Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان‌ گفت:‌ ۱۱۰ هزار دانش‌آموز گیلانی در هزار و ۲۰۰ مدرسه و کانون از برنامه‌های اوقات فراغت تابستانه بهره‌مند شدند. ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۰ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ نادر جهان آرای ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با تمهیدات ویژه آموزش و پرورش گیلان امسال حدود 110 هزار دانش‌آموز گیلانی در هزار و 200 مدرسه و کانون از برنامه‌های ویژه غنی‌سازی اوقات فراغت تابستان بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌مدیرکل آموزش و پرورش گیلان عنوان کرد‌:‌ طرح غنی‌سازی اوقات فراغت و برگزاری انواع کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی،‌ ورزشی و پرورشی از رسالت‌های اصلی نهاد آموزش و پرورش بوده که هر ساله با اتمام دوره کاری مدارس در خرداد ماه به انجام آن اقدام می‌شود.

جهان آرای خاطرنشان کرد:‌ با توجه به پراکندگی و گسترش جغرافیایی گیلان،‌ اداره کل آموزش و پرورش استان برای برقراری عدالت لازمه و تعادل در نحوه خدمات رسانی و فراهم آوردن امکانات علاوه بر نقاط شهری نگاه بسیار ویژه‌ای نیز به مناطق محروم روستایی دارد.

وی ابراز داشت:‌ بیشتر مدارسی که طرح‌های تابستانی در آن‌ها به اجرا در می‌آید در نقاط شهری واقع شده‌اند اما تمهیداتی جهت استفاده بهینه از فضای مدارس غیرقابل استفاده و یا مراکز شبانه‌روزی در روستاها اتخاذ شده تا برنامه‌های تفریحی ورزشی در این واحدها به دانش‌آموزان ارائه شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان بیان داشت:‌ این نهاد مهم فرهنگی و تربیتی قبل از به پایان رسیدن سال تحصیلی برنامه‌ها و رئوس‌ کاری خود در زمینه نحوه غنی‌سازی اوقات فراغت و نوع برنامه‌ها و کلاس‌ها را مطابق با خواسته و سلایق مختلف دانش‌آموزان تعیین و سپس اجرایی می‌کند.

جهان آرای کسب مهارت را برای دانش‌آموزان ضروری خواند و گفت:‌ کسب انواع مهارت‌های شغلی و حرفه‌ای در حوزه‌های مختلف جهت درآمدزایی و اشتغال از جمله موضوعاتی است که آموزش و پرورش در سطح ملی و استانی درصدد دستیابی به آن و تحقق اهداف مورد نظر در این مسیر است.

وی از وجود 34 منطقه و ناحیه و شهرستان در گیلان سخن گفت و ابراز داشت:‌ اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان تمام سعی خود را بر این موضوع استوار کرده است که خدمات آموزشی،‌ ورزشی و تفریحی در سطح تمام کانون‌های فعال تابستانه برای دانش‌آموزان فراهم شود.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان زمان شروع کلاس‌های غنی‌سازی اوقات فراغت را نیمه نخست تیر اعلام کرد و افزود:‌ دانش‌آموزان دختر و پسر در مدت حدوداً هشت هفته با ثبت‌ نام و حضور در کلاس‌های مورد علاقه خود در کانون‌ها به کسب انواع مهارت‌های لازم اقدام می‌کنند.

جهان آرای در مورد نحوه تأمین اعتبار برای برنامه‌های غنی‌سازی اوقات فراغت تصریح کرد:‌ بخشی از این هزینه‌ها از محل اعتبارات ملی و استانی تأمین می‌شود اما برای فراهم کردن زمینه مشارکت بیشتر اولیاء دانش‌آموزان در امور آموزشی و فرهنگی به همیاری آنان نیز نیازمندیم.

وی کمک و مشارکت خیران ر‌ا در برگزاری کلاس‌های غنی‌سازی اوقات فراغت مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: بسیاری از مراکز و کانون‌های ما در روستاها و مناطق کمتر برخوردار استان قرار دارند که برای تأمین مخارج و هزینه‌های خود در امور فرهنگی به کمک خیران نیازمند هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به این مسئله که یک چهارم دانش‌آموزان گیلانی روستایی هستند افزود:‌ با توجه به فراهم نبودن امکانات جانبی در روستاها سعی داریم برای برگزاری برنامه‌های اوقات فراغت از ظرفیت مدارس شبانه‌روزی واقع در مناطق روستایی استفاده کنیم.

جهان آرای هزینه‌هایی که اولیاء دانش‌آموزان باید برای کلاس‌های غنی‌سازی اوقات فراغت متقبل شوند را نیز برشمرد و ابراز داشت:‌ با توجه به سطح امکانات و برنامه‌های مفصل اوقات تابستان حداکثر هزینه‌ای که از اولیاء دانش‌آموزان اخذ می‌شود در حدود 30 هزار تومان برآورد می‌شود.

وی ارتقاء هرچه بیشتر سطح کلاس‌های تابستانه را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد:‌ اداره کل آموزش و پرورش گیلان پس از پایان این دوره‌ها به بررسی ضعف‌ها و نقاط قوت برنامه‌های ارائه شده می‌پردازد تا برای تابستان سال آینده با تمهیداتی ویژه‌تر به استقبال تابستان برود.

‌مدیرکل آموزش و پرورش گیلان حرکت در مسیر رشد استعدادهای دانش‌آموزان را از جمله اهداف این نهاد خواند و گفت:‌ استفاده از مربیان کارآزموده و کارشناس در حوزه‌های مختلف می‌تواند علاوه بر بالا بردن سطح کلاس‌ها در جهت رشد دانش‌آموزان مؤثر واقع شود.

جهان‌آرای به ارتباط آموزش و پرورش و دیگر نهادها در امر غنی‌سازی اوقات فراغت اشاره کرد و بیان داشت:‌ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره کل ورزش و جوانان به همراه یکسری از نهادهای دیگر می‌توانند به آموزش و پرورش در امر غنی‌سازی اوقات فراغت کمک کنند.

انتهای پیام/م

R7877/P1486/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۳۳۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری از شرکت ۴۴ هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پژمان خلفیان امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، با اشاره به اینکه 110 حوزه امتحان نهایی در استان آماده شده است، اظهار داشت: قرار است 44 هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی امسال به مدت 10 روز شرکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه در سال جاری تاثیر کنکور و تاثیر سوابق تحصیلی، 50 درصد و 50 درصد است، عنوان کرد: در سال تحصیلی آینده، تاثیر سوابق تحصیلی 60 درصد و تاثیر کنکور 40 درصد خواهد شد، این اقدام به‌خاطر کاهش استرس کنکور و موثر بودن سابقه‌های تحصیلی در حال انجام است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه 45 کارگاه کار و فناوری در سطح استان تجهیز شدند، عنوان کرد: بیش از 200 میلیارد ریال برای تجهیز هنرستان‌های استان هزینه شده است، رشته‌های هنرستان‌های استان در 17 منطقه آموزشی استان آمادگی کامل برای ورود هنرجوهای جدید را دارند.

خلفیان با اشاره به اینکه 36 درصد دانش‌آموزان متوسطه استان در رشته‌های هنرستان‌ها و 64 درصد در رشته‌های نظری در حال تحصیل هستند، مطرح کرد: برنامه در سال جدید این است که عدد دانش‌آموزان رشته‌های نظری به 60 درصد و هنرجویان هنرستان‌ها به 40 درصد برسند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان با اشاره به اجرای طرح شهید محسن فخری‌زاده، بیان داشت: در این طرح به واسطه اهمیت هوش مصنوعی و کد نویسی، 15 سایت جدید کامپیوتری متوسطه اول در سطح استان مجهز و راه‌اندازی شد.

وی با اشاره به هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، عنوان کرد: در این زمینه جلسات مکرر با دانش‌آموزان، دبیران و اولیا دانش‌آموزان گرفته می‌شود تا دانش‌آموزان با نگاه درست و بر اساس واقعیت، رشته تحصیلی متوسطه خود را انتخاب کنند.

خلفیان همچنین به تجهیز حوزه‌های امتحانی در استان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعا 3 میلیارد و 120 میلیون تومان از محل اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای، 578 میلیون تومان از محل اعتبارات فصل 5 و یک میلیارد و 200 میلیون تومان از محل اعتبارات استانی صرف تجهیز حوزه‌های امتحانی استان شده است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • شرکت ۴۴هزار دانش‌آموز در امتحانات نهایی در چهارمحال وبختیاری
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • نواخته شدن زنگ سپاس در مدارس گیلان
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین