Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رتبه چهارم گروه علوم انسانی کنکور سراسری ۹۷ با اشاره به اینکه نظم و انسجام در درس خواندن عامل موفقیت وی در کسب این رتبه بوده است گفت: با توجه به تست‌هایی که می زدم فکر می‌کردم  رتبه ۱۵ یا ۱۶ را کسب کنم. ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۴ استانها کاشان نظرات

فرنوش فخار در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در کاشان ،  نظم و انسجام در درس خواندن را عامل موفقیت خود در کسب  رتبه چهارم کنگور علوم انسانی دانست و  اظهار داشت:  برای کنکور روزی 6الی 10 ساعت به صورت مداوم  درس می‌خواندم  و هدفم  رسیدن به جایگاه والایی در رسیدن به مداج علمی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رتبه چهارم گروه علوم انسانی کنکور سراسری 97 درباره ارتباط با فضای مجازی نیز گفت: به طور کلی خودم را حبس نکرده بودم  و روزی دو بار موقع ناهار و یک تایم کوچک به بررسی شبکه های مجازی اختصاص داده بودم تا از دنیای اطرافم  آگاه باشم.

این دانش آموز دبیرستان معارف کاشان گفت: با توجه به تست‌هایی که می زدم فکر می‌کردم  رتبه 15 یا 16  را کسب کنم اما با توجه به اینکه پاسخ تست‌ها را بهتر از تصوری که داشتم، زدم رتبه ام  تک رقمی شد. 

وی افزود: من تمام تلاش خود راکردم و می‌دانستم که قدرت اراده قدرتی قوی بوده و به هر چه بخواهی  و تلاش کنی می رسی

فخار  تصریح کرد: از آنجایی که به وکالت علاقمند بودم وارد رشته علوم انسانی شدم و در رشته حقوق قضایی ادامه تحصیل خواهم داد.

وی در توصیه به  هم سن وسال های خود گفت:  از کنکور نترسید و  از هیچ تلاشی دریغ نکنید و روز به روز  برای بهتر شدن تلاش کنید.

این رتبه برتر کنکور سراسری در پایان گفت: از مادرم که  منزل  را به مکانی  آرام برای درس خواندن و تمرکز  بیشتر تبدیل کرد و پدرم که با مهربانی و صبوری  مرا تشویق  به رسیدن به هدفم  می کرد و  از معلمان، و مدیر مدرسه و مشاور تحصیلی ام  تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/ ع

R7845/P1494/S6,1369/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۱۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلیل عمادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد در نشست هم‌اندیشی این دانشگاه با مسئولان و مدیران دوره متوسطه آموزش و پرورش شهرستان برخوار گفت: فرآیند‌های صحیح استعدادیابی در دوران مدرسه، منجر به شکوفا شدن استعداد‌های نسل جوان در دانشگاه خواهد شد.

وی عنوان کرد: هدایت درست و استعدادیابی‌های اصولی دانش‌آموزان در پایه‌های تحصیلی مدارس، این امکان را به دانش‌آموز خواهد داد تا بر اساس علاقه‌مندی‌ها و استعداد‌های خود بهترین تصمیم را در انتخاب رشته و ورود به دانشگاه داشته باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت‌آباد خاطرنشان کرد: این دانشگاه با وجود زیرساخت‌های بسیار مناسب آموزشی و پژوهشی و همینطور وجود هسته‌های فناور مرکز رشد، ظرفیت بسیار خوبی برای جویندگان علم، دانش و پژوهش به‌خصوص داوطلبین شهرستان برخوار است.

عمادی با تشریح طرح پویش افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد طرح پویش شرایط بسیار مناسبی را برای دانشجویان فراهم کرده تا با ورود به دانشگاه آزاد و استفاده از این طرح، علاوه بر رها شدن از دغدغه شهریه، مهارت‌های عملی مورد نیاز رشته خود را نیز فرا گرفته و برای ورود به عرصه اشتغال آماده شود.

وی تبیین کرد: امسال شاهد هستیم شیب داوطلبین ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بسیار زیاد شده و این تهدیدی برای کشور است، چراکه این موضوع بیانگر کمبود مهندس و تکنیسین در آینده خواهد بود و نیاز است مسئولان توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

به گزارش آنا، در پایان این نشست مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهرستان برخوار از قسمت‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد بازدید و از نزدیک با امکانات این دانشگاه بیش از پیش آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • «پدیده کنکور ۱۴۰۲» و پدرش جان باختند
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز مونوکسید کربن جان باخت‌
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان باخت
  • نخبه کنکور انسانی بر اثر مسمومیت گاز منوکسید کربن جان باخت‌
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است