Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در نشست خبری امروز خود درباره آمار خبرگزاری ها و مطبوعات کشور گفت: ما در کل حدود 9 هزار و سیصد رسانه مجوز‌دار داریم که از این میان دو هزار و سیصد مورد خبرگزاری و پایگاه خبری و هفت هزار عنوان رسانه مکتوب هستند. تعداد خبرگزاری های ما با خبرگزاری ها‌ی اروپا برابری می‌کند و از هفت هزار رسانه مکتوب، سه هزار و هشتصد روزنامه فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: ٣٥٠ نشریه ورزشی و ٧٥ نشریه کودک و نوجوان، ده عنوان رسانه‌ ویژه معلولان، 100 عنوان نشریه هنری و سینمایی و 90  عنوان خانواده و سرگرمی و 12 عنوان نشریه برای اقلیت های مذهبی هستند.
 
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی درباره بیمه خبرنگاران گفت: با همکاری صندوق هنر ٣٠٠٠ سهمیه برای بیمه پایه و ٣٠٠٠ بیمه تکمیلی از این در نظر گرفتیم. با یکی از بانک ها توافقاتی صورت گرفته است و وام‌هایی با رقم‌های 20 تا 30 میلیون برای خبرنگاران تخصیص داده می شود که به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد. همچنین برای پیگیری موضوعات بیمه‌ای خبرنگاران نماینده‌ای را در معاونت مطبوعاتی تعیین کردیم که به صورت تمام وقت در خصوص بیمه به خبرنگاران مشاوره دهد. ارائه اینترنت بدون فیلتر هم چند وقتی برای خبرنگاران در حال انجام است. یکی دیگر از کارهایی که در این مدت انجام دادیم ساده سازی صدور کارت خبرنگاری است؛ یعنی هر کسی به سرعت می‌تواند کارت خبرنگاری بگیرد.
 
دربندی گفت: مذاکراتی با دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته که تمام خبرنگاران فعلا در استان تهران یک آزمایش کامل به صورت رایگان انجام دهند. ما پیش‌بینی می‌کنیم آماری که از این آزمایش ها به دست ما می‌رسد نشان دهد که خبرنگاری جزو مشاغل سخت محسوب می‌شود. همچنین برنامه‌ای هم برای ساماندهی پرداخت یارانه‌ها تهیه‌ کرده‌ایم که در این شیوه نامه توجه ویژه‌ای به نشریات استان‌های محروم خواهد شد. بر اساس این شیوه‌نامه به آن‌ها دو نوبت یارانه خواهیم داد؛ این تغییر نیز بیشتر به خاطر گرانی کاغذ است.
 
مدیر داخلی معاونت مطبوعاتی ارشاد اظهار کرد: یکی دیگر از برنامه‌های حوزه معاونت مطبوعاتی تسهیل صدور مجوز روزنامه‌هایی است که می‌خواهند پایگاه خبری یا سایتی طراحی کنند.
 
وی با اشاره به مسئله کاغذ بیان کرد: موضوع کاغذ یک مسئله جهانی است در واقع به علت حفظ محیط زیست کشورها حق بریدن چوب برای کاغذ ندارند و گرانی کاغذ مربوط به کل جهان است؛ اما در ایران هم علاوه بر محدودیت محیط زیستی بالا رفتن ارز روی گرانی کاغذ تأثیر گذاشته است. به همین خاطر کار‌گروهی برای حل موضوع کاغذ تشکیل شده که در حال بررسی موارد مختلف است؛ به عنوان مثال قرار شده 35 هزار تن کاغذی که در گمرکات است، با سرعت بالاتری وارد بازار شود.
 
دربندی خاطرنشان کرد: برخی وارد‌کننده‌های کاغذ مؤسسات روزنامه‌ای هستند که قرار شده تحت نظر معاونت مطبوعاتی کاغذ‌هایشان را وارد بازار نکنند و برای خود استفاده کنند؛ اما چنانچه کاغذی اضافه داشتند با هماهنگی ما به روزنامه‌های دیگر می دهند.
 
وی در پایان گفت: یکی دیگر از کارهایی که ما در معاونت مطبوعاتی انجام داده‌ایم توجه ویژه به ارباب رجوع و تسهیل کار آن‌هاست. در واقع هر مراجعه‌کننده‌ای به راحتی می‌تواند با مسئولان این معاونت وقت ملاقات بگیرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خبرنگاران مدیرکل مطبوعات خبرگزاری های داخلی وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات

به گزارش پارس نیوز ، حمید جوانی در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه امروز شورای شهر تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک گفت: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهار راه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می شود.

شهردار منطقه ۳ تهران در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز  مطالعات نهایی نشده است. جلسه ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران را داشته است،  ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است. کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می شود یا خیر؟ اظهار کرد: اگر امسال مطالعات و زیرساخت ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی عصر این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیر گذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • صد و شصت و چهارمین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • «کاغذ شطرنجی» بهروز افخمی پروانه ساخت گرفت
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • صد و شصت و دومین کاغذ خبر ایسکانیوز منتشر شد
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • «جایزه روزبه» به منتخبان مسابقه پارس آرا اعطا می‌شود
  • میدان ونک سه طبقه می شود + جزئیات