Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از توزیع پوستر مسابقه خاطره نویسی زنان ایثارگر کُرد با محوریت خاطرات زنان رزمنده و ایثارگر کردستان در بین ادارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های تابعه و مراکز فرهنگی استان خبر داد.

کورش احمدی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در سنندج اظهار کرد: مسابقه خاطره‌نویسی زنان ایثارگر کُرد با محوریت «خاطرات زنان رزمنده و ایثارگر کردستان» و با هدف جمع‌آوری خاطرات زنان رزمنده و ایثارگر، خاطرات ستاد پشتیبانی جبهه‌ها (ارسال کمک‌های مردمی)، خاطرات همسران، فرزندان و خواهران شهدا، رزمندگان و ایثارگان، خاطرات زنان آزاده و اسراء، خاطرات بمباران شهر‌ها و روستا‌های استان، خاطرات زنان شهیده استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه این مسابقه به همت بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان برگزار می شود، عنوان کرد: پوستر مسابقه خاطره نویسی زنان ایثارگر کُرد در بین ادارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان های تابعه و مراکز فرهنگی استان توزیع شد.

 

رئیس روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه محدودیتی در تعداد ارسال آثار وجود ندارد، افزود: ذکر تاریخ و مکان وقوع نیز لازم است و خاطرات چنانچه در کتابی یا و یا نشریه ای تایپ شده است حتما ذکر شود.

 

احمدی، اخرین مهلت ارسال آثار را 20 شهریور امسال اعلام و اذعان کرد: فایل ارسال شده باید به صورت word و خوانا باشد و ارسال کنندگان مشخصات لازم و ارائه تلفن تماس را حتما ذکر کنند.


وی خاطر نشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به نشانی سنندج، خیابان امام خمینی (ره)، - باشگاه سابق افسران، اداره کل حفظ آثار و بنیاد نشر ارزش های دفاع مقدس، دایره نشر آثار و ارزش های مشارکت زنان در دفاع مقدس با شماره تلفن 33178461 کد پستی 46737 - 66136 تلفکس: 33169260 و Emailzananisargar1397kurdestan @gmail.com ارسال کنند.

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس تحریم علی لاریجانی کنکور۹۷ حج خراسان جنوبی ارز سبک زندگی منتظرانه مذاکره با آمریکا کنسرت خیابانی توزیع پوستر مسابقه خاطره نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۹۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان

رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان گفت: از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (۲۳ آبان۱۴۰۲) تا کنون ۲۴ هزار و ۱۰۷ نوآموز کردستانی بدو ورود به دبستان اقدام به نوبت‌گیری کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، طالب محمدی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به سنجش نوآموزان اظهار داشت:از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت و آمادگی تحصیلی (23 آبان1402) تاکنون 24 هزار و 107 نوآموز بدو ورود به دبستان در استان اقدام به نوبت‌گیری کرده که از این تعداد 23 هزار و 604 نوآموز ارزیابی شدند.

وی سازمان آموزش و پرورش استثنایی را متولی و مجری اجرای برنامه سنجش دانست و افزود: 20 پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی ومداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: اولیاء می‌توانند تا اواخر اردیبهشت ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://my.medu.ir نسبت به ثبت‌نام نوآموزان در پایگاه های سنجش محل زندگی خود اقدام کنند.

وی گفت: تعرفه عادی سنجش 600 هزار ریال و تعرفه عشایر، افاغنه و دانش‌آموزان بی‌بضاعت رایگان (از طریق شناسایی کد ملی واتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها) و پرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.

محمدی عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال بیش از 30هزار نوآموز چهار و پنج ساله با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند. استفاده از مراکز جامع سنجش به عنوان پایگاه سنجش، بهره‌گیری از نیروهای توانمند این مراکز، تغییر نوع و درجه پایگاه‌ها و اجرای برنامه سنجش در طول سال تحصیلی چهار ویژگی سنجش با رویکرد جدید است.

وی هدف برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی واجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی وتوان بخشی جهت انجام برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب وجایدهی درست آنان برشمرد.

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان کردستان ادامه داد: این اطلاعات و خصوصیات با هدف برنامه‌ریزی آموزشی و درسی مناسب متناسب با توانمندی و نیازهای نوآموزان، جایدهی مناسب، جلوگیری از هدررفت سرمایه‌های مادی و معنوی کشور، ارتقای وضعیت و حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین‌المللی، بهره‌برداری‌های مدیریتی و مداخلات بهنگام آموزشی و توانبخشی در اختیار متولیان آموزش وپرورش قرار می‌گیرد.

محمدی یادآور شد: یکی از گلوگاه‌های بسیار بنیادین در کیفیت بخشی نظام آموزشی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی وآمادگی تحصیلی نوآموزان است.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد
  • نخستین مسابقه «روایت‌نویسی نمایشگاه کتاب» برگزار می‌شود
  • نکو به دنبال تجدید یک خاطره شیرین!
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد