از شرکت ای تی آر (ATR)، امروز (یکشنبه) وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد.

به گفته فرزانه شرفبافی مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، اقدامات تحویل سه فروند هواپیمای باقی مانده «ای تی آر» در دست انجام است و پس از کسب مجوزهای لازم از شرکت سازنده اقدام می شود.

مدل این هواپیماهای خریداری شده ATR72-600 است که برای نخستین بار در سال 2010 میلادی وارد ناوگان هوایی جهان شد؛ این هواپیما منطبق با آخرین فناوری و جدیدترین سیستم های رفاهی و ایمنی در صنعت هواپیمایی جهان است.

مدل سفارشی ایران ایر قادر است 70 نفر را تا مسافت یک هزار و 528 کیلومتر جا به جا کند و به دلیل استفاده از موتورهای ملخی بسیار کم مصرف، ایمن و پیشرفته بوده و هزینه های عملیاتی آن به شدت پایین و مقرون به صرفه است.

این هواپیما قادر است در همه شرایط جوی پرواز کند و به دلیل مجهز بودن کابین خلبان به نمایشگرهای بسیار پیشرفته، امکان فرود در سخت ترین شرایط جوی را نیز دارد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ای تی آر قطعات یدکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • آتش‌سوزی گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • هزار و ۵۰۰ نفر عازم سرزمین وحی شدند
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • امروز آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسۀ کنکور
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک